即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

半新手報到:其實女仔都會戀物

半新手報到:其實女仔都會戀物

我個account開左兩三年架啦
不過今日第一次post
知道呢度好多都係男仔cd或者戀物
我想講其實我係女仔都有戀物癖
我知我係少眾之中既少眾所以一直都無出post
如果有時間的話我會係度分享下我既心路歷程同埋戀物對象
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
女仔會有什麼戀物癖? 好想了解多一些.
(又會唔會同性向? M系等有關係?)
純粹傾偈了解下.

um...我覺得自己都係m系
晏d再分享下我點解會戀物等大家分析下啦
版主你係男仔?

係唷。等你多些分享。交流一下。
這裡比較少女生上來。
引用:
原帖由 tina.w 於 2020-5-6 12:14 發表   
版主你係男仔?

請問你戀啲乜?? 希望你可以同大家分享. 男裝??
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

歡迎
期待你既分享

此貼必爆 , 樓主PM必爆

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-5-6 12:14 發表   
版主你係男仔?
校服?制服?
M?女皇要男奴?
估唔到咁多
暫停寫入

女仔上黎呢度真係要小心,勁多死變態,連道友都有,防人之心不可無

喂實不相瞞我都係真女PM埋我唔該
引用:
原帖由 Nanase 於 2020-5-6 14:18 發表   
此貼必爆 , 樓主PM必爆

引用:
原帖由 ant 於 2020-5-6 14:54 發表   
喂實不相瞞我都係真女PM埋我唔該

唔信.出POST 俾GILA check check~~~

tina.w,先歡迎你,「戀物」應該不分男女,凡人都有機會,很歡迎你分享!
看看你的「戀物」故事。
謝謝!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-5-6 11:24 發表   
我個account開左兩三年架啦
不過今日第一次post
知道呢度好多都係男仔cd或者戀物
我想講其實我係女仔都有戀物癖
我知我係少眾之中既少眾所以一直都無出post
如果有時間的話我會係度分享下我既心路歷程同 ...
我喜歡穿裙子, 高根

既然如此
就先期待一下了
我有個女仔FD佢都有戀物癖,仲好重口味@@
佢係聞到尿潰味就會興奮果D,不論味道係源自男或女

引用:
原帖由 catherine1992 於 2020-5-6 14:52 發表
女仔上黎呢度真係要小心,勁多死變態,連道友都有,防人之心不可無
男女與第三性上黎呢度真係要好小心,好多偷呃拐騙、變態/ 虐待與被虐待狂/……萬事小心
香港加油
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2020-5-6 21:06 發表   
男女與第三性上黎呢度真係要好小心,好多偷呃拐騙、變態/ 虐待與被虐待狂/……萬事小心
香港加油
多謝提醒
我係呢度都只係想分享下經驗當係個樹窿
唔會同任何人接觸啦
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

應該話呢度係有正常戀下物
其實個個人都有 只不過呢度係俾一般大眾唔太接受既戀物討論

而呢度入面有D係唔影響社會既 我覺得係OK
而有D真係變態亂黎既

戀物?,我都想知會戀咩類型。

估唔到呢度會有女仔上

回復 16# tina.w 的帖子

好鬼多揾食友!
我都係揾個地方舒緩下, 發下相算。
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)