嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

最近買了雙Wolford NEON 40絲襪,
$ [" a; m4 o6 P+ m+ v7 R在youtube上有不少的介紹跟試穿,) U; P: j& p. q
一直以來很好奇這麼貴的絲襪跟一般的絲襪有什麼差別,
' v6 R0 y- i4 q. c0 @7 R! f; |& g買的尺寸是XL,晚上在房間裡只穿了一兩個小時,3 ?5 O# P5 [, M3 s# [  \8 P
也許穿著時間不夠久,還真的感覺不出來有什麼特別之處,. ?  {  A, ^+ n$ L8 _
之後有什麼新的感想再上來說說…. ]5 u6 o. l( b/ y( }
% `6 W* I) K1 H! }% i9 N3 o
# d5 n+ ?, O4 U' V) `; k

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# lovessa 的帖子

高級貨品. N) \1 c3 N- `; C5 r. F* y
期待妹妹穿上

是 T 檔的?
; a+ H7 S+ U$ {2 @) ]) d
$ f& Y3 n& j& b5 w0 Q. N4 o(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

期待你既報告

我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?

引用:
原帖由 misslady 於 2020-6-21 13:56 發表   & Q4 s4 S/ \: F- R7 N4 ?7 I+ F
是 T 檔的?3 ^- O  F4 b* g  o. }

6 u) K' E& ]; o6 ?. ?(o^^o)
  Z* E* W2 u$ o是的,是T檔

引用:
原帖由 applebaby 於 2020-6-21 16:13 發表   
6 k, h9 b. t5 _5 t我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?
1 k, [& B$ x- H/ E8 B% g1 P4 S
世界各地的價格都不同,人民幣約250元

今天在室內穿了一天,4 J: G. O3 S* H
在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,
' b' |" M4 Z/ c3 I5 w這種光澤真的很漂亮,0 K, n+ S, m$ F( @, \* ~
但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,
$ w: L# \; j+ x8 G2 R5 _* c% s沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,; F; H, @0 b6 _+ k% Q; q
即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者," `3 X+ B; T8 Y, C' H
日後還會再買Wolford其他的款式來穿看看,3 w. M+ G4 L5 B
謝謝。/ F6 X8 A' r3 \

; W1 b3 v+ ^- S+ Q8 Y( t$ k4 e, L" i/ Y/ w' H, J7 C7 g; q) u: ^

" X9 X: D; V) u% p2 h
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# lovessa 的帖子

真係幾貴。

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 16:56 發表   ! [* O7 G: H2 ^; g  t( y
* {. e/ h& p( n, p
世界各地的價格都不同,人民幣約250元
3 [: q: F! q/ w4 C0 x
1 Y. T- i. ~7 o& f- M4 }! c
這個價錢真的不便宜~

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 17:05 發表   
6 v8 K& ^6 H) W& `0 ^今天在室內穿了一天,* J* R" K9 R* f! ?8 b
在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,
* J  h) l/ h8 ^0 _3 ?這種光澤真的很漂亮,
8 [; b( T4 ], D但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,( Y* n2 Z: U3 f' ]8 R
沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,
' [7 d* \8 C& ?& m即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,, y* b. ^% Q. J9 L8 B  f: G
日後還會再買Wolford其他 ...
" P5 J4 P5 e$ Z太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!: ~& [- u) y6 ?
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   
7 H; y3 g; [% I6 X  ]( L4 u6 F& j$ {
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!
+ j" [$ g8 @2 z! o% F$ l4 x我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
! M1 ~/ a3 j5 |7 h
的確,neon 40 在香港穿實在太吸睛,衹適合在外國穿,我都開過一對著,但真係太閃,衹有在家穿,但我既感覺就好滑,不過無得著出街,攪到我仲有幾對都無開過
% [9 J$ v6 w, }
% E# a: S* ^# n7 [+ f[ 本帖最後由 noel 於 2020-6-22 01:23 編輯 ]
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   
% L5 Z% x1 e! n, R. c# c" O% n. U* O( e2 Y! B
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!( T1 @# ~2 Z; r1 W1 S$ Z$ ^
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
& q: @9 N+ L. O# \5 O$ N% \6 I5 {0 w  t
老婆唔摸你大脾嘅

so shining.2 S7 k2 t1 C& P6 d

我自己都有幾對wolford嘅,fatal50 同埋sheer15 都著過。wolford其實睇你買邊隻嘅,sheer15 真係好薄,好舒服,同埋好滑,好啱夏天著,因為真係感覺唔到著咗絲上身。wolford都有好多種嘅,仲貴d都得

真的很貴,買不下手!
純戀女性內衣褲鞋襪

Neon 40 我覺得你要買黑色會好睇好多, 會顯得無咁閃+ s" C0 `" `7 M! w

( P! z7 o/ v+ j5 P) R" B/ H5 k同樓上的姊妹所說, 肉絲都係揀番pure, sheer 類好少少
Heels Fetish

回復 15# levante 的帖子7 y+ l1 y9 C2 \8 L% D/ G" p

1 w. J0 A3 {0 H- S6 ?2 m  [你意思係街頭定屋企?1 \1 D1 _  h+ h1 k! w6 s8 R* |

& V7 J; ?$ m0 m* m[ 本帖最後由 wky 於 2020-6-22 13:30 編輯 ]