嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人會買女性荷爾蒙食?

有冇人會買女性荷爾蒙食?

想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?& x7 a/ Z; P5 |8 B  y7 Z. ~
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用. q' [$ T- N: G2 p! w, M* a/ E
想試又有D驚驚
: n# h* b  `! k2 b9 V" ?" ~, R7 ]3 P2 L
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?
  N! X9 d( L3 O& J9 j8 i1 d有冇邊隻牌子好D?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自己買荷爾蒙藥食有危險,會傷肝功能

冇乜用, 不如用其他食療, 飲食上節制, 做個激光脫毛, 仲實際健康.
1 ]2 @4 ^5 T! n  w+ G) p: F6 A4 \9 X' D& w3 Y9 c5 q
食荷爾蒙, 只是心理上好過一點.* R, Q# q$ b, w) Z- R! ~& z4 H# ?
/ h5 D0 n6 M/ [
引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   
4 G& {: \$ n$ V想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?
0 @, A4 i1 j2 T因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用2 l9 [; i& l6 V- ?) z) E
想試又有D驚驚
8 `. l( T) d* [; L
3 [$ d5 q- v: A0 [! C- A係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?& ^. b: e. {7 h% N/ k
有冇邊隻牌子好D?

其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
4 t$ [# j4 X7 U2 k, N$ \9 O  _( B8 ~! H( B8 S
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 13:37 發表   
6 w) k' |- v0 Q1 }" w; D& K2 d其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由/ A% N. B+ z3 ~
/ W# ]2 T3 I7 n1 h; d+ P7 T
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
6 D- l8 n+ K% B7 D3 n$ C& G令皮膚滑D同毛少D! R# r8 `# W, Y( x, j3 S
呢個已經係原因

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   : S4 j9 X* V9 n0 v3 c$ N
+ q% }7 j1 Q+ m- W4 u0 f
令皮膚滑D同毛少D/ S  e! b8 e) x5 n2 `
呢個已經係原因
: k; {" N1 W4 u! A) Z  q7 c+ Y但其實唔使食荷爾蒙藥都可以做到依兩樣嘢...
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   - ]) ~" P' u# Z0 ~0 F) [8 F2 R

% I: ]5 ^4 K; L/ G) G! q令皮膚滑D同毛少D
- L3 S; S2 l1 _8 C2 {呢個已經係原因
( W, C! k  ^2 b' }附送黑眼圈添...../ T& n( W% O& k1 O% D: y
唔通d女仔多毛/皮膚唔靚又要食咩?削足就履,唔好玩啦
( K5 t% E+ h* L9 A( q, d
: r4 K* e8 o0 H' ^3 ]0 q2 @皮膚滑d?我用得電腦多,手腕鞋左好多啦...細個好白滑,大左差d,唔通又要食咩
- \" }3 f& b4 g5 u, e6 y+ N6 ^1 o+ O2 }! e
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? 1 w2 V. l0 _  v3 \% @
想清楚會 斷欲望做聖人,食過會無咁硬  4 p( \" k1 V3 |  U& _

, @: u! U& `7 b( s# s- a食藥得既話 話美容行業要關門0 Y6 U/ M1 t; p2 D/ W, X
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既! [# M  ~# _+ i

+ `/ R% N' H! q去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
$ K6 k, s: c0 i: r' v或者問你拿醫生處方7 U' H, |% Q  N1 N6 U5 M1 ^0 A
(原來係香港字食左字
! ~7 t+ L, B9 [: _& d9 K; V$ I* a9 q" |  U! ?

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-10 14:44 發表   
" L7 k  t0 J* z# o邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? " r2 h$ z* z  [8 q( n( d- `
想清楚會 斷欲望做聖人  9 `9 f' ^9 W$ _. d) O& |" }

( L/ ^. e; w8 S/ }- L食藥得既話 話美容行業要關門* s& X1 I* M9 M  A& b! H
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既6 y) H* ?; T: l

* W% A& s' z! C: x' T* W5 {8 D去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?9 _# |# R1 ?& O! m
或 ...
& g1 n! w1 H% K5 P
無錯,太多食藥萬能俠傳福音嘛5 `! E- f5 t3 ]+ T6 R. ?
真女無乜人咁傻 sosad

離開的R是有福的...

已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
: B5 L+ K/ k7 y- o) D% ?/ }) k係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
+ k0 l  {; g+ w/ @- y感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女& f5 F/ z6 _: o  c; w4 D
甘樣仲衰仲辛苦 # R- f  l3 t5 B- U1 Y/ v' I( m
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎' @4 ]8 ?; M7 J' t) v( x: P
當然你有將來又要付出真心 / A. b8 J  K0 X2 d4 j8 w
月入無5w真心唔好做男
& T9 q" J& v& ], ]
0 h6 v4 g9 X" |# F0 m0 J) T[ 本帖最後由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:26 編輯 ]

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   " T5 |' C- c$ ~  ~6 ^# x' o
( I7 J! Y7 b+ d/ k0 B係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧" X- }; C8 m# Z8 \! o' S# }
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
6 _8 M! _7 N2 Q7 q5 T$ ]5 L$ n甘樣仲衰仲辛苦
6 `% [" I* h$ W% W" e+ d: l. E! D* o. U同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎3 [5 {, m. u' {: ~8 Z5 V0 P7 V
當然你有將來又要付出真心 ...
5 |6 i7 Z8 p" [3 n2 H2 G食完藥唔見得有成就囉( o# J. I. ~5 Q, g# B. n0 ?* t9 ?

