嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

招按摩交友

招按摩交友

我本身是戀物直男,想試試徵友按摩。輪流幫對方按。
有興趣可以pm. 一切費用aa.
覺得好的就按一下感謝吧~~

可以 Skype 嗎

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-4-11 17:05 發表   
我本身是戀物直男,想試試徵友按摩。輪流幫對方按。
有興趣可以pm. 一切費用aa.
我不太懂按摩
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

請問到哪裡按?

請問需要什麼穿著?

我都係不太懂, 不過希望能好好學習. 我本身差不多兩個星期在外按摩一次. 正或者邪都有. 主要是正骨.
也希望互相按摩, 可以減少支出. 我覺得按摩是令人舒服的事. 但是出外按摩, 可能消費都二百幾了. 如果一齊share 租酒店錢. 應該會便宜好多.
就算不是, 也是一個特別的體驗.

我本身有磁叉可以用. 我諗是出去時鐘酒店租兩個小時. 買d按摩油去推下背,腳咁.
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-11 17:42 發表   

我不太懂按摩

隨意可以. 不過近來有疫情, 我諗載口罩會好d. 我自己都少左去按摩.
引用:
原帖由 blackpantyhose8 於 2020-4-14 17:33 發表   
請問需要什麼穿著?

抵讚

我都想呀。呢個真係個又慳錢又可以揾到人出火既好橋!天才構思,抵讚。

有冇人淨係想幫人按摩?
我如果有,請聯絡。
謝謝!

完全唔識按 淨比你按可以呀 不過試吓互按或者都可以 最好戴口罩😷

我有按開正骨,識識地按