嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想

幻想

本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方
+ Z& s# S- R1 n. L. H. g) _亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
覺得好的就按一下感謝吧~~

幻想有可能成真.............

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 04:58 發表   
) N) v; p; D1 Z( {. {本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方 2 n1 ]3 E( l. n1 V* i+ X- f
亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
- k! E1 ]8 w# F. q7 R
( |  u  ~; h) M8 s/ o. `* E我也有幻想,被輪姦

只要有,夢想6 P- t( c1 q$ g, x, K
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

咁你想點呀? 出post在交友區
9 E) K. {4 W: \# _7 P/ }3 o/ b係唔係想夢想成真搵個人調教下你

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-5-16 09:50 發表   
- c4 e* I' [8 p* U8 K/ D! C幻想有可能成真.............
8 |, k. S, ]" b* M4 f1 g其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感覺真係好有feel 不過實在太驚被發現又驚自己會撐爆D衫,高跟鞋亦好細對,就無再試4 c- \, ?7 C& G: Z6 k$ g

, ]* o. X3 S8 P; x[ 本帖最後由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:26 編輯 ]

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-16 11:13 發表   
  M* m; H7 |. F6 p" C5 L9 t0 B0 A; }2 j

$ k  D/ z! m5 T& p) @/ U1 G. Z我也有幻想,被輪姦
7 U: s1 i7 j( _$ j5 t+ ]/ n+ r: C7 F我常常都有咁幻想架 好有feel

引用:
原帖由 Jessica2019 於 2020-5-16 13:07 發表   
9 `$ h/ q+ q& U! g. ]% I, }咁你想點呀? 出post在交友區
4 P# n  e8 D9 T: q8 b4 q" C係唔係想夢想成真搵個人調教下你
& t& p8 S" }$ c8 n2 i& u
哈哈,都想架

我也是戀物

我也是戀物, 尤其是D女著過上身既胸圍底衭仔。收埋幾大膠箱咁多。因為太多, 但丟又可惜, 多數送俾D又中意玩胸圍底底既朋友.
! u9 C( A9 k# y) n
. L1 `6 ^' I' q* k4 b, n& x有時有D朋友上到來揀到中意既來玩同聞, 亦有人忍唔住要即場打飛機添的.   也有人叫我一齊打埋一份...大家都感得刺激又問心..  r8 R/ L( x* s; V

, a9 r: G- r, v' [今時今日爭取多D開心才是重要...你同不同意?$ r: o* v1 I8 V5 F
7 j  n; O6 G  E3 M+ \
我wechat : chat_me_hK

很普遍的,習慣就好。

希望你?想成真!

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   % n7 h. P, `8 z& X, N" \

: H* K* O! \- {# p其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感 ...
9 s+ `+ v* w2 ?
1 S0 Y3 N! \* j1 F* ~: O8 D4 A3 l以前我都係咁
6 d4 v  h9 m1 g7 ?後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意 + s, S& l! t  r5 R; K
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# ChrisBB 的帖子

我都幻想過著女裝比人輪姦!

回復 12# tintaitai 的帖子

我都好中意呢個style7 ]! v5 H3 a7 V/ }0 u
: J- i- J5 k' ^$ \, u, b

回復 13# Sam_4939 的帖子

好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   
" Y- Q: g2 |! @: K) G5 q4 y8 d2 N3 o8 `" I
我常常都有咁幻想架 好有feel
5 i3 g: P- M6 X9 W' Y4 T
/ T' \7 J1 t7 R2 M: Q喜歡女生這樣穿- v' E& P. d( z* s0 V; ^3 Z; |
http://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html

引用:
原帖由 tintaitai 於 2020-5-23 14:34 發表   
3 p; \' Q  a/ F" U0 j$ x3 g0 K1 u, E5 A0 R, A

+ z- a% i1 Z. V以前我都係咁
* Z# O3 Z( `/ f8 Y  q  q後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意 + K( O, V& [7 I1 t
& h8 ?1 \- h7 \4 k. k好靚好好睇

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-5-25 23:51 發表   2 X; f. |. _5 ]: l3 f2 B& P
好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。
! E0 U# R( O& T8 g* Q
同學仔 俾幾多個人輪

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-26 00:23 發表   9 V/ g- Y0 B/ v
! r# g, R* r) k
" l: Z3 f' |; W0 _* j' c8 |
喜歡女生這樣穿- Y. W7 A; R% m- y7 ~! e
http://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html
% |) E& q& @' U2 b! e4 f$ t
戀戀點數唔夠睇唔到

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-26 17:33 發表   
8 |$ V6 V4 D; Z; B' @4 l/ \$ |+ Z
1 _3 n( v# t! ~戀戀點數唔夠睇唔到
' h: s+ `* S) Y  l
) A/ E2 ~6 F" |6 `5 q現在看啦⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件