嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有自己的另一半知道自己是CD?

有沒有自己的另一半知道自己是CD?

有沒有自己的另一半知道自己是CD?有什麼反應呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

唔好講另一半啦,屋企人知我CD,我即去自殺。
6 e) k. @! y2 b/ L- v9 D) F. R; j加上CD好難搵另一半。

有, 仲好支持

Hihi

Bob205td

佢知道時都嬲左好多日,而家只接受到我響屋企穿女裝內褲及絲襪
1 F/ `: B4 g1 r其他衫裙胸圍就唔好俾佢睇到

前文,
! b# {. m# D1 I, Z4 j' \0 N1 X+ W  F$ ^, t9 v+ u! U+ w
幾篇都是這主題
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 game5687051 於 2020-7-25 20:48 發表   + F9 W+ H5 n+ b, e
有沒有自己的另一半知道自己是CD?有什麼反應呢?
9 ^" U! |" [& v2 e9 t) p
另一半接受) h2 x' ~& |8 E
兼一齊出街
.

有呵, 都用了一段時間
' ?( t' \: a" i( ]開始時拿她的底褲著慢慢令佢接受, 到現在行街會一齊去買底褲。
5 V6 Z; r2 U9 a; v都要好感謝佢

我和另一半是青梅竹馬,很多年前她已經接受+支持.size也相約所以她經常強搶我買的衣服
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

引用:
原帖由 Eliza 於 2020-8-28 08:38 發表   2 E* t: K" ]5 I% E& A: C% H6 H
我和另一半是青梅竹馬,很多年前她已經接受+支持.size也相約所以她經常強搶我買的衣服
1 p; p. ?' m1 p6 t1 Y# x; w# w8 p2 o; c
真好,
5 Z7 D. J" O+ F' e0 ^6 R% `真好
* R$ i& d! X# p. n1 s$ Y' i$ d% r5 V. W
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-8-6 16:45 發表   " H! d" ?8 n1 w$ z  C8 j
有呵, 都用了一段時間
6 m* T1 Y1 z& K: W: _) i0 L% C開始時拿她的底褲著慢慢令佢接受, 到現在行街會一齊去買底褲。5 e5 N: z6 o3 B( [
都要好感謝佢
$ M1 m: _7 l% j+ k+ `" X
( j9 b% }" D3 [! x: y好似,一切都由 底底開始
$ e6 |' c; E; s, G, m0 y5 ^2 g1 D' y( l4 m; z5 ?" J7 v
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

成日想佢穿載插自己,可惜唔夠膽...