嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   , u1 b" S0 _- T# L
8 E7 t/ Q2 ?9 C& a/ X

% `, J5 A$ C/ y3 L, P% p/ D" R我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
- j7 p1 V" T. \9 Q
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
& w: x6 _' `- t0 G% |: v填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 ( K3 ^7 s6 f  Y% p% c. Q! I
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款
2 b3 Z9 A. O! ^3 [著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的
* V% E8 W7 _& U  n& F到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒
2 `5 J5 I+ r4 ^
0 i* c5 s5 U( I: x6 L硅膠款彈下彈下真係好過引架
5 t! L0 N8 m; T

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   3 H% z4 M! R% i: t
https://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159" j  a7 d8 |+ Y( L; p$ o
5 r; k8 Z' S3 h- s1 c
這款o 唔ok?
7 x$ [! U5 I) M! m1 O# u% |" D9 t& h9 h3 ?# `. ^
https://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
/ x; i3 y1 Z- `6 ~& K- c2 }5 \+ r4 k& w

3 u0 J' q2 B" f2 W% N“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較$ }1 I, l! j1 m: W  a5 a

4 Y# ?7 D9 K' w手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺
- _) K/ [2 r* K$ \- x" q) g視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下
" h& v" ]9 a" o) ?% w- j% x" b出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油. A5 w" L5 n/ P* [6 [
表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手+ Y9 ?' e+ a. i$ q, w8 F5 V
厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下   U, K( x# F. I# ]! T
/ ~/ i8 f8 `5 G* {! o$ e
* B7 z# k6 |) @& l
買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
0 M# ?6 {1 k6 `% c+ e0 [) }' F$ O) X$ o+ u3 }5 }
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
0 r4 F% I: P" X. ?$ a- y( \填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 7 p- [3 {& V0 u
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
' o1 @! K2 f1 |" J+ ^! A! [

, n' m1 D$ [' ^9 k9 x* `" k; ]
0 S/ F- K# Y2 Y% D3 U/ Y  u& Cwow. 冷知識
0 R% y) M* r- P% l: O8 E5 t# B! c
! k  d: P5 {3 Y" d% w(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   
, s$ u6 G" e6 ^9 h" @
) d) f5 T' k2 c6 O1 U真係好大真係好大真係好大 % ?2 G) u# e4 a; T: F
大到漏出黎
$ X* I3 Q1 y! x6 N/ K

* @+ h% b2 P8 ~; I似,兩個吹的波波,在心口。
2 f' X4 x* v6 C- F  E- L$ b2 q5 }3 K" d+ V2 g3 L
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
* b, P/ ~% `& |$ z" D/ l
) A' @# e  k) F1 p8 z* e
2 h* \! y$ N* V我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
2 e4 |1 N# r- [1 Z. L6 f

/ z. w- }( W& A* {  K4 R應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。9 }5 ]- k0 @+ F3 p& X* e" ]

2 F* v  u4 ^& Q- U要身材,也是女性- ~+ D9 b8 E2 g4 D

0 t4 K9 |8 n3 c, {' z4 U(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿/ t$ l' [# q* K
如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   . R' x8 [) q$ k  {

5 {1 m' ~9 r2 `0 a. b
8 [1 m# \- L) @1 e! S0 E* a似,兩個吹的波波,在心口。
# h" M& X$ R7 i) Z! r$ ?4 L6 K* H) d2 S$ t1 d/ H- t
(o^^o)
男友話我似三頭怪物
! |+ v7 d! V+ e, i) l0 b# ~
" O) F: l" u$ j2 {
* k) R5 F" M1 E$ \/ w4 i" \
! O8 W6 p3 v- p& [- X# t& S$ l0 y, _) N% M  L! p* K7 p
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   8 }) o, g) I9 a& i6 Z. _
夏天會唔會好熱?
# r5 S( G8 E. h- d$ a% h4 G
熱,好熱,真係好熱
* m: Z6 V( f9 s1 U; Z冬天我都要開冷氣玩呀
7 k8 K& ]: d3 V) F8 t1 o8 M4 F. F
9 T7 u; J9 P6 m  s+ G) P# |0 h) i  u

7 ]5 o$ m* c. @0 E0 C$ B3 l  M8 m& Y
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   7 R4 ?7 w$ Z0 V1 @9 D  r, y
好貴呀
, J( f( K+ w/ p3 z; x" m5 @( C4 C: H: Z. A

: z9 H6 x9 E. M) N但係值得
+ Z( V/ Z9 a* U; ?5 Z) |; ~, H3 D6 T% T# b

$ Y* B* I7 {8 r: g
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   7 J/ ?/ H1 H, y3 @4 L' }
應該好重
; p: m$ \# o/ Y6 F; h* y9 w
戴左重左 5-6 KG  x" S$ ~1 z! m$ t, F+ `

" k& I6 O$ d. J0 Y3 n4 U6 h- i/ S+ |
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   - z' H& f4 T; Q3 f3 S
至喜歡看你腿* ^+ U0 A9 I) B7 S# l' \7 o
如果我腿似你更妙
4 |  U* X  J7 a" L2 g! e2 T" G8 Q

& A. m" k0 g& m' p" b) R8 B0 d4 b1 @我以後貼多D比你睇 , G+ ~+ {7 W0 N) M: T2 \5 v

( y- R# g$ h+ u# E; w8 C# n2 ~[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:21 編輯 ]

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   
* u/ w3 K: [) V' l我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
% f: P% x; {( J
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
4 D' |0 x7 [" I5 r: ~$ {  F用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝 ) Z/ y4 A" N, K. U. V
如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   
* @" k5 g5 g) x3 z; M+ g% {- h9 A% H! V' H6 I+ a
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假  ~; _# a5 {$ j
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
9 i4 Q. P9 A! E3 U
: O9 A# x) T; A( w謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   
; M2 a$ n( w" W& U! C男友話我
8 M1 U# @, o0 F/ y3 E) B. Q0 ^
3 [- t& }1 g( T仲有一個頭,未計,
2 N$ ]1 K/ W$ f% F0 M( m5 C& j" A6 L! m- q) y
除非,已經⋯⋯3 l2 k# z0 Y* J$ Z/ N* p- K
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   . ?7 J3 A- X3 T8 p7 \# s" Q* L
上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
7 B" V+ e) b. q( B, _4 Y' r( P+ P  w4 p& I) P: T  D
上身又要,% j, n0 X7 E% ?
下身又加臀。
) T/ {$ ^2 _7 Q. ]9 f, \/ b* e
6 _1 W+ @) T  g會不會,好熱,好焗
/ M3 L" `, r  m& [4 L0 n4 U5 ]* e  e5 u5 f: U. u
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   
1 M! c, @' U' a+ Y& r5 z) P9 Y* N- \' T% r. S+ ?: Y* @2 C0 X" Y9 @
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假2 h( v% l2 X( k  |8 ]- a
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
' E6 i  v% h0 x" ^& f4 u( I% H% c: o$ j
. r) S! w7 y! m5 t+ M  o好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張+ J/ z" ]0 I) F  Y
Nice