嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我又玩,遙控玩具[10P]

我又玩,遙控玩具[10P]

2 g5 J0 w3 S& n1 ?( {6 D! I剛買的遙控玩具...電擊器,可選的配件也不少,輕巧而且可出街帶。
' ?3 ]: J* ]" }7 M$ Z* y

3 `4 z% p. {  e, z+ Z) Y# [) t5 M# @; l! e
這裡有穿上圖:hkcd.tv/thread-75685-1-1.html% O9 Y6 e, L4 z# j

$ g, |4 t: L) k% I0 r7 h( u

4 I$ Q3 ?! ^  [( E7 a3 h9 p4 k2 r) `
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
7 @1 T8 a7 o& d* @% c
玩了一段日子的乳頭電擊器,我推薦這款給新手
% q3 ?+ X0 L# [5 N  H0 Z4 c3 h! |
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
, l1 K9 u3 j8 T; E$ I

* _0 J6 \, B/ u& J7 Z1 J" I[ 本帖最後由 samou 於 2022-7-10 16:26 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

似乎好勁抽

痴係邊度用呢

電動玩具?刺激的體驗

咩玩具,睇唔明

會唔會刺激到哎出來的

回復 1# samou 的帖子

how does it work

引用:
原帖由 kaka604 於 2020-8-22 10:00 發表   
8 q- w& @2 ^; @( a$ P3 L似乎好勁抽
& K4 C' t; V* q9 p
* P- u4 d1 X  @# y, o( R8 s
引用:
原帖由 marylok 於 2020-8-22 10:17 發表   
: R' y5 i# c$ S, s4 V8 Z2 d7 Q" |會唔會刺激到哎出來的
" X3 l6 i: ~/ {9 V1 J5 @/ s
2 _4 X" y1 w; t6 Q
多數用自動模式,開始會少少痕,之後愈來愈勁,週而復始,如果級數開得太大會好痛。

引用:
原帖由 PatentLeather 於 2020-8-22 10:10 發表   
' @" S5 f9 g5 E$ T# y痴係邊度用呢
, G/ \  X! i9 s+ u

* T+ ^$ Y4 q( e$ A/ J& v$ M! @敏感的地方用會好刺激

好似有埋電動尿道塞

睇下點玩先
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-8-22 10:31 發表   0 |2 E8 Z- `# r1 S3 T: }8 B1 `
好似有埋電動尿道塞
: `1 P) h5 S/ F+ |

# \9 p  t/ T% _( O, e  G8 a有,但唔敢玩!

買DG-Lab啦,是另一個體驗

看內容先啦

咩價位 ,淘寶嗎?

咩價位 ,淘寶嗎?

想試試

嘩,好正,好好玩咁

好似有d簡單,有無危險ka?