嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我既戀物心路歷程

我既戀物心路歷程

之前係新手報到區提過我係小眾之中既小眾(女仔戀物)
而家得閒再講下點解我會有戀物既癖好

首先我屋企管教好嚴同埋家人觀念好保守
覺得女仔打扮要密實唔好吸引人目光如果唔係就唔正經
所以中學果陣媽咪都係買d屋邨阿婆bra比我戴
除左返學出街之外, 媽咪要我係屋企都bra+底衫打底(因為屋企男人多)
加上我無咩身材(32aa)所以慢慢覺得身體要用好多唔同既野遮蓋同包裹住先有安全感同埋唔會突出自己身體既缺點
所以我對能夠隱藏自己身體既衣物同埋緊身衣物特別有種莫名既癖好

打底衫+冷衫
中學生一定會著,我上pe堂驚換衫比同學見到屋邨bra所以就算幾熱幾出汗都著埋
甚至會因為唔想透打底衫同bra,會夏天著冷衫,呢個我估大家都見過中學女生會咁著

高den壓力絲襪
讀u有時要著suit, 但我會著d唔多透肉既厚黑絲, 因為覺得太薄睇落會淫
儲到錢會試下買壓力襪褲, 將下半身包緊

cosplay
其實呢個主要係中學有個project要拍片扮power ranger
咁我係唯一一個女同學肯做
仲記得係暑假拍除左緊身衣仲要笠個頭套
係個頭盔裡面既感覺雖然好悶熱但係覺得好隱藏到自己
所以後來愛上左

zentai+kigurumi
其實呢樣野係因為扮power ranger之後愛上
著起zentai將自己完全隱身好enjoy
同時完全見到自己好平既身材...果種自卑感同羞恥感係難以言喻
至於kigurumi係我去日本人exchange時接觸
超級超級辛苦但係好好玩

希望各位有興趣可以係度同我吹下水
不過add就免啦我已經有男朋友
覺得好的就按一下感謝吧~~
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
可能打底衫褲對你地黎講毫不吸引
但係果種層層包裹隱沒自己既自卑感
特別係夏天
辛苦得黎係帶到快感同安全感比我

如果大家期待變裝果d
抱歉令你失望啦
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

現實生活中,身邊有人知道你呢類喜好嗎? 男朋友知道嗎? 如果知道,可以同佢分享下。

引用:
原帖由 gila 於 2020-5-7 12:19 發表   
現實生活中,身邊有人知道你呢類喜好嗎? 男朋友知道嗎? 如果知道,可以同佢分享下。
其實男朋友知我保守怕羞
同埋kigurumi呢樣野
自從我返左香港之後就係男朋友幫我搵到班中意影動漫既龍友
我扮佢地影
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-5-7 12:30 發表   

其實男朋友知我保守怕羞
同埋kigurumi呢樣野
自從我返左香港之後就係男朋友幫我搵到班中意影動漫既龍友
我扮佢地影
又幾好 喎。

混到入男仔的興趣 圈內

(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

你的戀物癖同我哋大部份(男扮女)既好唔同,我哋通常係平時著唔到,接觸唔到,想跳脫框架,來產生快感,而好少情況係已經自小習慣既野,仍然產生喜悅。
Heels Fetish

回復 4# tina.w 的帖子

咁樣幾好呀,可以係公開場合滿足到自己既興趣,呢度好多朋友都要自己收收埋埋玩先可以呀

引用:
原帖由 zero2000 於 2020-5-7 13:04 發表   
咁樣幾好呀,可以係公開場合滿足到自己既興趣,呢度好多朋友都要自己收收埋埋玩先可以呀
其實玩kigurumi呢d
某個程度係唔出樣都係收埋自己啊
關於power ranger同kigurumi我有時間都會寫下自己既體驗
btw, 如果我學tb紮胸然後再扮一個男性角色算唔算cd

大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

唔好怪我猥瑣, 和男朋友去到什麼階段? 要包實自己才得到快感, 要怎樣親密呢?
Heels Fetish

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-5-7 13:56 發表   
唔好怪我猥瑣, 和男朋友去到什麼階段? 要包實自己才得到快感, 要怎樣親密呢?
平時親密呢
當然可以同普通情侶咁既做法啦
zentai或者緊包只係我既一種戀物情趣
有時fetish同sex係可以分開既
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 yoyochan 於 2020-5-7 14:51 發表   
其實棉質undies舒服好多架
我著開平腳都驚比人笑似阿婆
所以著裙都打底
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

我大概想像到平時的你同戀物的你,果種反差
雖然行為跟物件上與男生唔一樣~
但過程上的心理作用,其實我們男女大家都一樣
點都好,戀物過程中都係一種舒壓,即使再變態都好,唔好滋擾到人就OK

如果你男朋友有戀物癖(例如絲襪),你接唔接受到?

引用:
原帖由 wahwahwah333 於 2020-5-7 16:38 發表   
我大概想像到平時的你同戀物的你,果種反差
雖然行為跟物件上與男生唔一樣~
但過程上的心理作用,其實我們男女大家都一樣
點都好,戀物過程中都係一種舒壓,即使再變態都好,唔好滋擾到人就OK
同意
反而緊包夏天著有d自虐而唔係滋擾人
其實我都想試男裝
引用:
原帖由 wky 於 2020-5-7 17:27 發表   
如果你男朋友有戀物癖(例如絲襪),你接唔接受到?
絲襪ok啊其他就想象唔到
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

咁你係咪定期都有玩cos?

你係短髮既?tb look?

相信呢度有好多人對你好好奇。。。哈哈。
睇下你內心感受係點啦,每個人尺度都唔同,要面對既處境都唔同。看看自己原則和尺度係點啦。不過呢度係可以俾你舒發一下。

引用:
原帖由 gila 於 2020-5-7 20:21 發表   
咁你係咪定期都有玩cos?

你係短髮既?tb look?

相信呢度有好多人對你好好奇。。。哈哈。
睇下你內心感受係點啦,每個人尺度都唔同,要面對既處境都唔同。看看自己原則和尺度係點啦。不過呢度係可以俾你舒發一下 ...
我長頭髮架平時普通女仔look
所以如果想扮男裝又d麻煩
平時cos要戴頭套都有d論盡
係香港都有試返kigurumi不過買服裝買頭殼都好貴
所以有班相熟龍友肯夾一齊d裝備都會玩下

大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

咁你會唔會儲一D 你喜歡的衣物? 例如: 緊身衣物, ZENTAI?
你仲讀緊書, 定已經畢業開始做野?

打底衫褲,緊身果種,我都有買,近似人地減肥果啲,我喜歡佢滑絲絲感覺。其次都有朋友玩cos,都係女仔喜歡變男仔,仲要係花美男果種,因為冇 鬚根 扮起上嚟都幾靚。。。有機會影cos相都好開心。。。可惜在cd就未影過。

引用:
原帖由 gila 於 2020-5-7 22:00 發表   
咁你會唔會儲一D 你喜歡的衣物? 例如: 緊身衣物, ZENTAI?
你仲讀緊書, 定已經畢業開始做野?
我final yr搵緊野做啊
緊身衣點都有d
zentai有,kig皮有,出kig既打底連身衣都有
返pt儲錢買既

大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架