嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

最近買了雙Wolford NEON 40絲襪,# [! x' j0 v: Q
在youtube上有不少的介紹跟試穿,
/ U: t* J- [; A% n一直以來很好奇這麼貴的絲襪跟一般的絲襪有什麼差別,3 ~0 t9 p( L* _$ E/ U
買的尺寸是XL,晚上在房間裡只穿了一兩個小時,, Y" f- N4 |2 k
也許穿著時間不夠久,還真的感覺不出來有什麼特別之處,
% C: s( M% U/ h6 `" E之後有什麼新的感想再上來說說…
) u2 \( z  n) o4 G0 M: \: d8 ]. H. y1 D! [: ]
8 w( r' C( V  [, |- L) Y( a

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# lovessa 的帖子

高級貨品
3 u+ |* i7 r3 _& j; F8 ?期待妹妹穿上

是 T 檔的?
7 ?* ~8 W! ^1 C8 z7 |
8 d: h( x* V3 E0 X; d7 j6 X$ q0 _(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

期待你既報告

我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?

引用:
原帖由 misslady 於 2020-6-21 13:56 發表   6 [! ~( a* X1 {8 S4 G1 j0 P7 _
是 T 檔的?
8 h/ f* b# e7 H4 N
3 G0 Y; G4 K$ K* H' P4 m0 Y# [7 D(o^^o)
' l8 f. P# a! l
是的,是T檔

引用:
原帖由 applebaby 於 2020-6-21 16:13 發表   9 B! Y  i' u. U: Y/ a
我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?
: U0 U  A" Z- G
世界各地的價格都不同,人民幣約250元

今天在室內穿了一天,* @4 o) v8 o" C
在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,
. ]4 ?7 R3 X$ ~4 m這種光澤真的很漂亮,
# b7 x7 q% K+ _但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,
# S, }, d* M' Y( r) C沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,9 o6 U* X8 f: Q7 |
即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,
, V, ^& }' r' G8 s日後還會再買Wolford其他的款式來穿看看,' i0 M( \& }! H8 ^
謝謝。
% H/ q1 W* `5 U0 l
+ Z* M; S# v3 I% F1 n' y1 T  |% S  j* U6 c, s' V
& Q+ A  Q' b" x8 z+ U; d
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# lovessa 的帖子

真係幾貴。

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 16:56 發表   
7 B# M! v7 p4 G, q/ c8 ~! _
1 x0 ]: ]% j+ U1 O- N世界各地的價格都不同,人民幣約250元
/ r) i# m# T8 |2 L- \+ x$ ?# b, h1 d
* c8 a# F1 I' D! h* u這個價錢真的不便宜~

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 17:05 發表   
1 z: @7 k" m! S! v* j* _今天在室內穿了一天,
& c# b! }3 M" E$ H! Z  O6 L& ?5 M; k7 p% ]在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,
6 p( q0 ?2 n+ |. |1 U/ k2 k9 e  I這種光澤真的很漂亮,2 Q( F* w9 ]# j% X) E% N
但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,$ ^1 S  `& V9 s( [
沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,. u) z1 ?6 X$ N* E) b9 E8 Y3 V
即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,2 L( v7 S) |4 G) z3 m) I: T- h$ n
日後還會再買Wolford其他 ...
2 K! ^$ \8 B. u' j& k3 K& b) |8 ^
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!; f/ A) r( C% t# D& ^
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   " Q5 W9 V4 \& ~( ^
* Q8 X' v6 V' a& W/ A+ q+ V9 W3 ~
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!
1 r) D5 w2 G1 s) _* }7 p' C我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
, ~, r+ }3 X. r( ]. Q1 n+ f7 E9 X% U# T
的確,neon 40 在香港穿實在太吸睛,衹適合在外國穿,我都開過一對著,但真係太閃,衹有在家穿,但我既感覺就好滑,不過無得著出街,攪到我仲有幾對都無開過. O% V/ Z$ g6 k4 @5 `4 S( E) o
- [" q8 ~: [( \- o/ b8 z- g* @# J
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   / F5 [5 M" x+ X% ^

; M% D# X0 z( ^7 }6 u太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!
/ r; e, t2 [3 E+ V" r4 c我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
( e, C. [& q3 Q- c& ^
& z0 [; I6 Q. b9 v7 E2 g7 M# o
老婆唔摸你大脾嘅

so shining.* @+ |( B8 P5 N8 C! k

我自己都有幾對wolford嘅,fatal50 同埋sheer15 都著過。wolford其實睇你買邊隻嘅,sheer15 真係好薄,好舒服,同埋好滑,好啱夏天著,因為真係感覺唔到著咗絲上身。wolford都有好多種嘅,仲貴d都得

真的很貴,買不下手!
純戀女性內衣褲鞋襪

Neon 40 我覺得你要買黑色會好睇好多, 會顯得無咁閃6 u; B( ]! _! g$ }- R1 S
5 M+ ?' H$ P1 D4 Z4 p
同樓上的姊妹所說, 肉絲都係揀番pure, sheer 類好少少
Heels Fetish

回復 15# levante 的帖子4 O) J+ h& D7 z$ D3 p

j7 I4 a1 u' N9 Q4 m- E, _0 O你意思係街頭定屋企?
4 E$ |3 Z$ V' u. d5 X/ B1 U! M$ p/ ^- G/ {9 I; b