嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   ) p( }' {# k2 C1 h0 K. e
. k9 i( w3 l5 o" A0 Q0 a
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 ! l# }4 `0 J* w1 A
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
2 s$ }, a5 ]0 [( h3 ~+ M如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
$ w3 l/ L' }' `, \4 d# B) X  d
真低大,衣衫走路都不方便.... 係嗎
搵時間多愛自已些 By Ada !
1.加隱形bra固定胸部
http://hkcd.tv/thread-69553-1-1.html
2.Love SM Style 浮一下,露一下
http://hkcd.tv/thread-68476-1-1.html
3.著婚紗新娘裝全配蕾絲手套頭紗
http://hkcd.tv/thread-68521-1-1.html

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想要買番個

而家我心思思想買款試下( f& z. I. @* @2 ^; y
之前買過兩舊義乳攝入去感覺好似怪怪地,好假咁

尼種我都買過  係好熱好厚 但著起衫黎望落真係會好豐滿

夏天會唔會好難受?

最後一個太誇張,但都幾正

夏天著住離開冷氣房即死😵

買了個D的感覺不真實啊

引用:
原帖由 thong 於 2020-5-4 14:41 發表   
2 q- e) r% H0 J) p( |3 d# J( u夏天會唔會好難受?
8 C# z- F/ i, F
引用:
原帖由 ceciceci 於 2020-5-4 16:45 發表   ' g' I% z6 }. t1 d
夏天著住離開冷氣房即死😵
! o( T, U0 g1 T真係熱到裡面變水塘,一除義乳D水真係爆瀉出黎 6 |. i9 q' i) S' L. L/ `
" p" A1 e- z% H* _

5 {) I9 y0 v+ X* @: C, b6 _- D- Z; b- L, g# u& I) |
* J: N* C) I! T* B$ N# Y, C
引用:
原帖由 夏天 於 2020-4-20 11:34 發表   
- T, O, ^8 T. u太大還有內衣買的到嗎?
0 j. p" ?# Z% _
/ Z* F! {1 s* J
要買實買到
" _! a2 [% g! n5 v/ Z; O' r2 Q7 T- d- j$ B6 b
- e: f2 N0 b2 R+ R  Q. g+ _8 l.( o$ q! h- n. J
引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   , j% S  u, E8 s8 ?
上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
% ^, i2 H. _; M. w& [+ K
有買豐胯提臀 4 w0 l9 H" e" {5 l
% p1 h! b( h+ {+ P
.
4 _; F6 k' I7 V0 o5 f2 k5 v# M
# @3 d* M' c% s, e, K9 b[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-5-8 00:56 編輯 ]

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-5-2 15:51 發表   
. q% z) [# r5 `3 {2 a& U6 L1 r) m而家我心思思想買款試下# }! W4 z+ Z! U% s7 R
之前買過兩舊義乳攝入去感覺好似怪怪地,好假咁
+ I7 h2 d& i* B( D
引用:
原帖由 skbbb0083hk 於 2020-4-26 13:38 發表   
4 ^0 K8 `. H8 e3 ~2 K! y我都想要買番個
# N. `0 d1 |1 D2 O
( G% f, x9 a' f2 C' f) Q買啦買啦 - i0 F* X/ H* [
唔一定要買超巨乳,但買呢個款式包保無買錯
2 [$ S0 Y% T/ L5 d$ v* t$ \) V
, f# E0 h7 I1 `: w4 b5 l+ ^7 }7 X. {% w0 O/ C0 ]
.
6 m. z# _+ Z- B: T
引用:
原帖由 cattac 於 2020-5-6 18:15 發表   
* h, R  @0 `$ r" R$ d2 ]買了個D的感覺不真實啊
. e; s5 A8 W% Q
6 ~- @8 J! b7 u/ L! K( l
覺得D太大?定係覺得手感唔似真乳房?7 D7 n2 w! Z' e* X, {- I0 c4 u
: b8 d4 l" M* U* f

大胸係室內玩下就好!
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

我都想買個B cup 自己玩就足夠, 有冇好介紹?

夏天應該會很熱吧?

大到离晒铺,不过好中意

我都想買B 用黎著校服玩, 太大唔似學生妹

喜歡,但不便宜

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
* Z, p: J9 \# V" U- I1 J1 q
: G! e# {$ \: `1 H2 K# n  |7 b你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
- b# C+ O8 Q, ]* w填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
# U1 W7 ~8 ~  J- r  s如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
6 G5 d" W# f) f5 v: ^2 e: y: ]6 e" W
這張效果真好 因該是E吧$ t2 _# s, Z% k! \1 |4 k6 Z9 h
" F( ?$ B, O& K2 f

5 h4 x5 \$ O# f但買太大真的很重呢; y/ \. _! E1 I) I2 B

% i, `4 B' ]* K/ x覺得B還是比較自然點( @! u( m* x! r/ Q7 F9 u5 f+ S
0 l3 M2 }! C4 h8 k$ K4 ^- S
每次看到 女生穿得漂漂亮亮的 自己就很想穿看看
偶爾會羨慕女生們穿的水水的

有點誇張的大

系邊間買好想買

系邊間買有冇link???