嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

通常去邊到cd(要人小或無人地方)

通常去邊到cd(要人小或無人地方)

小妹暫時未敢見人但又想出街試下有咩好提議
2 E. u! ^; w$ y" e7 ^" u3 i& t, Y同埋大家通常係出左街先換衫家屋企直出
覺得好的就按一下感謝吧~~

我之前行大埔海濱公園,有時在家c完直接出街,有時去殘廁c,而家已小左行公園!

大埔海濱,青衣海濱,沙田艇會…。. P" d" y! P  G: y7 Z5 I; p1 L
出左去才換衫。
' W7 D9 G% V8 C" |! e$ d
  W3 P/ o: R0 ^1 C4 u* u7 `7 a7 w[ 本帖最後由 BETTY 於 2020-5-6 07:58 編輯 ]

可以影些相上來; d( h4 Y0 [5 }6 I1 l
大家俾意見妳執好才出街

去荔枝角公園,近鐵路站和球場才多人,燈光昏暗,藉著現在潮流興口罩,衣著唔奇特都可以的

我最鍾意行商場shopping 😜

引用:
原帖由 jessicas 於 2020-5-6 06:56 發表   
2 e8 q! v9 `" T7 G/ D小妹暫時未敢見人但又想出街試下有咩好提議
; P& W+ R/ Z" J- q3 a6 w4 B同埋大家通常係出左街先換衫家屋企直出
8 R2 L, [3 Y- M+ p% [8 F: Z" o

! N8 I6 a* p1 ~! {/ ~- I機場依家暫時冇乜人. 機會難得.

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-5-6 10:50 發表   
* T8 `' a% Y, S% L6 P5 f  B可以影些相上來; c$ X+ W# a, c* P& T1 M2 Y3 D- n
大家俾意見妳執好才出街
2 G+ C7 r( }1 ~. x9 |我會努力 影相要搵機會 唔係成日有機會可以cd

引用:
原帖由 jessicas 於 2020-5-6 06:56 發表   , d% @" C2 V3 o* w" u" y4 K
小妹暫時未敢見人但又想出街試下有咩好提議
9 I" d! W$ J$ U( H+ b同埋大家通常係出左街先換衫家屋企直出
, Y8 f9 E: ]! ~  F: ?9 u* F9 Y) v
我在國內生活的, 以前會行小商場

我每次出街通常都係行商場,去内衣店、服裝店、鞋店、化裝品店
: e# B- p0 u! f  {, B* T: r7 J滿足我無窮無盡既購買慾望
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

其實如果深夜時分,到處都少人(LKF果d地方除外)
. `" o5 V5 }/ ~其實睇你屋企樓下有冇保安大叔,或者你介唔介意佢識你: l: V0 m  A# z% x+ z
如果冇,或者唔介意
. e0 u4 O& ]$ r% n就可以由家直接出發

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-5-7 00:59 發表   8 u8 _* s6 F5 I2 l" M$ \
其實如果深夜時分,到處都少人(LKF果d地方除外)
) e" k" [3 a+ U5 w其實睇你屋企樓下有冇保安大叔,或者你介唔介意佢識你
1 C0 L; a; @4 b如果冇,或者唔介意' \3 S- o6 ]) o- X2 G2 H. h
就可以由家直接出發
  U/ n2 c- G. ^& U/ g) c$ \# W
& ~2 e4 E( v' w
保安大叔係一個問題 因為一定認得我

屋企附近有個地方係一塊細細地既空地 (大約20M*20M 左右大),而附近又有個公廁方便換衫,所以最近一年都經常去呢度CD
( i: X/ _: ~, Z) D4 \2 ~9 F
3 E6 n+ C% C* m7 Z# `不過個空地係會有極少量叔叔姨姨做運動,但佢地都唔介意我既存在,仲會間唔中仲會傾下計

引用:
原帖由 zero2000 於 2020-5-7 09:45 發表   8 M" Z, S( g6 N! Y+ ^2 z2 u
屋企附近有個地方係一塊細細地既空地 (大約20M*20M 左右大),而附近又有個公廁方便換衫,所以最近一年都經常去呢度CD
3 B. G7 t; ?/ N
* f& N# b: {- |, F/ B3 q2 e不過個空地係會有極少量叔叔姨姨做運動,但佢地都唔介意我既存在,仲會間唔中仲會傾下計 :tit ...
  z+ c7 t4 K6 T! h5 ]" z7 B8 @禁好 起邊到?

回復 14# jessicas 的帖子

個位置係一條橋既橋底,但詳細地點唔方便公開講喇
; R' ~+ a, \& ~. Q2 w, B  ~其實打扮得好,去邊度CD 都一樣

引用:
原帖由 zero2000 於 2020-5-7 12:57 發表   % J( R% d) M) j) f' Z+ W
個位置係一條橋既橋底,但詳細地點唔方便公開講喇
3 K; k5 u# i) M% t5 ~) X" t其實打扮得好,去邊度CD 都一樣
- Q" h+ E8 D' r& ]1 W
都身形問題

見有2位SIS都去大埔海濱,想問下算安全嗎?
* c, v+ n* K  O0 i0 ~# K1 ^BTW:我就通常去旅行先CD

引用:
原帖由 gila 於 2020-5-6 13:00 發表2 }2 Z, l$ e; _
機場依家暫時冇乜人. 機會難得.
客運大樓不是要憑登機証或職員証才能進客運大樓嗎?
暫停寫入

引用:
原帖由 sasa13579 於 2020-5-7 21:00 發表   
% Z/ a$ L" C6 T  Y見有2位SIS都去大埔海濱,想問下算安全嗎?
8 R; _# u9 [, q; [5 e& I* }BTW:我就通常去旅行先CD
: @0 E! @* X7 I4 R/ u6 d

8 m) {. c! d& ~4 c我試過幾次都係11點零鐘 sport bar 著外套 加短褲黑絲legging 都唔敢太直接女裝行. L: b$ {2 V# B" a% L
第一我身栽唔好(超肥) 第二都幾多人跑步' t7 \" `' J4 w4 E8 f# S8 I3 U
無人既時候先敢拉開小小外套show 個 sportbar 出來
/ O" T: K7 K8 F+ F6 T. x; w% ~8 x# ]如果sport look 都可以諗下  J  F7 C& T* c  a5 W/ T! X2 e9 `
著高跟短裙就好似唔多夾個地方& v, |9 d9 A" ^( R* i
因為試過有一次著裙加波鞋 總覺得怪怪地 最後行左夾硬行左5分鐘就換衫走人
6 y. k" Q* l% Z, h6 ]8 b- w- V途中有情侶坐左起到 我急急腳行過左佢地 跟住迎面有個放狗男 當時黑黑地我帶帽連假髮 應該都睇唔出係cd 😄

引用:
原帖由 uniformx 於 2020-5-7 09:29 PM 發表   
8 g9 ~) D. d" p! u. J客運大樓不是要憑登機証或職員証才能進客運大樓嗎?
) o; y: M2 {5 J  \* S% j9 j+ ]' Q! J# p, a7 E
依家仲要咩? 記得之前係社會事件限制, 唔俾咁多人入去。
Heels Fetish