嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO
# R; c5 G( z/ }' K放飛機
' ?5 B# t" b" B; i0 E0 h6 s; G隔左成日先覆人話電話壞左
+ r- o3 u; X' ]$ |老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出3 R/ q7 x0 P1 L+ {; U3 f% {
HI完之後講完D性幻想就約你
% R# c, f: ^0 o) }8 k中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦, X" z( o) X3 |$ I' D
. n, b; W: x/ ^4 Q
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
/ k* h: o* f) B就求其搵CD出火
: k* a! {! O+ Z  ^/ N- ?8 S2 ^& {+ G睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩5 [/ A4 z# b" r2 p( P
唔識氹人
: R# _0 m) @" u+ t- l+ X8 f. g仲有D 頭像都唔敢SHOW
- P  W9 C! B$ k" U( t  ^一味問你拎相黎睇& Y; f' x$ ]: f1 Q
; p2 J9 d1 [' k3 N4 \, G! S$ r2 Z* g; D
可以咁講0 _, A" R5 x+ s  M; E
唔敢SHOW相一定有古怪' n6 J3 `! w. X
佢地唔SHOW相,根本冇野輸% g' W1 i) x" j+ W8 K& L8 }
你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾) P4 @/ o  d( E  G% x8 L8 ^
而家連相都冇,佢地真係冇野輸
. E3 ]; O4 ]% o5 w3 r% }2 r7 C. h" _9 S% X. X
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html
; q( m) ~0 K$ q* v; n
$ e+ `5 k; X: ?- S3 e$ |4 |1 `2 |# V唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
: t) A7 I  \0 Z0 A% m我都試過WO
7 W% b% a8 y7 |放飛機4 c3 c0 c5 V/ c( Z* L2 T. U
隔左成日先覆人話電話壞左
1 D6 o- P: p: n8 j- C( C7 l4 y! ^. X老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出; ~% H) i! h$ g4 P5 E( d7 U: G
HI完之後講完D性幻想就約你
0 M& m" X7 U, S中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
/ q3 c* N  i. f, J. o6 A% P( r4 Y9 U5 K
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
+ ]: l* f: Q6 h% |: v) o就求其搵CD出火4 w, o  p/ L" i# `
睇講說 ...
2 m2 a  I$ Q1 H/ u

2 U- A6 t. l, }你身材咁好都比人放飛機。

抱歉3 e$ u0 J, t& K! [0 W3 ^  J+ Z
我個人也算是較少約人/ H$ t6 p( o6 j# L% f3 E3 E
類似的事也試過
2 z( K5 }% c3 O0 v確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   9 s5 W+ b4 ~% O5 d  \/ O9 E
我都試過WO5 H: U# Q8 F8 C  }3 ~
放飛機- Q5 B3 c; i5 ^4 F! w
隔左成日先覆人話電話壞左
/ `) |: w" o; {6 O% l1 y6 s, q. z2 j老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出+ P9 G3 K2 g  o6 y1 u
HI完之後講完D性幻想就約你% ~2 j1 s! `# o% i3 v
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦8 b9 H; L, ^+ A5 s+ l, T% a

8 T# O& A) ^7 [, P其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
" r& K6 |+ b6 G) n+ W就求其搵CD出火; P& {! |. s3 D1 x5 H6 o  p
睇講說 ...
8 p8 ^7 j/ B2 Q  |; u
咁又唔好數臭人
4 e7 ?& W/ v1 A6 d' u9 x6 ]你問下你自己當初既初心係乜先/ G$ ]' R! k1 Q9 u3 O
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
  h$ A, ]! M8 ?1 M( i1 B1 |7 T$ o2 W0 l& T7 J  [! l' P1 @

