即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

回貼不推貼

回貼不推貼

Cdtv一直都有人喜歡覆舊貼
' j% x) A5 g1 a1 h0 \& H: _而且好多時都係洗版式咁覆 , 新貼好快就俾呢D舊Post洗走晒; }6 r2 E! l) E$ B" B
其他Forum有自動鎖舊貼 , 但我知道呢到發貼唔多 , 所以一直都無鎖
9 J8 \. E; k- X$ d2 b) @但有新功能 , 覆舊貼不推貼 , 即係覆完唔會上返頂$ U$ y  U( `2 F; W
唔知呢到做唔做到
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
要叫壇主更改設定。這論壇也日久失修了。

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-4-1 15:39 發表   
) m% b+ @5 d% w$ t; V7 j! Q9 o# vCdtv一直都有人喜歡覆舊貼
$ H: }" V: ]% e1 N: J* C而且好多時都係洗版式咁覆 , 新貼好快就俾呢D舊Post洗走晒
6 U9 T& a  b. _其他Forum有自動鎖舊貼 , 但我知道呢到發貼唔多 , 所以一直都無鎖% B6 z  @% u5 [* Y+ E8 I  J& F
但有新功能 , 覆舊貼不推貼 , 即係覆完唔會上返頂
5 i6 p; M( ^" g- W# d% D. x唔知呢到 ...
% ^$ U) f2 B, K" U& i/ f* w& {5 ~1 H# c. ^
我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見
1 ~4 m5 ^; u( s4 Z& O兩睇....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-4-1 20:37 發表     H% v' t- p  r' j# q

5 n1 r! h: E. u# F. B  _3 n7 G( M
5 {. l- \& s8 [& q; W兩睇....
; c( t) o1 H8 d! T" W7 H2 k
* L, J% }7 B# Z3 q& z: ^7 {, D冰山一角其中一個例子; n+ `2 @  Z4 O( _" W
# H+ q. R, W3 r4 }$ T! G* d
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

強烈支持將戀之天地改成女交女未天地
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-4-1 22:06 發表   
2 L! x. W# h; O# e4 t# v. S7 ^  L) m, q
3 B2 c: ?6 y1 Q. P$ A- Z# K
冰山一角其中一個例子3 G' y( F% L% i+ {( Y# Q/ Z3 r

0 _: F9 b) q1 @3 x! T) a232748
* r8 [' j0 d1 {' T( C2 d
肆虐好耐啦,我都出過post丙左兩、三次 sosad
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 zz67098 於 2020-4-1 22:25 發表   
+ y7 ^$ ^6 y- B/ y# ?8 l強烈支持將戀之天地改成女交女未天地
0 \1 U% A3 |) ?+ n& }# A5 z  M
依家多數叫本小姐
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

有水抽 , 有花生食 , 幾好呢
1 S; S; k& E$ T3 l
) J0 r) b1 m# a4 R

本小姐是其中一人,那些“回覆才能看"一樣係逼人置頂。
# ~6 j9 I; _) {' ~) H! x0 G我都識啦hide /hide code,你有權你用倒你大晒....- u' C, p  V! |
6 s! W  s& i" K3 Z
我見到果d post,幾正幾靚都罷睇睇睇 X
/ s0 V0 Y* U! ~% f0 x
2 q% X6 i9 ?* \+ {- y8 E[ 本帖最後由 ant 於 2020-4-1 23:18 編輯 ]

引用:
原帖由 ant 於 2020-4-1 23:12 發表   5 P  U9 b5 D  O/ N: w  U) U+ W
本小姐是其中一人,那些“回覆才能看"一樣係逼人置頂。0 L& a: e/ z& M! c2 j
我都識啦hide /hide code,你有權你用倒你大晒....
% M6 B3 l, _! {. |6 N( h* z+ I* D, r7 Y  B/ p! S3 k2 N, _8 |+ S7 ~
我見到果d post,幾正幾靚都罷睇睇睇 X
2 l) s& x, j# G" chide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ? # N( W8 s% i& ^
http://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html" M5 N+ u1 p7 S1 X
定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有 # k3 ?. x) y: ^" B" F
求教
# @1 U: E" X" z5 [' R2 Y/ H: [$ D1 {) E; j  @

