嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人會買女性荷爾蒙食?

有冇人會買女性荷爾蒙食?

想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?
# p! X% m& C4 G因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用( W+ o& Z# G8 l! e9 u  X4 I
想試又有D驚驚 + L1 {$ Z9 i2 w+ I6 h

( M# x" m5 x0 L" G0 \, f6 R" U! @4 I係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?2 h$ a$ j+ j9 _# N) y8 e. ~0 c5 s
有冇邊隻牌子好D?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自己買荷爾蒙藥食有危險,會傷肝功能

冇乜用, 不如用其他食療, 飲食上節制, 做個激光脫毛, 仲實際健康., r" q9 n' I  y/ z+ x( g3 U2 h
" t4 [% H" K8 K
食荷爾蒙, 只是心理上好過一點.
0 Q1 h+ t7 I' @6 V3 |: D* k- }8 N2 A$ S
引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   
4 x8 S; |  W/ n( D想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?
, n% A+ ]& X1 n" b8 {; x0 v因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用6 r, E* y0 y4 O- Y" ?0 E: y* P0 x
想試又有D驚驚
! N% t1 u" K+ X: x. [" E  P( {$ q1 ^9 ?1 L) \3 `
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?6 n/ P; V- U5 U
有冇邊隻牌子好D?

其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由# k0 x& U: u( h: o9 f

- B/ W- `: V2 x6 `! F4 t7 p& N順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 13:37 發表   3 \0 M2 F, g$ i! D8 \% N9 d- b
其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
; n. V! n/ }- r% `4 B9 ^! B' B1 R" B4 o+ j2 ]+ _) ~) R) o
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
) `" d3 u- r) D4 E* y令皮膚滑D同毛少D/ q* q! ^' @, R" }+ D
呢個已經係原因

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   % `6 Y  J5 y2 v! G  h+ Y# T; R0 i" \
, ~! D) Z7 x9 w
令皮膚滑D同毛少D
# F7 a4 {8 c6 e  |' ]呢個已經係原因
8 ^1 M8 ]* b7 n9 t  I
但其實唔使食荷爾蒙藥都可以做到依兩樣嘢...
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表     k$ M4 ^& {, E
: F, B9 r7 K/ b0 W; U6 }$ L6 }
令皮膚滑D同毛少D# K( e1 H# k5 x; F
呢個已經係原因
: T2 ], @7 Z) A" |2 W+ S% x
附送黑眼圈添.....
- n# Y* @' z# W8 ^# M唔通d女仔多毛/皮膚唔靚又要食咩?削足就履,唔好玩啦
1 J) ^+ S0 ~; f  m6 e* Y4 a$ t( x( m6 b
皮膚滑d?我用得電腦多,手腕鞋左好多啦...細個好白滑,大左差d,唔通又要食咩
% c0 P( j8 r( k' `2 s' d4 X* B; ^8 j+ D, U2 @  `8 \$ Y( e
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? 0 d( X9 y8 e1 H) S
想清楚會 斷欲望做聖人,食過會無咁硬  
: \! r1 l4 p8 N4 A; \( Q6 Z8 P2 O9 ?1 ~  o
食藥得既話 話美容行業要關門3 s. b1 j0 A+ F. l( f% x- b' \) N( P- M; p
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既: }: V9 o3 R( U! I7 r

. N2 n( H) c& \# s. i% g去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
8 h) o! j8 i. }- @/ L7 f# d" d或者問你拿醫生處方
( t: x* N3 R$ {5 E" W(原來係香港字食左字
# r  Z( s; I# A7 [
1 d& j* o4 \" i1 e& b! x[ 本帖最後由 Saya 於 2020-7-10 17:09 編輯 ]

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-10 14:44 發表   
( Z7 j) c4 N7 C) g9 F邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D?
  s8 @* M* [- r, }; p3 T想清楚會 斷欲望做聖人  
; y  x/ @0 \9 m- n9 c$ S$ |& ]
) G" E5 A. {2 T! O食藥得既話 話美容行業要關門
: V% X* \0 H7 S+ @) P/ h) _皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既
0 M) n5 j$ y( b$ l; S* N3 [& O) Y0 d* i& s
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?; x" a! y' X$ j1 f$ S" ]
或 ...
( g0 p6 c' L" v無錯,太多食藥萬能俠傳福音嘛6 @, B3 `) e  ~; s+ t! ^
真女無乜人咁傻 sosad

離開的R是有福的...