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   : g2 |5 l" D. {  v" E5 G
3 F7 T9 C" w! f3 d' C
咁又唔好數臭人& F9 c, {  @% {% b2 @( S* T" M
你問下你自己當初既初心係乜先
% t8 e) v/ r$ x$ W# A. z1 B人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
& \/ N- q( m; m0 h- i4 ]- {3 p
% S' {. d9 W, F- z3 R( _
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....# `* F4 t# Q! J4 `& B. F
我CD係為左滿足自己
2 k! c8 b5 C& E# j唔係為左滿足D死毒男既性欲 / F. J8 u& C9 g
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
% ^2 _  ~4 [2 s- D) o0 V( A唔好講到CD係為左男人 7 n5 \* D# t: j2 y. M

: M$ u6 q1 B) X, W+ c( W
, Z8 |% R0 F3 _; V/ [各位CD都要諗3 I5 o1 ?6 H2 ^) I2 u5 ~0 a
你CD為左咩?- z0 [# t' O% z' B* Q: @& v
為左自己開心?% n% l; u+ l2 |: e, y  a# Y
定係幫D毒男出火?
" D4 E; v' n2 g: F
+ p" F" j0 K( S* o9 S[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 11:06 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   2 T# z! j7 V1 B( D0 `# x& D
" ~  `  m# l' [, o. _  u

+ m5 `" R$ s- I* ]唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
2 C! u0 p/ e- u; x1 k我CD係為左滿足自己
/ `' j, E  s: s( Z& k' t唔係為左滿足D死毒男既性欲
' v  P- L+ e8 }+ J加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人* K, |5 q+ m4 z# ]6 [
唔好講到CD係為左男人
  i5 i3 ?( l8 ^2 }
. j8 C! J8 `/ O2 W$ b5 R& u" u8 a6 v. _& ]% h8 a
各位CD都要諗
$ i0 h9 l7 i4 T, \: e你CD為左咩?
  O; d* B) q( _4 N7 A為左自己開 ...
2 H, Z9 M5 v% q2 q其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?2 P9 f$ a- T3 F* ]2 t
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   % v, C7 }4 K( ^* B" x1 X
% L6 p  b/ P7 f+ s( b3 z; d3 d/ Q5 Z
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
, C) a" U. ~; `" N  f/ d你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
( M% c$ C  M9 N( L7 c5 t5 T& p有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
& z; G' L9 x: S7 S7 m2 |! x: k- H) D1 Q0 O- B- v. a* G# {5 K2 R
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
4 V: {& R7 q9 G$ B5 J* [6 a你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
, w1 m# W, |( L0 l; I/ d
1 f3 J1 g- R8 o0 i, M: O- h+ D5 i
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
3 _2 Z! o( [+ ~) m我女朋友有時都會同我一齊買衫衫% z0 a( m% ]; b7 v% c; s) [
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
6 D$ o  p8 {) M" W& A: i  w" \: ?4 V  D. P% ^. m! \% |! W
事實係D死毒撚做錯在先
5 d/ s8 f; J, o8 ^- B唔通要叫先生?# Z! r0 S. s5 B  O6 J
我又冇開名  Z# ~0 E3 {; _
唱衰緊邊個?) u4 |0 I0 ?1 m0 g5 e
定係有人對號入座,覺得係自己?! g' X. E6 k( {0 F2 G' [
聽完係咪覺得唔舒服?
6 W: N6 V1 _9 ^+ F- `6 \從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品1 X% u/ E' T( q8 u' P

9 m  J' w% X/ |2 d; `; P- E. q[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 12:48 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   7 X7 y5 E. o4 H& }

