嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

bi想認識CD/TS

bi想認識CD/TS

26 170高
7 z9 M3 o7 I* x; y/ \# b想認識CD/TS,近年先決心正視自己性向
: p1 {* k  `( ]% Q+ V; S希望可以係依到認識到你地啦
8 G1 i4 l0 \" T7 c4 M2 B  D% h等緊你地PM喔
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 我是肉肉控 於 2020-4-1 18:11 發表   ) R* q: g' l( _1 W3 ?6 d
26 170高5 u/ D* u0 U5 ]$ v
想認識CD/TS,近年先決心正視自己性向4 G$ N$ }: ]+ i: @. ~4 q/ x
希望可以係依到認識到你地啦
4 l! [* ~' @: T: [7 }; B6 m等緊你地PM喔
! v- D5 f+ V+ [3 `8 s0 \1 Y: v3 D
/ A. ^; y% z. n3 ^) g5 M1 ^" ?
你喜歡什麼打扮女生?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

搵朋友嗎?

你係想搵CD/TS朋友嗎?
2 f- X- a  v* S2 N; y2 \* k) Z你真係了解?

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-1 19:29 發表   
2 e" ~, W9 |2 G9 m# u( v+ u' r* D

' @- l% D. ^/ U8 A& H你喜歡什麼打扮女生?
7 _4 X, I! N- @) L" e/ K9 v5 E: Y
我無特別喜歡

引用:
原帖由 ph~rh 於 2020-4-1 22:43 發表   
+ Z+ }2 @- _) g$ _你係想搵CD/TS朋友嗎?# O5 I+ u; w. e/ S& P
你真係了解?
5 G2 l9 S' T" i, S# W7 u! G9 e& z我想搵,但你所講

回復 5# 我是肉肉控 的帖子

pm我,解釋你知

引用:
原帖由 ph~rh 於 2020-4-2 17:04 發表   ) [7 y' q0 @& u
pm我,解釋你知
3 h) Z# g6 f$ ?" e; \
PM了,你說的了解是什麼

引用:
原帖由 我是肉肉控 於 2020-4-1 18:11 發表   
5 T9 u; [. c3 l) \26 170高
% ^0 f& M; m' Q2 S想認識CD/TS,近年先決心正視自己性向
7 M; H# N0 {. G& d希望可以係依到認識到你地啦
) A5 o0 R/ a, o3 O等緊你地PM喔
: @  e. o$ ]$ |; r1 ]* r1 c
, X, J8 o& B2 U+ y. ~9 H5 i給我新裙子你看

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-4 19:43 發表   
* ~; C/ q' m' `. X% h! K$ R
& I  q/ I' C2 M# A5 z# q
" l9 ?. O8 b' N4 H) h& H給我新裙子你看
' J& P) U8 h/ a$ e; [. n/ L8 G* V
對腳會唔會太靚,好有女人味

其實係唔係好小CD係比較有肉地

有冇CD或者TS交個朋友

引用:
原帖由 我是肉肉控 於 2020-4-4 23:27 發表   
! A: t( M. n7 A% _  {* M' A8 B1 X, v2 f
對腳會唔會太靚,好有女人味
& s9 l9 u2 c, y. Z: e5 A

4 p" `5 ~0 j4 E8 d! u: \2 o& ^給我穿黑絲你看

有無CD/TS有興趣做個朋友

會有CD/TS想玩嗎

有無TS想玩可以大家認識下喎

有無未完成手術TS,有興趣交友啱傾再約, {8 x' ?4 g" X6 z8 W/ a/ U; o
想識有胸但未完成手術

好看

有無TS想交流下

好悶呀有無人傾下計

有TS嗎交個朋友