已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥% J; z- I1 D: R3 G0 _' z  d3 W
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧+ G# g: h  M, M' d
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
" O' f" c& l- {7 n0 n7 G9 P甘樣仲衰仲辛苦 5 s4 [3 M( @! j  c
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎* D/ ]# Y* h  \' o4 Y& Z
當然你有將來又要付出真心
( B6 K3 _4 [: }+ z2 k6 [' k月入無5w真心唔好做男: {: K  U" @6 V% G
  s4 f4 O- O$ Y% W6 l5 K4 P( W

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   ' ^( ^* T7 p( R9 }2 j
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
# d. }; U+ p5 y% z$ X係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧" M! e$ K' w& a6 b
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
9 l9 N$ l/ c/ Q  p- Q甘樣仲衰仲辛苦 9 x; f3 Y# z/ l9 o% k. @, t" V9 m
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎$ l9 [, c# i$ ]* E7 n- H
當然你有將來又要付出真心 ...
2 N: l. R; Z$ d" A  P$ o( }1 b食完藥唔見得有成就囉7 J3 q! n8 a. G! `& k# y9 u

! ~4 ?+ I! P% m同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?  f& k: ?* D/ O% X) i
就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉* }7 M, G; |  `" Y2 |
  t" N: F# V" d

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   , G& a$ T6 _! F- H7 V
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
; A, s; C' l4 [5 ~3 y係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
; ^# _, D1 Z9 g$ q2 K' K感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女% [6 V, k# v9 [  f
甘樣仲衰仲辛苦 3 @2 ~6 J) [8 G6 V! R
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
, B' r2 q4 F- B, x# x7 @! n當然你有將來又要付出真心 ...
+ F# g* [. {5 a3 S: x- j0 r; r8 i7 {
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚嘅偽娘之所以會靚,後天嘅保養打理比先天條件重要好多,依啲嘢完全唔關食藥事!
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

典型的拜金主意。何其悲哀。; o: l1 z. U$ j; K# G* {
$ P6 j2 d0 y0 Z! E
引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   4 X( \* j$ {, t$ k  M& t" a
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥" D* ?6 v9 a# N2 m+ d
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
4 a+ m$ G6 B" E! _感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女8 N/ P4 r! U( [- ^' N
甘樣仲衰仲辛苦
3 a0 R1 O: q1 Z. C) ~3 g: M) C& f% W同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
. ], z& E6 v; D! G; L0 T7 ~* j當然你有將來又要付出真心 ...

你呢兩個問題,後天都有好多野可以幫到既 5 ?/ G9 y$ L0 t8 s6 e3 \# |
不舉 / 不孕唔係講笑架,諗清楚

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
% B4 M! k) M- m; g$ i  Y+ q" L已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥3 C$ |9 K4 y* M3 z( f
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
9 i$ y: I0 @+ G感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
) M0 ~% ^$ D! K& Q# J! [* g甘樣仲衰仲辛苦 / s! s+ J# [* v0 I  B/ N# U
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
( K9 A( }7 y6 I$ I0 N  E$ ]5 F; j當然你有將來又要付出真心 ...
$ [# x1 v. |. ]: [4 n, e' ]
日日想女 性慾依家野係好難控制

[版主管理留言]2022-8-31 18:08 by janet請勿灌水,這次向你發出警告,再犯將被禁言

Very Nice!

我有食

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 21:06 發表   
3 v( D8 `) V) G) M3 j5 a: P! z' j3 C5 n
食完藥唔見得有成就囉+ {" @& I6 D7 w

+ L5 c% u; {4 l# ~同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?. ~! ]% _: z: Y: ?
就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
" E( q0 L7 U9 |# W. _$ i5 j! c. {& N$ o4 Z

. Q- B, i( K1 d  y6 _5 ^7 z: T佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
1 \, M& t# X$ @
6 {# R  _$ Y  G( a5 f
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-7-10 22:36 發表   + Z9 k; Q5 c1 Y* B

/ v3 H* Q8 W4 {1 w% |6 L7 O" T5 J日日想女 性慾依家野係好難控制
$ ?; x' U! U* V" c
- j8 P' S( U0 n; b
到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
' _" v  N* T$ C5 y, G- s8 X+ p! W+ ]

3 d: i, i3 W4 A* \% w
引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-10 21:41 發表   
& |6 X* ]1 o, ~8 v
0 D9 g5 g( T! U; I5 S9 |, ^' r乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚o既偽娘之所以會靚,後天o既保養打理比先天條件重要好多,依D ...
. O$ W, z% ~9 |& M6 D; e
' @1 f. |2 E( t
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖/ o7 ?& v, m) B. h! I& P
後天保養/天生 都好睇切入點, 不能一概而論% v5 a9 t5 @4 X6 f/ b9 Q$ i( Y
: X% Z+ K' a* n5 C7 i" C

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-11 13:44 發表   
. v: \$ I" e7 u* O' k佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
+ u6 ?) r" a! w
$ M" S& d4 {3 O+ F7 a到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難! f1 x; D# e; c# O3 [

' I9 }1 h0 [1 f% a8 K( d; @或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
% [, K1 T: ?' E) D後天保養/天生 ...
( e- E: C" ]# J1 {
做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser! Q0 q" P  d# H6 n
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?# x6 L$ C- [  n* i+ h$ U
5 d4 {/ \7 E# P* \) l
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-11 21:03 發表   
0 i& V$ W/ b+ b+ p
( j# r" v; Q% [; l5 i4 N做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser( }5 m0 g3 j3 W5 `) |; r$ P8 P) Z
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?
+ V8 q1 P, }, A: N9 ?
* O/ ^# V; Y: e% W其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
9 o$ z$ o) B( R/ d+ A; D: s1 M
可能有d人覺得做TS等於重刷首抽呢
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi