嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇CD有買藥食?

有冇CD有買藥食?

想知有咩門路買, 想身材同皮膚好D
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
又黎....唔好當呢d係萬能藥啦' B. A5 F. c5 n/ H1 G

$ w2 m/ v* _8 w& S- {; x; L爬下文啦 sosad 記得睇到尾9 y4 m1 Z" c( Q5 A* I
http://hkcd.tv/thread-75110-1-2.html
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

俾得起錢就同我買丫
  P& j( X) |1 J: F千幾蚊左右一個月藥
& G5 J3 i# b  k# `
1 f- Z& B& P5 \0 a) P

回復 2# Rachel 的帖子

唔係當萬能,只係見變性人都要食。
# F/ `7 |7 \8 O3 ~因為我都打算儲夠錢去做手術。

回復 3# Nanase 的帖子

你本身有醫生紙買?

引用:
原帖由 yancd 於 2020-7-26 00:51 發表   ! r5 w# @  ?+ z- i1 u
你本身有醫生紙買?
% ?) p* Q1 }) k
6 j6 I" Y- _. F. r: }5 a1 s總之有門路啦
! F5 b/ e) |/ w! J4 j! ?0 x2 K; ~& |
6 d5 i; i" i. Q5 u& J

我唔會食lo,除非真係有諗住去變性,以前細個會諗去變性,依家上身骨架比較橫,變左都唔靚,所以冇去考慮,加上成世食藥,老左好多會病痛。皮膚想好,不過去買d療程去做仲好,我自己都係咁。係會有改善

唔好買, 會打亂你既荷爾蒙分泌,之後爆瘡爆到想喊
& |- u% y1 j0 u+ t3 G過來人

註冊日期...昨天...新Register , 0交流
2 k7 X9 F; f$ {3 G5 D  Q4 l6 i都唔知係咪買既 , 食唔食得起都成問題/ X% g% D. y7 W* `
直接送上路 , 講完
2 P( p! a. T, R( ], E2 a
- Q( Y7 x/ E/ Y/ z0 R: Q7 E

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-7-26 18:58 發表   ( f) p6 l6 b. e& Z
註冊日期...昨天...新Register , 0交流
+ \( K3 y0 b  `都唔知係咪買既 , 食唔食得起都成問題8 F- Z% S7 D! S$ Y, [9 t) u
直接送上路 , 講完9 b) H6 w2 J" x

: H5 H" O3 t2 K8 d
: a' g/ P. ^! G& }' T

7 I# R3 L- N$ s新註明有咩問題? 尊重下大家OK?

我有唔尊重你咩...  ^& H+ \" C6 X
幫你幫到盡添啦...
# s) X6 ?! W3 x有藥賣俾你Bor6 y  _  O, t$ X  x. H9 l
你有門路駛上黎問
( i+ K# |( E  T# f* [9 I7 T* `/ i4 y9 N/ g1 ~

added you..

引用:
原帖由 yancd 於 2020-7-26 00:45 發表   
' P$ t9 w9 s( s唔係當萬能,只係見變性人都要食。1 H# ~( f8 q3 f* j. u9 j& L
因為我都打算儲夠錢去做手術。
4 F  S3 H) `; u5 G) J1 ^) a
3 {7 `! D! u( ^! S# L' O1 C
' O7 J* i7 F+ _# L; G
聽人講呢家泰國做手術要正規醫生證明,TS 拿到香港醫生證明後 再去泰國做,早d 問清楚當地醫院/Agent ,唔係會浪費好多時間

你有無醫生紙呀?
( |' p4 ^9 _% k# d: T+ l處方藥物Bor,話買就買牙?
( J" p9 j' o) h* i/ J8 Q- u& _尊重下醫生,尊重下自己啦!9 ?: \( I8 ^* T6 }5 o. M9 G, v
0 _/ V" p9 g% J. `4 ]

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-27 02:29 發表   
+ M" y! `3 G& j2 ~6 R" E+ q  B7 n, ?3 ~6 K1 r

9 s! x& P7 n/ a* M, a. e
! h* R2 F" d, q聽人講呢家泰國做手術要正規醫生證明,TS 拿到香港醫生證明後 再去泰國做,早d 問清楚當地醫院/Agent ,唔係會浪費好多時間
3 E3 C3 ~& F% g8 I; F
我都打算等遲下疫情好d去果度旅行順便問下。% x% J7 d& g" |- `: I
淨係聽人講話香港d程序好麻煩。

2年RLE,1年HRT(HRT可以同RLE同期),完成後Pass就可以排期做手術
! l4 l) b: m' R2 o: y& S
- b0 b+ D3 b3 L2 n香港一啲都唔煩,而且一條龍式安排
' _$ P6 j* Q$ ^% K- |& X頭腦有問題既人先會覺得煩/ P) Q) J6 l( d( G
因為Handle唔到個過程,所以衍生出煩惱/麻煩
4 M! X7 X2 Z% ^& p! m! v8 s' }/ `
; }4 ?# m3 c  `# K0 \) v1 U[ 本帖最後由 Nanase 於 2020-7-27 11:14 編輯 ]

年龄大一些就没什么效果的了

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-7-27 11:12 發表   
3 X( ?; X5 n- D  A$ p+ @! B2年RLE,1年HRT(HRT可以同RLE同期),完成後Pass就可以排期做手術
. \3 ~  Z+ J/ C9 a
( k) l2 L/ S+ \) @香港一啲都唔煩,而且一條龍式安排
' |$ F% {2 l# f4 P% S7 C( j頭腦有問題既人先會覺得煩8 V% J" U: S! _
因為Handle唔到個過程,所以衍生出煩惱/麻煩
& R" g2 h- `' g. U4 d" \
你已經順利過曬成個過程?

香港程序比較統一~~台灣才煩…

引用:
原帖由 Jany 於 2020-7-31 21:02 發表   
; {/ S9 [2 S/ e4 @$ c: z) W% K' j# f7 O- }. u
你已經順利過曬成個過程?
( S+ `$ M5 M1 u4 X

$ K% C# J# b8 J沒有
1 H) [) Z! i- E- Y) m' l/ \
  d4 Y3 B- E9 q$ k/ @: A9 w