* X! S- t: _" P* }$ T) x4 P% D/ \" @! {
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
( P2 K0 B. V  R' [# Y我女朋友有時都會同我一齊買衫衫! n: r9 F3 r. |' N* [! v$ c2 `
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
& J; z( t8 j- m; c: V
. L7 U& `8 A) f/ R) f; j) w事實係D死毒撚做錯在先3 |# ^! j$ N$ B) Q/ g
唔通要叫先生?. Y- u, K9 Z; r3 E
我又冇開名
2 N6 }+ T  @! B0 d唱衰緊邊個?3 x7 d- t1 R4 o" ~3 n8 T( B
定係有人對號入座,覺得係自己? ...
* t* e* z/ Z1 K: S仲要用死毒燃9 w/ t6 ?# W. ?7 i& h; t, s
日日自我感覺良好
4 S" K5 F. b, m3 o9 T好似全世界都欠左你) X3 M0 ]& k. ]" y4 m! t4 U
有時一個人突然咁大反差,一定有原因
3 b* b8 ~  d7 u
8 N: ~3 r; [3 H" ]5 C9 M[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:20 編輯 ]

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   
3 W! v5 u/ J" Q) C8 |1 A2 Q
7 r* o  y3 y* |有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
  o2 V) c; y" G7 z你唔好幫住佢; T( V6 B6 G& a1 z4 F) ^
佢唔識思考先會咁
% t, E$ Q4 W2 ?! e有時覺得你地既思維好獨特0 K0 U" x3 X0 p3 P
對你好,又覺得人地有企圖5 s! b$ G# h3 M5 i& P  r2 ~
對你唔好,就唱人毒男
4 c/ ^# _. ]/ z/ M( R7 @; R' T2 u7 u8 I$ S

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
' P3 e, T/ N3 ^, }; g; f, v+ \可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。( Z8 Y+ d6 m, O3 A
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。( R$ J8 T3 b9 S% T
真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   
! B5 G# O( _. Y) a, x& Z咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。: ]; S: F8 P5 n% D! [# u; @
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
! }! l: X9 F4 `, y/ C不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
2 Y  p2 {" A  \- `7 d: N
有時有d人可能想交個朋友$ N$ G0 L) ]& d6 p  _. s
想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   1 a0 T" X( y' H( P, D- N

+ o1 D& s# N. Y8 T# W' `5 A8 u. d0 }你唔好幫住佢3 }7 g9 E( \! h$ ~) p
佢唔識思考先會咁
  h, E4 H- @7 C$ _有時覺得你地既思維好獨特/ B" s* ]/ {8 |2 b) A0 D4 }( |4 e
對你好,又覺得人地有企圖7 F; J8 `+ }, J7 f0 |! r& A
對你唔好,就唱人毒男
; F$ i6 b: y8 f* ?! j
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]
; v+ f9 b+ n) _3 O' v可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在5 D7 f$ b. P3 Z9 h3 }" t" W, h. B
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講2 X1 p7 P. ~+ c- `6 b6 p8 ~
; w( H/ `, s, C1 C( u
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心1 L" f0 A3 d# M) v+ D% v5 a
個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭
/ ^; x0 c- r" D; e9 H* L0 {8 D$ E) Z* S
BTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD
+ S0 }( p7 N# w/ `. ^# ]我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je- ?7 o) p7 t1 B+ P

\+ S  }- F* [5 j# B' @9 c[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-26 16:06 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   
* P) G2 h  f- M2 _" Q4 Y6 g- \; X6 ~
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]* S( l7 w6 V# I5 J% ]
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
, v' e' k# k) M) Z, S( L, U/ M不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
6 h# t2 e* i% i, ?/ ^1 V* b
: _% ]5 O6 r4 }, F) R8 g2 pSoulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
. `* k6 W$ N4 ]個個搭訕都話想 ...
: y' j# d- K, d' t* M/ g% l% Z5 q2 z一句到尾都係你地心態問題
9 |' G( n+ w( d" N% J你地就係討厭男人,先去cd6 N. D& i- n9 s8 y1 x
就正如你唔鐘意份工,先去轉工
1 Z# ]/ u; X1 ~' R2 ]6 K0 G# V所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌* W2 p& `4 n3 z1 w6 v  G$ Y! i& Y
即係狗眼看人低
- W4 _0 _' g# `0 K8 d5 ]" z
+ j' C$ I* Z( a0 }, I& m+ J0 K; c[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 21:11 編輯 ]