嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想問問有關latex

想問問有關latex

想入手類似的東西,可以點買到。有無辦法可以自己玩到?
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

有辦法自己玩到但解不開的!

我成日想搵啲膠質,皮質嘅野包實自己黎玩,但諗唔到方法

綁到自然有辦法解。手藏界刀,適當時候,破繭而出。
引用:
原帖由 samou 於 2020-7-24 14:01 發表   
有辦法自己玩到但解不開的!

引用:
原帖由 gila 於 2020-7-24 14:35 發表   
綁到自然有辦法解。手藏界刀,適當時候,破繭而出。

依啲野好貴的,有次著住pvc雨衣再用乳膠有包住,最後乳膠布被壓到有凹痕,已經心痛死

回復 5# katalok 的帖子

滿足背後是要付出代價。沒有免費午餐。世界係咁現實。

引用:
原帖由 gila 於 2020-7-24 15:48 發表   
滿足背後是要付出代價。沒有免費午餐。世界係咁現實。
其實唔止係錢問題,你中意一樣野,本來就唔會忍心去破壞佢

如果只能玩一次,有點浪費。但實在很難找到人幫手。

引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-7-24 17:26 發表   
如果只能玩一次,有點浪費。但實在很難找到人幫手。
如果有人幫,多玩法好多

Hiji

什麼東西來

引用:
原帖由 Mekoling 於 2020-7-25 02:04 發表   
什麼東西來
玩禁錮,好想著住佢比人調教

我可以陪你玩

還有更新,有真女玩膠? 屯門區

好似冇乜人玩咁嘅,跪求有同好可以有 TG group 啦 :’(

回復 11# katalok 的帖子

我可以幫你

點幫,幫人玩膠?

你想試我同你玩幫下你

幾時?邊到男定女