嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男人冇個好我今天信了

唔係無個好,係果個場無個好
forum+msn+fb十幾年,無乜搭訕既係好人
日日網上釣魚咁得閒,人品好極有限啦

好好保護自己
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你本來都唔係好人。壞男人。不過而家變好女仔∼

好人是: 不需要搭訕, 但當你需要的時候 (不是指性需要), 願意和你傾兩句, 亦不只要求你付出.
引用:
原帖由 Rachel 於 2020-3-14 12:06 發表   

好好保護自己

試過呢度有人留wechat交流cd心得.
點知wechat即刻問拎相,態度又吾好

引用:
原帖由 Emgirl 於 2020-3-14 07:10 發表   
[quote]原帖由 Jeri 於 2020-3-14 02:01 發表   
非常認同,add左之後不斷叫拎相,我已經唔相哩到
信姊妹都好 ...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-3-14 12:06 發表   

好好保護自己
多謝姊妹題點

引用:
原帖由 好奇者 於 2020-3-14 14:21 發表   
試過呢度有人留wechat交流cd心得.
點知wechat即刻問拎相,態度又吾好
有D衰到一開口就話約sp

引用:
原帖由 alexbb 於 2020-3-14 13:43 發表   
你本來都唔係好人。壞男人。不過而家變好女仔∼
哈哈可能係掛不過換轉女性角度去睇番自己又真係幾衰

引用:
原帖由 Emgirl 於 2020-3-14 15:30 發表   

多謝姊妹題點
唔使客氣....其實百貨應百客,所以唔好當自己係貨,同埋唔好留係個市場

當然啦,我呢d無身材無青春無露肉既唔使煩呢d野,所以都係風涼話 =]

都係果句啦,你一路同自己講"我值得更好",慢慢會走出惡性循環
英文都有呢句啦:fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-3-14 16:23 發表   

唔使客氣....其實百貨應百客,所以唔好當自己係貨,同埋唔好留係個市場

當然啦,我呢d無身材無青春無露肉既唔使煩呢d野,所以都係風涼話 =]

都係果句啦,你一路同自己講"我值得更好",慢慢會走出惡性循環
英 ...
姊妹真識講笑我青春一早冇了都就到中年,身材都比較大件
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Emgirl 於 2020-3-14 16:32 發表   

姊妹真識講笑我青春一早冇了都就到中年,身材都比較大件
個R今年35囉 XDD 身材睇相見唔到啦
我覺得腿粗過你 XD"

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-3-14 16:44 發表   

個R今年35囉 XDD 身材睇相見唔到啦
我覺得腿粗過你 XD"
同你差唔多年齡我都35我手太粗

最憎呃相睇戈d

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-3-14 14:39 發表   

又怪獸字...

通常一開口就問拎相我就會叫佢自己上來Search
因為我有貼過相
如果識Add你,但唔識Search相或者懶人做伸手黨
我覺得可以唔需理會呢類人
溝女都唔做下功課,食X啦...係咪

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-3-14 17:21 發表   

又怪獸字...

因為我有貼過相

最起碼都傾下計關心下先啦乜都唔做就想搵sp

引用:
原帖由 yuri8008 於 2020-3-14 17:17 發表   
最憎呃相睇戈d
太多里種人

引用:
原帖由 Emgirl 於 2020-3-14 15:32 發表   

有D衰到一開口就話約sp
約sp都算有3隻字
試過只有兩隻字的 ... 約嗎

不過都唔係唔好
佢咁直接就大家都唔使浪費時間

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-3-14 17:21 發表   

又怪獸字...

因為我有貼過相

白撞的都有好多
我出過咁多帖
居然可以未睇過我帖就加我
唔係白撞係咩

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-14 18:19 發表   

約sp都算有3隻字
試過只有兩隻字的 ... 約嗎

不過都唔係唔好
佢咁直接就大家都唔使浪費時間
都係架有D友仔同你傾完一日特然拉黑埋,連死因都唔知係乜先火滾

引用:
原帖由 Emgirl 於 2020-3-14 16:52 發表   

同你差唔多年齡我都35我手太粗
我都覺得自己粗,返工成日搬重野 orz 然後上年就搬行李 orz
不過自己睇自己會mean d
引用:
原帖由 Emgirl 於 2020-3-14 18:36 發表   

都係架有D友仔同你傾完一日特然拉黑埋,連死因都唔知係乜先火滾
講真,唔好花咁多時間係班垃圾度 sosad
我廿歲都覺得班友好無聊 sigh

離開的R是有福的...