引用:
原帖由 gila 於 2020-4-1 16:37 發表   
. p* ~# O5 V  }! n- T0 r要叫壇主更改設定。這論壇也日久失修了。
呢度除左你之外 ,個壇主同其他版主都好似唔多處理版務 佛系管理
/ q! K# E# O6 o0 g
$ \; z' d* _# u+ k管理統計 - 全體管理人員
8 d5 C. o4 O) Ohttp://hkcd.tv/stats.php?type=modworks&before=1&uid=

突手話香港人要自律
: S6 x+ W  J5 D$ W3 @' |& S$ U可惜某D人唔識自律
' r) E2 q# T; O2 ]無公德心 , 鐘意做缺德野
2 ^% j$ D3 G9 o8 g3 w6 j% ^4 ^" S& G4 z6 J+ U
- y# h# Z; I( |1 y2 L& ?0 c
; r5 Z1 j+ S5 s" }

嘩!!個統計表,女神全日 online 6.5小時全職版主.) y' T- Q3 A; s& s$ B
好勤力辛苦晒!!
. Y* u% d3 P* f" z+ V0 o! Z( J/ g: ?3 o; v/ O6 k4 C

# u& o+ n& a! `" m" U& k
引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:44 發表   
/ ?$ G' @: P4 s0 p- H: ?# l呢度除左你之外 ,個壇主同其他版主都好似唔多處理版務 佛系管理 1 e9 l) ?& c$ b7 w0 U0 R1 E$ i
9 v5 P& @6 Y5 Y- \. j0 d' M) W
管理統計 - 全體管理人員2 A0 p! w% {+ o" [9 O& X
http://hkcd.tv/stats.php?type=modworks&before=1&uid=

好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。: {4 W. d% z1 ^
一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。) d. U: f$ D5 t1 U
有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。+ C" d- `* P& a" S  _

1 ?: Q3 _' v6 |求大家賜教,商討。我改唔到論壇設定,加上壇主都不太理這裡。

唔過份的話, Gila 可以幫你做少少編輯. PM我就可以. 但唔好似老馮咁就得.
4 q) _& o+ S& d5 S7 H" ]0 n時間許可的話就可以幫大家.
& K" O. H, }  q' ?
, e1 A3 R( s) \7 n9 {) R
引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:31 發表   $ g8 J  f+ ?" Q; h) s+ l
( T, p* g% y# |7 x
hide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ? . [; s- B3 `  H, i6 h0 ~$ z( n3 _
http://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html" ?* F% D! C1 x$ d1 _
定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有
2 G7 R: u/ s$ I7 C# m& V+ ] ...

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:31 發表   
* S6 q; b' P1 o& g' `: h' }
7 R& S# J, D# j4 W' s/ bhide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ? 6 B  j1 c5 I9 k0 Q% C) {8 M% `
http://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html* g8 \0 W' T9 {* W* G' t+ s) A
定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有
! ]$ X4 U# ~8 z2 i ...
1 N6 M! a* F# B& r* U
  x  p( l+ x: H5 f; K& j% D4 z% I姐姐妳好,我沒有惡意
" C& w/ F1 k2 c: g3 m# x我係比GILA先過目,版主再幫我用這功能9 r  P- o* T; X: Z* [
版主幫我用過2次咁多,點解會用咗我張帖舉例 2 ^1 K2 J0 A: J
用這功能最多不停置頂洗版應該有梗好例子吧

吃力不討好,gila只說聲支持你吧。
/ }) u& Y0 c" T5 @4 W* S8 d! y- i
9 h. h% s: r& Z- ?( r
引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 00:28 發表   
+ T. E- Y, x7 P: j+ b好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。
4 W( y, J" T' m+ r+ [一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。/ n  N$ j# |2 ]& V# b
有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。- U/ b+ y1 t# Z+ d  O( {
...

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-4-1 20:37 發表   : ]5 R; k( r) t( V# ~  X5 v- u  l
- b6 d: F" ~# x
% }1 `* j3 `! i" \7 n1 x9 D8 E4 P$ N" ~
+ [% O* A( i5 h  L$ K% W0 q+ y兩睇....
. z- _  X6 D1 Y1 T# v
# i6 t7 O* m7 L. n. _
引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 00:28 發表   7 X- x+ j* k9 y4 ~& C+ G7 M
好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。
4 p7 ]% y+ ?; y8 Q% u! W一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。
" r2 D: p! U6 N8 e2 V有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。% x0 T% s+ b+ }: f( H5 y
...
; V+ H$ v% j, r, z, \; ~+ ~
我都係咁話,個壇耐不耐要人搞動下先唔會變死水一潭,況且依家難得有心人,幫我地尋下寶