* P$ ^  u, j$ C7 \" e( q" R同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?! \2 L# B$ a! H: O
就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉7 w! \4 \* S& `( Q+ `9 s: z; Q( m

! ]6 g) h1 {1 k: \1 I7 m1 J3 K) l[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-10 21:14 編輯 ]

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
! Y7 j1 A5 b/ G$ v  m已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥7 H8 w) c( G5 x2 h4 q0 {
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧* K; @2 K0 h% D/ c# X
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
8 ~# A$ M0 T+ p* g9 B甘樣仲衰仲辛苦 2 @6 e- n; W) A* p6 N3 Y
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
, A; b  f$ ~( K! K. O1 E- V$ _1 j當然你有將來又要付出真心 ...
' Y/ n  L- ^& ]0 D乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚嘅偽娘之所以會靚,後天嘅保養打理比先天條件重要好多,依啲嘢完全唔關食藥事!
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

典型的拜金主意。何其悲哀。* M. w$ H# s% h2 D

8 Q* P) b. v' d: ^! H* _
引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   5 T. U! o! I+ [5 h
5 U: _- k8 s" d, i係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
5 x7 |% {7 o& A1 j$ P感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女" e' R" `4 l( K% P& T
甘樣仲衰仲辛苦
3 R7 y* y+ n9 V( L同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎4 \7 K5 m$ [* u0 f9 O" r% d2 S
當然你有將來又要付出真心 ...

你呢兩個問題,後天都有好多野可以幫到既
6 }  M7 [& i" X6 I0 U% y$ I不舉 / 不孕唔係講笑架,諗清楚

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
' r6 Z# v8 a# e8 {% V5 U已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
+ d4 L% |. C: r" a係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
; |6 T) _+ Q  L0 h; w2 m2 Y感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
7 K9 w" \- R2 z6 `甘樣仲衰仲辛苦
- s" T' {$ u) L同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
4 x% N, u  O+ s6 L6 O3 m4 S) Q" ]當然你有將來又要付出真心 ...
' H8 i- N3 z, L7 {+ U; \" `日日想女 性慾依家野係好難控制

[版主管理留言]2022-8-31 18:08 by janet請勿灌水,這次向你發出警告,再犯將被禁言

Very Nice!

我有食

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 21:06 發表   $ N9 V! V/ |$ l2 T, c

* n: k' c" S" Z. Q/ S; d" w# @食完藥唔見得有成就囉
: a' x5 @# q- c" I2 N9 e$ v+ K8 U& \8 ]0 p& N# H( x  J( y2 Y
同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?: S7 V' q. @( U6 K' j2 F7 P6 |
就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
! l: W5 B) U. o7 ?- j6 ^

! ?, S7 |- E- D. z1 a$ L7 }3 T/ Z. j& q2 d5 p; m3 M  y* S8 y
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無5 H- `% @5 w/ \( l

: ~, B2 {! D3 u& R7 l0 F* c& R2 p1 _( I3 S
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-7-10 22:36 發表   
8 G* M+ K5 H4 ~; B* d# j4 W+ [8 N/ C6 W. x
日日想女 性慾依家野係好難控制
. l1 L: r8 \! |( v% V
% y" Z4 c, s+ Q0 O/ Z- f  z4 ^8 b
到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
3 D5 N+ Q8 z% O0 c; u
% t' Y  ]0 v+ t% }, ], E$ }( f6 m  J6 O! v9 O' P3 k
引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-10 21:41 發表   
. Q$ b2 E0 a& s& s. h2 N  D2 Y4 U( b/ A
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚o既偽娘之所以會靚,後天o既保養打理比先天條件重要好多,依D ...
1 I$ D; u- b/ {1 z$ g' Q6 ^* o
9 Z8 o, U3 v* I4 f/ R' U% `或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
1 y$ R% i. R+ @6 B) O, f" M  U! A後天保養/天生 都好睇切入點, 不能一概而論$ p. p  ?; T1 E- |2 Z

& i1 T/ p7 Y- A- O9 U+ ~; i# z  V# I[ 本帖最後由 Saya 於 2020-7-11 13:59 編輯 ]

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-11 13:44 發表   
2 ^# t+ Q2 B3 I  E3 e3 U% [2 e3 f佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無5 Q) ~1 D7 {: f" w. _5 w% c! Z  M

/ K0 q& x, j; r4 l到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
9 d) G, k! {/ z1 E/ x
/ F( ^+ D/ N  I1 E" }或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖4 e0 S3 S' D" A& G" m
後天保養/天生 ...
0 g; H+ G$ t; Q, Q- n
做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser! D1 _/ p: ]1 \' R+ ^$ L0 ?
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?
/ r7 {- s+ u3 q
( P+ y. G' W% Z2 X' x' u  \其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-11 21:03 發表   $ l% a: |: a. V( T  y" K
3 x$ a$ }, W9 ^0 e
做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser% b2 n5 A- O) b$ C; _/ {' o
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?
( l% H" l8 c2 O1 N$ |# K8 ]- S8 y  Y
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
; O. Z3 p$ h! {  R
可能有d人覺得做TS等於重刷首抽呢
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi