嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇sis鐘意用anal plug?

有冇sis鐘意用anal plug?

我啱啱買咗人生第一個anal plug3 i% }( F# k# a- _
一開頭放咗入去好舒服
6 G/ Z" l' ]7 C! c: {$ J# Y1 g但慢慢就feel到佢太細
$ W( I2 U9 r$ K' c4 G- L/ n妳地有冇用咩size?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我最近都在嘗試這個
* _# b4 Z5 d. g4 B7 q4 X8 M& U% }/ n% T+ G
7 s8 d  \- Q2 R, L8 ]! F
之前是在用這個
. N$ U+ H, A% ^% U2 Ihttp://www.g-sexsation.com/ShopGS/goods.php?id=11042
2 @" t0 Y& I% _) p0 F3 a3 N1 |
6 B, h" h" P0 f% Q( m) L[ 本帖最後由 wahwahwah333 於 2020-7-17 23:31 編輯 ]

我用細先可以好自在咁戴全日,大(size 1.5寸)會刺激d不過成日會跣番出黎

7.5cm直徑的肛塞我可以24小時長時間使用
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

i also use this
  }0 C( N: z: k# R8 Y; q. d, F) T2 r7 B1 K+ f! w
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   3 e. D4 J7 ?2 ?. b$ d: y7 p" D
) x: l# C. [$ H; g$ g9 G( E2 W5 z) w6 p' \
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
: z$ Z) Q# @2 }' {我一直想買,但之前上網搵都冇貨

依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,
! z- u' f+ S- F8 S6 P9 e
2 ^9 R9 o# Q, [+ I5 [% T到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-7-19 16:57 發表   
% P* O/ T$ F0 c- ?" H( {4 s依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,
1 T; A4 T/ [7 Z* P) Z& ^4 A3 _; c; |! X4 X# b6 Q
到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁
5 D8 F& T; c  Q) v0 X
除非你玩到可以用拳頭塞入肛門; S; ~. ]3 J) @# ^
或者可以用我簽名檔的肛塞才會有大便失禁的可能

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-17 20:58 發表   " \; k0 J1 U% E6 f$ @& k2 |
我啱啱買咗人生第一個anal plug$ ^# \' Z) c3 k6 T* h6 W) A, s! L
一開頭放咗入去好舒服
) W4 ]7 p- P9 j( c6 D, |) \但慢慢就feel到佢太細9 k# L( j8 D& p
妳地有冇用咩size?
$ y: P$ z' n9 m
肛塞我第一次使用它已經上癮$ Y' ~/ @8 S3 M6 j# q
回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)" F! o8 o$ `) u$ Q; T" w
而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-7-19 18:36 發表   
) l( @* K, q- p: g: V9 u4 z
. W' `7 Z" T% i, U- z3 v肛塞我第一次使用它已經上癮
' b5 X4 F$ J/ P8 E0 B; `  M, C回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)! J7 s* n" U8 m- X+ }6 x
而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能
' @* f" ~6 ]" b% a0 u" v
個個人癖好都唔同,我可以理解,  J/ M# r* L$ b$ `: Q

8 g1 [; s' w, `4 F2 a8 M( {  L9 a不過肛塞你鐘意就好,我都係鍾情絲襪高跟鞋多D/ \; ?  o2 B/ k' c& k3 R

& X% V/ m; x' O4 S$ R都係同你使用肛塞一樣,第一次著絲襪高跟鞋已上癮回不了頭
$ ^  y" J6 _+ E% `% u' x
6 B7 D$ [- x- e' E# T, R因為著絲襪高跟鞋踩住個石屎地個種心情,同你係條街上塞住肛塞黎個種心情係一樣,
5 r3 e: Q5 U: p1 \' s/ M6 t5 c9 y" d' P. I: J& W" T
同時好多真係女仔黎講,著高跟鞋會著到好痛,對於我黎講絲襪高跟鞋再痛都會著

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
" u6 Z8 y+ h# J8 ~+ ui also use this0 e. r7 A# Q) |3 T' D( D9 O7 q

4 W, [8 Y- s$ g) n# uhttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
8 \% \3 v; c/ x$ ^

+ U( Q% M4 s# h9 C7 ^* ~e個正喎,幾多錢?

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   6 ?& ?8 h( i& L
/ R& j' E7 e0 @" k) {7 l% M& ~7 r2 @
* b5 c/ k# F2 E9 }" l6 T4 i

+ N; U1 p7 b. |2 \2 d呢個好呀,不過我買左震蛋果款

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
" Y% ^. i- v+ Q% p) }i also use this- w5 R+ @7 k$ m1 R5 F. @
9 k$ j9 _4 O$ E9 {* r
( e9 R  v" E) T- u$ w+ e' p* [/ L" y# U
# s1 K! Y/ Z. G; p4 I! t少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望

新手可試1.8-2.4cm, 上手後可用3cm以上

回復 4# maria-ng 的帖子

咁大支,睇到都驚,比我唔敢放

我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....

想買依款,有遙控的,男女前後都可用。
/ }/ f; N# u0 Z0 s: A1 M  ]7 ~* Y3 N! D- m! B( m
- |" |# ~+ _( r5 ?; v; i
" |8 f  e+ O& l4 F& W6 w& r# D3 \
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-23 14:02 發表   & j; v  O2 ^- D- \5 q3 R0 b
我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....
) ^' @0 A" c& x) B4 j( _
我已經習慣左長時間使用肛塞,塞住出街平常事.........

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-22 03:49 發表   
3 _. ?! `* a& T1 n( e( L, u( o咁大支,睇到都驚,比我唔敢放
" Q' ~9 C6 C$ H$ W0 j# P這枝已經是我使用的肛塞最小型的,直徑小於7.5cm肛塞會跌出來的

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-7-22 01:20 發表   0 X# u$ ]. v6 n4 f1 m$ S

% r" c; U% {5 t$ f- q* Y$ R. ~& z1 W: F6 ?1 g
少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望
, K) Z: L' ?: \2 K3 z4 C: x: u/ l, y5 V8 C
我覺得用假9容易有前列腺快感多過D所謂前列腺按摩器