嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

疑似空姐制服的騙局 ???

疑似空姐制服的騙局 ???

唔知大家最近有冇留意到,網上或各拍賣平台,都好像多了很多空姐制服出售,唔知係未騙局,咁多人賣會唔會太過顯眼了
+ p" o$ k: q1 R% x5 |1 t: X* p1 N. }
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
冇實物圖, 只肯郵寄, 大量尺碼, 要比訂, 最信唔過

心郁郁想買,但太貴啦!

回復 2# bbalice 的帖子

冇實物圖, 只肯郵寄, 大量尺碼,, 最信唔過 x 2" P6 D4 l% [2 K$ h$ k

* g7 p, ]2 ^7 V4 d5 j* P要比訂就兩睇

引用:
原帖由 bbalice 於 2020-3-18 23:04 發表   
/ G4 ]- l" |5 z8 M4 J$ d) V, H冇實物圖, 只肯郵寄, 大量尺碼, 要比訂, 最信唔過
0 R  [8 x4 z2 z' M$ {- O
3 ^# D! N6 r1 }! ?
出實物圖小心有人偷相

引用:
原帖由 fishball1342 於 2020-3-18 23:46 發表   ' ^3 O- F( R2 e- l' z+ ?
8 E* t. }/ B# r
9 e5 W# |# l6 U' L" y: `% K
出實物圖小心有人偷相
1 t2 a$ R$ e& W4 m$ ^
係旋轉見過有賣家偷我fb相……

回復 6# bbalice 的帖子

真係......特別係旋轉果邊 , 突然之間一堆 , 感覺係騙局黎6 m/ Q! K5 w( h' a- y
大家真係要小心D

我入左三套HX 紫姐,大碼,全OK AR
6 D) j  D* w3 t0 N現在搵CX 紅姐紅衫同黑裙,但價錢未啱

我見到賣成萬一套

好貴一套架!啲空姐唔知邊度嚟咁多套讓出嚟

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-3-19 18:11 發表   
# R1 r% f9 Z5 W我見到賣成萬一套
; V7 s% i* G8 ~# O* J2 t  K& R) ^$ H0 p# R) L' g
又會不,是淘寶. Q+ A4 w7 D- S. n. @- A

' Q  @' [8 i! ~(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-3-19 18:11 發表   . q4 A! Z$ K" N% D: o
我見到賣成萬一套
; l/ U; `3 Z9 G0 S: I5 d- w

9 E9 Y8 Z! ?( Q) y; d$ u一萬算平,萬七,萬八都有

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-3-19 18:11 發表   
+ V- w# y' f/ g9 C) {我見到賣成萬一套
7 e- v8 [5 g+ ^; e2 c& _
4 o9 V6 _2 |* A! |3 d
除非,真要穿,才花一萬幾蚊買。+ c( B+ R; @% H# r: ~3 K

& D: ?8 J7 N7 q. j$ L! U, n(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

面交最安全
7 t5 A! ?5 G  L, b, {/ s% d收左套地勤
+ W7 ?2 @1 T, T0 ^6 j/ u! _; V& W( j! z1 E
旋轉門 好多近期登記賬號5 @; |  ^" x! ^
inbox人放制服, 隔左幾日賬號被ban
$ t/ i7 k$ O( V: s6 M. X
- X$ Q8 _4 W$ W# b3 `& r$ g[ 本帖最後由 fish 於 2020-3-19 21:13 編輯 ]

引用:
原帖由 alexbb 於 2020-3-19 19:21 發表   ' V" G, G/ g% M- b- V! K; J
8 }' G' E4 {! b% F1 j& B, F
% {; u, \: `8 \$ I通常公司都會派3-4套制服

回復 15# fish 的帖子

唔只旋轉,其他論壇都有

想收番套大碼hx,紅,紫都可以
1 A% e+ M6 J! M1 S# Z% n- `但睇過都幾貴,
# K4 E( W- M4 w' V有無人知最大係咩碼,有人講過係size 9,想知係唔係真

引用:
原帖由 fish 於 2020-3-19 21:11 發表   3 ~4 X( F  e5 Y& V' k* w8 B
面交最安全
! Q4 [0 `( E3 `收左套地勤
- a7 b$ T+ b8 H* o, V' U& x& u0 R' i4 I- B& ?8 j8 D/ n# }" x& N
旋轉門 好多近期登記賬號5 ?: y5 u/ ^: R* T! @5 X7 j- u; e
inbox人放制服, 隔左幾日賬號被ban
4 F( p/ H: h; c* n1 Q$ }0 e+ S, T6 l: p0 x! m
因為佢地係果度賣二手under,bar,絲襪

引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-3-19 23:45 發表   
* j. ^7 C9 ~% u- {3 R0 r# A想收番套大碼hx,紅,紫都可以" p( [* N/ E: k3 P5 g# i6 Z
但睇過都幾貴,* G2 u1 q& Q6 Y- x+ t+ h
有無人知最大係咩碼,有人講過係size 9,想知係唔係真
* j2 ~6 L9 x' `0 X6 d5 J7 n9 V- {! E6 Y
9 q; o0 R1 ^! E

/ y) p- Z- O/ \" J  O5 A- e, y我有套全新 HX 8L红色連外套 $11000