嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[分享] 想交流下激光脫毛

想交流下激光脫毛

我本身有做激光脫鬚和手毛。
$ G0 H1 u. K6 I! W+ m  ^手毛我就好滿意效果,但鬚做了一年,效果都未及預期的。* f' y8 J* W, B- @

$ M& [& g' w* s  Z其實鬚係咪真係脫得清? 我只期望唔洗再剃。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
1. 你響邊間做. s% c! `1 z* F& L! ^' p, J
2. 打落去係一個範圍 , 定係1條條咁打/ {! F1 @( [. I# s' ~2 L% Z! g) g

) c- m6 Q5 K. {激光同彩光我都做過
3 G8 g3 V: {. r1 w激光做左上下唇* W) D! X# L" _# o8 h. Z3 b# {
彩光做左小腿* b; J1 H  H1 X+ f' h" m/ d4 k' l
效果滿意 , 完全唔駛再剃

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-25 06:07 PM 發表     M" a$ c6 F6 l5 ^
我本身有做激光脫鬚和手毛。
  K' Q5 M& V7 i2 K' L: d手毛我就好滿意效果,但鬚做了一年,效果都未及預期的。! q8 y3 _8 w- m3 {% W

6 ^2 Q3 O+ }& K1 A$ y( E: \其實鬚係咪真係脫得清? 我只期望唔洗再剃。
  C" A6 I2 \8 T' J+ n
* g+ z. q" o* h4 s# d4 `, U) H1 Q. j
我都做左就快1年
5 I, i! _0 e; Z* X. ^但冇乜效果
3 k6 q- d* A4 {係808激光+ H; i' x! p- U
) Q. f' P( a- |  T
下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛
bye

我最想係脫下邊D毛, 拔完剃完好快就出番黎

脫得清,但時間因人而異啦,可能要兩三年

引用:
原帖由 2018 於 2020-6-25 22:03 發表   ( v9 d1 @- r$ F2 V. v# o2 X. j! b
2 w1 [9 B  U) U' t# {/ R

4 h& Z5 o  Q6 o7 K% R2 c  l/ h/ {! ^8 H8 E" \! R( h9 U4 T4 b
我都做左就快1年4 k; M1 v$ s- V0 a1 c, \1 p
但冇乜效果
, V2 B0 K, D( |$ j; F( o. p9 A係808激光
/ T3 n- y, n4 c$ W3 N% W, f8 V. B6 {+ K
下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛
7 x! _: A+ X# P+ p; c/ D0 ]. A% M4 Z4 s- F
下面可以冇晒毛?

我都想問下有邊間激光脫毛好介紹哦

引用:
原帖由 acm2007 於 2020-6-26 10:12 PM 發表   
. f& t2 n' e& P# z/ Q2 b. ]- S" `* S/ @: x- S+ \1 e# E. d) n

& Y$ j% l% O2 e' F下面可以冇晒毛?
  w1 }1 ^5 E' P$ M+ S, \2 `1 {% @

& k8 u" o  k$ O接近
- n; G  p; ~; _7 z( a2 C# e仲要打多幾次
2 ?' [7 ~  M) M& o( E7 ~- p得番小小生出黎! z# E: ~( s- U9 K) k: r- ~, C
極幼既
bye

請問你指的下面, 是指全個? 我打算脫三角位. 太下我怕我忍唔倒痛.% h$ g  C: F4 ?- V# l
引用:
原帖由 2018 於 2020-6-28 14:27 發表   ( i, d7 _0 h' N$ L: }* E

+ x$ W' C0 o: d) q2 l( u, [( E0 F9 e$ Z% P8 `; V4 C
接近1 K& Q# |# E* h, X: d0 H: G8 V
仲要打多幾次
5 T1 o1 C% `( s' J% h$ p得番小小生出黎, l6 b, V3 A7 ]5 Y7 c  L
極幼既

1. 我在3間做過.
  J% G# a  a% d1 T' X2. 通常一下電三四次的. 也試過一下電一次. 但通常d職員怕麻煩同耐, 唔係成日幾咁.
+ {2 v1 D; q" {$ y: y5 ~& X
9 x# \3 z" X4 f
引用:
原帖由 Nanase 於 2020-6-25 18:53 發表   
7 D/ n# a( G) c, {1. 你響邊間做5 T! X# N" Z) n4 g. h3 A
2. 打落去係一個範圍 , 定係1條條咁打
8 M6 S4 [0 W' `" r
1 m' l' C1 k; L9 O0 G0 Z激光同彩光我都做過4 Z8 }# q0 w1 T8 n
激光做左上下唇
0 |+ z2 x: z% E; m; P& A彩光做左小腿
, t9 ~+ c  Q8 J- K" b: A3 }效果滿意 , 完全唔駛再剃

我都試過面用808, 不過脫左5次. 作用唔大. 755是痛d. 但效果好像好d.  t. ^( A- r( d) c: K4 Z" i
引用:
原帖由 2018 於 2020-6-25 22:03 發表   
* ?% i) K7 Q! K; \& ]
+ t" U* N6 j* W( l+ s
) P, ~* g, @; i6 s  I+ s2 U$ s6 O; _% l4 x! g9 n- f
我都做左就快1年9 t# r* B  t% @6 Z
但冇乜效果
9 V5 D1 p9 S$ d6 m" Y係808激光4 J# L6 v. L0 B2 t$ e9 a: u

, z! ~' r* n: ]# f. [& Q下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-28 11:43 PM 發表   
8 A/ [% I( K; u7 i請問你指的下面, 是指全個? 我打算脫三角位. 太下我怕我忍唔倒痛.
" j$ _, x/ M- [& R! t- E- ]. j
* I3 S  I* I8 a2 i三角位前面同後面( T& k, X; `$ G  N* _
真係好痛
5 \% m) W0 b8 ]. M8 B' |3 T只係15分鐘
bye

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-28 11:49 PM 發表   ! a. D" @2 i* B* i* B7 o, v
我都試過面用808, 不過脫左5次. 作用唔大. 755是痛d. 但效果好像好d.  g: L7 S8 _6 U5 [9 A/ H
1 d2 h3 b, P2 [- M! H755做1次已經甩左1半
bye

通常如果做呢啲邊間會好啲

你们在哪家店做的?