嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次玩接觸kigurumi...唔係for影相, 係工作啊

回復 40# JessBB 的帖子

所以玩kigurumi太投入的話會好窮
1 M  _2 S' F/ z. O7 C$ C! d我都以前好多時係問朋友借
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

所以我都冇添置太多裝備,滿足一下自己
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

最新買咗件zentai
1 q  [8 A, s+ ~$ N$ T7 b

正喎!好好enjoy!!; W* U3 C* Z' Q9 \

# N9 a/ f6 k, G3 r6 }
引用:
原帖由 KT4135 於 2020-8-18 23:17 發表   2 U4 `% d1 O4 P
最新買咗件zentai % S  p% a! G& r  E) b- k9 X% U
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

回復 43# KT4135 的帖子

隻料好似唔錯~
1 }2 F$ B2 S1 w- j係邊度買架?度身訂?
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

回復 43# KT4135 的帖子

泳衣料喎 睇唔睇到嘢

喜歡就是了

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-8-20 18:00 發表   
: ]$ m, \  N8 G, f) ~& ]隻料好似唔錯~% U1 D, D* W' r( h6 y+ f8 i
係邊度買架?度身訂?
- ]9 e. R: ?! d7 |# L" \支那寶買架,係度身訂造

引用:
原帖由 davidh 於 2020-8-21 10:05 發表   
6 D; z, @$ ]* Q/ {泳衣料喎 睇唔睇到嘢
. p8 y& r6 L3 A; y/ Q
同普通zentai差唔多,係睇唔到手機啲字姐

回復 48# KT4135 的帖子

有無試過metallic/shinny zentai?) A! k; [+ @. X5 V; ^
好刺激
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-8-24 22:18 發表   
  [; B9 s5 E4 K6 }: ~) e( \$ R. ~有無試過metallic/shinny zentai?1 x# \4 I/ j9 @! D$ K, x
好刺激
2 @* Q* x" W/ V+ V# u無啊,呢次係我第一次買zentai jar

我自己幾鐘意呢款泳衣料

只看都知有多侷促,辛苦是肯定!
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

回復 53# Eliza 的帖子

最初玩係會覺得好焗
  z7 }: N7 K, \2 h2 Q5 n* d不過代入到自己喜歡既角色或者睇既人開心5 [0 s- P! I" S' }" T$ u6 R* x$ [$ f
係會overcome到既
$ K& f& f( E/ Q4 w( h& M$ B8 |雖然我都知係重口
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

香港有無得租借?

以前喺youtube見過一個初音既kigurumi,原來嗰個係你,不過依家搵唔返條片
: G5 \: W) i2 C* P
' U: y& p$ U! d0 \4 n[ 本帖最後由 SAYA030 於 2020-9-17 15:41 編輯 ]

youtube搵唔到不過喺其他網站搵到# w1 M: _% _8 J, Q& @- D9 c- P5 `
https://www.facebook.com/MikunanoSEGA/videos/566681030161480

引用:
原帖由 KT4135 於 2020-8-18 23:17 發表   
; o/ W" L5 m4 N; D1 H. u, g9 b; c最新買咗件zentai
" O8 a0 u" y! A: h* e; M! d
# T( i& _: ]- L- E, Y- k! U0 ]4 d0 ^
呢隻料佢話防水
* ]9 m  B/ G$ N0 v) o  V但拎完版睇) A! W8 {; l& {. _  e7 x* }
覺得防水/冼水都係一般

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-8-3 17:19 發表   
7 `2 h2 s" V4 Y9 j2 O之前係另一個po share過我戀物既經驗:$ h6 _* h* r$ ^1 \: a  k
http://hkcd.tv/thread-74331-1-1.html
# Q# ^  s5 P5 Q: e; N/ ?: g- d& L
0 I5 M1 f6 F. m$ }見到呢度有人討論zentai同kugurumi
. ]" ^/ @1 [3 G( {) [咁我又講下啦 , y( n' L5 P7 M
話說我讀書既時候有兩年過左日本既大學度
8 p0 X  w0 \, U3 K咁都要搵下外快半工讀! F% [% y% I* F4 d4 S
...
6 C7 a( T) d8 ]# v
都著鞋啦
# j/ g* F8 ^8 u3 I; |+ K; e佢件kig仲要加腳趾咁麻煩架( k4 h5 V: M7 j4 A2 n+ v
我都鍾意zentai,但唔鍾意加腳趾

有機會都想試