嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給予內射

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-27 15:46 發表   + @% i2 @3 a  K) w" }( I
第一次我都仲記得啊
. A0 d8 a& m* b  E
; N% `5 K' _% J1 m% U) X2 P. |我也記得,和他不帶套的首次

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 20# joey221 的帖子

長期關係后,大家都習慣了。但喺都怕衛生問題
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 21# joey221 的帖子

第一次,真喺好難忘吖。我記得果陣大家都好生澀,我好緊張
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-28 08:41 發表   1 z: y7 S, }' l, |3 n  d
長期關係后,大家都習慣了。但喺都怕衛生問題
* K+ b8 H- K; m! ~* O2 u3 U8 o

! s( J4 O7 m7 u1 Q/ `6 g* H: U# |2 j我和他,己也是長期關係
. T7 }* h6 n' d" N7 w7 @4 u7 I0 D  S我下面,有時給他插至不適1 W6 l2 {% D8 }* B8 D! F
也冇和他䌼⋯⋯; m' U1 K) J" e# E$ G0 r
只想討他歡心

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-28 08:42 發表   ) w, ]: |( X" C  o( n" u" N
第一次,真喺好難忘吖。我記得果陣大家都好生澀,我好緊張
+ w' o, a- \2 Z7 o

7 I& R0 R6 X5 q" e$ v$ R我背向他,由後進入,中途脫了安全套

回復 24# joey221 的帖子

咁唔得喔,如果真喺覺得唔舒服,或者有問題,我會同佢講出來既,咁更適於相處
做自己,唔聽教。

回復 25# joey221 的帖子

我第一次同人做,我唔敢望佢,全程用手捂住眼,或者背住佢趴喺度。開頭喺好羞,中段喺好痛,後尾就係好攰
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-31 17:09 發表   " p0 z$ P/ g' h9 \$ y
咁唔得喔,如果真喺覺得唔舒服,或者有問題,我會同佢講出來既,咁更適於相處
2 b7 _, L' c0 [3 a

, ~0 D" \4 H% N; J; w很多次,事後我洞,也不適二天$ D& @! ~0 T3 U2 ~, B; f' R2 p
我怕掃他興

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-31 17:13 發表   ' D  Z% [( x5 {# ~  R
我第一次同人做,我唔敢望佢,全程用手捂住眼,或者背住佢趴喺度。開頭喺好羞,中段喺好痛,後尾就係好攰
6 m) ?: ~5 x) d1 V& D6 f% c; \  d! _, w3 B
其實用了安全套,在抽插時更順暢1 N* p# }/ {) e) p+ X! A2 b/ b0 d
我第一次時,有用套

被射係入面有咩感覺?我無試過,唔敢試

引用:
原帖由 nightmate19 於 2020-3-31 21:48 發表   5 q3 Y3 x1 C5 ~! i  u8 C
被射係入面有咩感覺?我無試過,唔敢試
; u2 ]7 }9 O0 @% B4 P9 n* h# M- W
7 }' s2 v8 Y& P感覺到一陣暖流,
* M( [! v3 P% M! d3 `- x1 ]之後會倒流出來

回復 31# joey221 的帖子

果種暖流的衝擊感覺,好舒服,真喺感覺有種脹大感覺
做自己,唔聽教。

回復 29# joey221 的帖子

第一次有用套,後尾好耐先試過用KY
做自己,唔聽教。

可以呀!

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-1 11:17 發表   
+ X& J: U3 i7 T, u7 b果種暖流的衝擊感覺,好舒服,真喺感覺有種脹大感覺
5 K  K: d6 d4 S  ^3 E; u
$ b6 p9 ]- ?- A2 u6 q7 H給予他內射,也感覺自己有女人洞子
' k) O' Z8 N4 _& @% `! |4 P我被插時也是,不脫衣裙⋯⋯

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-1 11:18 發表   
/ H2 Z1 T+ C2 E7 E. a第一次有用套,後尾好耐先試過用KY
6 t. d" E1 G7 q% u; f) T

1 a- H: O' K. U" T) `男人是貪心的,初相識
) C  |  J. w; V,用安全套含,之後叫不用,在口中出
- J1 }+ m9 R, ~- g7 p6 G" G之後又想叫吞精

回復 36# joey221 的帖子

喺啊,我男友都咁,不过佢双性恋,但喺就对我特别用
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:01 發表   
( V! M- e# N% c喺啊,我男友都咁,不过佢双性恋,但喺就对我特别用
$ J. Y1 ^7 ^9 s
" @! j/ Y& w" J3 ^0 m9 L# `- L/ C
其實我心,有時也很辛苦
6 t1 Q* o( i0 p9 o* o他很多時忽冷忽熱的
5 ^" L5 V( a, \) x) O0 x: _7 j我也不敢作聲

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-1 17:59 發表   4 d2 M0 @* g$ ~6 c4 k9 M8 F8 l

, f7 y3 {3 Z/ E4 _. z3 q" p# E4 e: a
男人是貪心的,初相識' t4 ]* E) u7 s) i, N$ t( j- V' c( F
,用安全套含,之後叫不用,在口中出+ q+ d  Y+ ^  U# x3 v3 ], C
之後又想叫吞精
1 m- B% M8 u  f' A6 U, A

" @% V) i/ X( L. }# j" Q6 Q6 Q引人落搭之計

引用:
原帖由 fukukita 於 2020-4-2 21:35 發表   
" A9 u; O7 ^% E; r+ d8 A4 m
7 [: w8 L9 N$ j- U6 z9 \' s% u6 Y) l5 C5 ]- i6 A
引人落搭之計
& f4 Y7 T/ E3 ~+ i: Q

) `7 P9 q; H# n喜歡了他,我會討他歡心