嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳地陪我多個寂寞日子, 不限日與夜..." @  w2 r& |% |% a8 S1 x6 Y4 z/ X
雖然, 妳地仲係身體健康, 可惜我已經無地方再收留妳地喇......保重
3 p1 k2 y: a% q/ B1 c( V
% m. F- k7 Y" h" R7 ~  n% a+ i$ v! Q# g7 {9 r! ^2 @7 n

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上次送唔出咩?/ U- a: z& W/ X: Y3 w
全部都好靚喎。。

回復 1# silkypanties 的帖子

好多顏色美麗

棄舊.....其實是為了.....迎新?
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

播首《一起走過的日子》

好多亮bras.

好靚呀,著住一定會好舒服!我都想有咁靚嘅bra 呀!

回復 1# silkypanties 的帖子

好掛住妳們.....  W1 O0 L' Z; }1 p% o4 V% d
妳們一個也不能少
Connye
V7: 分享完

引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-27 08:34 PM 發表   8 [6 R8 O* k5 Y/ ?
上次送唔出咩?
/ o( f! j/ v& X- k1 g# ~: b* w0 Z全部都好靚喎。。
! U6 U5 e9 x# }+ n' n8 u) @冷板"登" <---forum 出唔到個字...) m- _) b" z- ^
6 A. i! Z' `# E7 J
引用:
原帖由 kaka604 於 2020-8-27 10:43 PM 發表   1 C$ r( {1 T' l" M8 B! X
播首《一起走過的日子》
8 E7 U. p: n9 o( E4 g# L
腦海響起二胡前奏...喂喂喂, 我聽人唱過K先識架咋% B& {3 c0 M1 G  w4 l  h& W9 j
! R' ]" e- i* `5 A9 p. H

又見新 歡,
' i" T9 m9 t! B* I6 W8 m. ^1 D& Z, P: X* Q$ i: C6 l! \
舊的,就⋯⋯
享受 一分一秒的 CD

都好靚呀
! `7 g% w5 _1 M6 w$ ^( i又係土地問題

so many and pretty ar~~

想看,姊姊的新歡
. |" `6 }4 s3 A  [' j
; u; T$ V9 ~8 [0 C* K(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 silkypanties 於 2020-8-28 08:44 發表   
& O" y8 [0 K3 m6 B4 q* P
, ?& s% C7 u- I* m* @) d冷板"登"  
' I/ Z% h, b+ R9 ~
' s/ J( b! _- B, k& T我都想應徵,不過人不在香港

可惜, 好多都好新淨

無底底

P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

So many, all are beautiful.

唔好唔要啦

引用:
原帖由 misslady 於 2020-8-28 09:41 AM 發表   ! M" ~1 k# w& j4 N+ u( f5 f
又見新 歡,
3 b$ z4 i$ T9 r$ W$ T: @
' W' O) Z) p% j% a8 n7 U7 g舊的,就⋯⋯
& @( G) l# y4 T& e" v未有新歡 ) D  E: O' ~0 G% ~: j
引用:
原帖由 陳玲玲 於 2020-8-28 11:09 AM 發表   9 K8 X% Z4 e" a/ U' B- Y5 j
都好靚呀
( q! o" }7 H( F. B/ n又係土地問題
1 m' {' F) ]0 L" w/ v- M0 d1 r
斷捨離+ q$ W+ A+ t: i, [! ~, f
引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-28 09:59 PM 發表   
7 v! w3 z" z! m3 T! u( z我都想應徵,不過人不在香港
& f! K5 C4 u4 [; a& P
可以郵寄, 郵資到附
. D+ [. V3 i2 f; S3 q/ |0 D
引用:
原帖由 Vicentcheung28 於 2020-8-29 01:49 AM 發表   
# B6 S- a- a% u0 l& [" D& |可惜, 好多都好新淨
$ z3 o# R6 R% _: U% C7 i' p, p- R
我用野好小心架 ) l& c' C! F% R
引用:
原帖由 unclehui 於 2020-8-29 09:00 AM 發表   % V. L) {! H2 ?: y5 W" r% U
無底底
$ D- {0 V. [$ K1 r
底底日日都著喎) T# V0 @& S; r% T" G
引用:
原帖由 chanchan0104 於 2020-8-29 04:59 PM 發表   
4 K4 M/ ]; `/ Q唔好唔要啦
# y6 U# h- d+ c  `+ p& f9 u# `
日日在家悶到發慌, 要搵D野做下