嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳地陪我多個寂寞日子, 不限日與夜...7 ?) C1 D8 Q% }' Q6 O3 B- n
雖然, 妳地仲係身體健康, 可惜我已經無地方再收留妳地喇......保重
2 e8 X( R) y& u7 Q* N" z4 T& e8 J! Z# e$ g+ j

/ z2 V+ Q, L! p: O
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上次送唔出咩?6 i0 S9 \, T8 d! a+ y
全部都好靚喎。。

回復 1# silkypanties 的帖子

好多顏色美麗

棄舊.....其實是為了.....迎新?
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

播首《一起走過的日子》

好多亮bras.

好靚呀,著住一定會好舒服!我都想有咁靚嘅bra 呀!

回復 1# silkypanties 的帖子

好掛住妳們.....
& j& M2 s1 F0 f. S0 b5 k! k妳們一個也不能少
Connye
V7: 分享完

引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-27 08:34 PM 發表   5 f4 u; L5 j" s- w5 a  L
上次送唔出咩?
. b. s2 L. V& x2 l全部都好靚喎。。
2 t. h+ N$ }( L& d: A0 g$ [冷板"登" <---forum 出唔到個字...
& ~+ J, q3 [2 N) [( s1 J0 w' L; ?7 z
2 ?4 c. v/ N. n8 R
引用:
原帖由 kaka604 於 2020-8-27 10:43 PM 發表   8 e2 s+ g/ V) R% K
播首《一起走過的日子》
3 @0 t$ w; @& d腦海響起二胡前奏...喂喂喂, 我聽人唱過K先識架咋+ j& C0 F* g8 w- X* x

& P) e8 h: O# {' n2 q( j. a% j[ 本帖最後由 silkypanties 於 2020-8-28 08:45 編輯 ]

又見新 歡,, m8 _& J. x6 D+ e; ~
. _% X2 {0 C! Q' V! `  }
舊的,就⋯⋯
享受 一分一秒的 CD

都好靚呀1 l0 p5 ]9 a( S, y9 S$ X: D$ \  z
又係土地問題

so many and pretty ar~~

想看,姊姊的新歡2 q7 M/ R! K4 p% Y& w- P
/ \& w9 w; V: m0 Y
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 silkypanties 於 2020-8-28 08:44 發表   
* x3 {  I! t2 j6 Z% n0 g$ y- v: K5 x: T* p2 S1 n1 O( E: n
冷板"登"  
7 A3 ~' j. _( {4 W
/ L. X6 P( |. U% s
我都想應徵,不過人不在香港

可惜, 好多都好新淨

無底底

P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

So many, all are beautiful.

唔好唔要啦

引用:
原帖由 misslady 於 2020-8-28 09:41 AM 發表   $ H5 v' y; |9 Z2 D8 S
又見新 歡,
3 f/ g  Y& d' Q, d9 v, m" t/ U. G0 Q) ?8 w' H  U
舊的,就⋯⋯
9 l. Y, p# }( ]) e1 j2 e! r! W- Z
未有新歡
: a# r; q/ t8 L0 A0 {
引用:
原帖由 陳玲玲 於 2020-8-28 11:09 AM 發表   3 @& T& T2 \8 E% y
都好靚呀( x. Q9 [  K- ^
又係土地問題
  J; N8 O3 A) r: k! `2 e4 x5 K# Z斷捨離
1 [) C" L: A; I7 k' t" S/ Y
引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-28 09:59 PM 發表   
# a; f  q1 f/ \8 u7 X6 r; b我都想應徵,不過人不在香港
; R: B( {8 `; C' G
可以郵寄, 郵資到附 7 {- b/ i2 l( r$ _2 w
引用:
原帖由 Vicentcheung28 於 2020-8-29 01:49 AM 發表   
% T. j/ a& C( Q+ G可惜, 好多都好新淨
% w2 I' ]- x) M
我用野好小心架 ' V4 a9 D' C( |+ G' D  E
引用:
原帖由 unclehui 於 2020-8-29 09:00 AM 發表   
2 f. H# o$ k/ U, j! A: K4 n$ C無底底
  P; f4 G! F8 h$ o+ t底底日日都著喎& M9 b, s9 k5 n5 D8 T
引用:
原帖由 chanchan0104 於 2020-8-29 04:59 PM 發表   2 ?, c* }! l; J2 S$ y& ?( _; Q. I
唔好唔要啦
8 W% \6 W2 ]' v1 c0 n2 K, {日日在家悶到發慌, 要搵D野做下