嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我既戀物心路歷程

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-5-7 22:25 發表   

我final yr搵緊野做啊
緊身衣點都有d
zentai有,出kig既打底連身衣都有
返pt儲錢買既
凡事取中庸之道, 戀物同CD 是一個無底深淵. 但適當的, 就可以舒緩壓力.
可能old school左D. 但因為你仲好青春, 有好多選擇, 好多方向. 視乎自己取態, 舒適自然自在就可以了.

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁你平時係咩打扮? 好中意試唔同款式衣物的女仔? 定係平時都會著得密密實實?

其實會唔會有相睇下呢 就算係齋影你的zentai+kigurumi 也好, 我們都對人家所戀之物很感興趣的,

自己入鏡就會怕羞的, 影下物件先
Heels Fetish

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-5-7 23:24 發表   
其實會唔會有相睇下呢 就算係齋影你的zentai+kigurumi 也好, 我們都對人家所戀之物很感興趣的,

自己入鏡就會怕羞的, 影下物件先
自己著zentai d相就無謂啦
驚成個木乃伊咁嚇親人
遲d開個po講下我接觸Kigurumi既經歷唔知大家會唔會覺得冇興趣?
引用:
原帖由 gila 於 2020-5-7 23:09 發表   
咁你平時係咩打扮? 好中意試唔同款式衣物的女仔? 定係平時都會著得密密實實?
平時睇情況啦
想hea著咪polo shirt或者格仔衫
想打扮下咪著d韓式貼身線衫囉
但係都會戴bra之餘著多件打底
主要都係密實爲主比較有安全感
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-5-8 13:16 發表   

驚成個木乃伊咁嚇親人
遲d開個po講下我接觸Kigurumi既經歷唔知大家會唔會覺得冇興趣?

平時睇情況啦
但 ...
zentai 本身就好似木乃伊, 唔見樣應該唔會嚇親人. 想貼就貼. 不過呢度應該好多人都期待你貼相.

衣著方面, 好多女仔都係咁著. 正正常常呀~~多D 起度分享, 傾下計.

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-5-8 13:16 發表   

驚成個木乃伊咁嚇親人

平時睇情況啦
但 ...
幾時,會化妝 扮靚靚?

(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

臨近weekend, 特登搵兩張相引下你先. Enjoy.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2020-5-8 17:22 發表   
Gila 又真人,示範
會使人,

weekend不安!

(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

有機會一齊玩zentai

引用:
原帖由 gila 於 2020-5-8 17:22 發表   
呢個係你自拍?
latex暫時未試過
感覺好似好難著
引用:
原帖由 misslady 於 2020-5-8 15:46 發表   

幾時,會化妝 扮靚靚?

(o^^o)
心情好時打扮下好正常嘛
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

係好難著。初初都研究左好耐點樣先易d著。有少少心得咁啦。
不過玩左幾次就整爛左。之後冇再買。要度身訂造之餘,又要手工好,唔平呀。
已經好耐之前,果時都係貪玩買來影相。著上身就會明白被包緊果種感覺。

Zentai就未試過。可以share你d相。 或者pm我都可以。
引用:
原帖由 tina.w 於 2020-5-8 23:09 發表   

呢個係你自拍?
latex暫時未試過
感覺好似好難著

心情好時打扮下好正常嘛

引用:
原帖由 gila 於 2020-5-8 23:47 發表   
係好難著。初初都研究左好耐點樣先易d著。有少少心得咁啦。
不過玩左幾次就整爛左。之後冇再買。要度身訂造之餘,又要手工好,唔平呀。
已經好耐之前,果時都係貪玩買來影相。著上身就會明白被包緊果種感覺。

Z ...
其實zentai自拍都唔容易
個hood既部份要包得比較實先會睇到下d物件既模糊輪廓
太鬆會睇唔到太緊會壓鼻唔舒服
btw,舊年halloween訂了呢件扮gwen stacy去玩
裡面著多左件全包淨係露眼既kig皮打底
係香港走街走都幾焗但係hide埋自己又好放鬆
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

哈哈,到我問你,張相係你自己? 著zentai條件好好。著得好好睇。

引用:
原帖由 gila 於 2020-5-9 13:09 發表   
哈哈,到我問你,張相係你自己? 著zentai條件好好。著得好好睇。
唔係我啦
我身材無咁好
只係想講買左呢件著
就係自己無d model著得咁好睇所以都好少會自己影相
反而出到去d人覺得特別就會同我影
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

戀物呢家野,通常自己收埋自戀多。
更何況香港咁著出街好怪,加上天氣咁熱,都唔會舒服。係撞正cosplay event, 節日等先可以名正言順出去玩。

你又唔會同你條仔玩呢d.亦唔會搵人影相,只有自己穿下減下壓。XD.
引用:
原帖由 tina.w 於 2020-5-9 13:32 發表   

唔係我啦
我身材無咁好
只係想講買左呢件著
就係自己無d model著得咁好睇所以都好少會自己影相
反而出到去d人覺得特別就會同我影

你自己係咩身型? 高高瘦瘦?定有d肉地?

引用:
原帖由 gila 於 2020-5-9 14:24 發表   
戀物呢家野,通常自己收埋自戀多。
更何況香港咁著出街好怪,加上天氣咁熱,都唔會舒服。係撞正cosplay event, 節日等先可以名正言順出去玩。

你又唔會同你條仔玩呢d.亦唔會搵人影相,只有自己穿下減下壓。XD.
所以zentai我係唔會比其他人知我著啦
平時洗都要趁無人時慢慢洗
bf的確以前係完全無興趣見到我著zentai
但係佢知我中意,所以有時著起之後比佢任意愛撫都開心
我體形唔係肥唔又唔係好瘦
算高得黎標準既
只係腳比較粗背比較厚同前面比較平囉
有時幻想自己係咪可以反串power ranger d男角色
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

咁應該買返套spiderman著。嗯,感覺你同同年女仔有d唔同。
多d再分享下。
引用:
原帖由 tina.w 於 2020-5-9 15:17 發表   

所以zentai我係唔會比其他人知我著啦
平時洗都要趁無人時慢慢洗
bf的確以前係完全無興趣見到我著zentai
但係佢知我中意,所以有時著起之後比佢任意愛撫都開心
我體形唔係肥唔又唔係好瘦
算高得黎標準既
只係腳 ...

引用:
原帖由 gila 於 2020-5-9 15:51 發表   
咁應該買返套spiderman著。嗯,感覺你同同年女仔有d唔同。
多d再分享下。

其實除左呢d鮮為人知既一面
我覺得自己表面上睇黎都係一個普通女仔
不過正如之前有d板友講
呢度會有唔好既人
所以我都主要用文字分享下自己感受
唔想po相

其實如果埋spiderman著
我驚我個胸無咩線條比人誤會係男仔

大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

膠衣同好走過!!