嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唔通我遇到女神!?

唔通我遇到女神!?

我懷疑今日係中環近雪廠街附近撞到Gila,個女仔對眼同個假髮同gila 的好似。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
  我今日出左街呀. 把遮應該遮住我, 冇咁易被發現.

引用:
原帖由 gila 於 2020-9-29 17:18 發表   6 w0 ^1 Q, {3 m+ @! p) G
  我今日出左街呀. 把遮應該遮住我, 冇咁易被發現.
9 I. @( V- v4 k. K$ d+ m# n% _, p/ g' ^8 \: ?4 J! C. l; E- Z9 v
咁,即 是啦
" r3 b( o# |* r- R2 W
5 T5 K: y: @$ t$ J  _- Z(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

話時話我今年初(唔係好記得實際日子),在官塘也遇過女神,當日下午四五點左右,在APM二期後街等過馬路時,看到對面有一個好可愛妹妹(應該係女神),於是望左兩眼,只是當時我還是一眼就看出,因為頭髮出了些少問題.
2 {% L4 Q( T/ D  ^直到最近才來這看到一些舊相先知道原來是女神!!(應該沒認錯吧)
0 E. D5 S7 u8 a; A, T1 H不過真心想說女神真係好得,所以我當時才會多望左兩眼.4 P& e) L& M/ \$ n6 `9 z7 a, @
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

引用:
原帖由 Eliza 於 2020-9-29 18:50 發表   1 ^$ x" h( g% y9 s* K$ h
話時話我今年初(唔係好記得實際日子),在官塘也遇過女神,當日下午四五點左右,在APM二期後街等過馬路時,看到對面有一個好可愛妹妹(應該係女神),於是望左兩眼,只是當時我還是一眼就看出,因為頭髮出了些少問題.
7 X3 n$ O: `( y/ ^. r. D+ W: O1 o直到最近 ...
8 y- A; y$ \# m+ g
* d  i# X6 b' d$ G7 O
女神係觀塘有禁室....

引用:
原帖由 aac 於 2020-9-29 19:38 發表   4 |$ W: o  W. _+ [
" B3 ], Y, t  t5 I8 @) B

/ G$ J: K1 C5 s7 P女神係觀塘有禁室....
+ v( M7 L/ Y8 E
8 S4 b: c; }7 c) ]
: t+ _1 R2 E5 J( fWhere is it?  I also go to Kwun Tong very often...

其實我覺得大家都係CD,大家就會感應到一😜
Wechat:howau2016
TG: Hello Mag2020

引用:
原帖由 aac 於 2020-9-29 19:38 發表   ( z2 x2 o8 q1 A8 s( q$ Z: t; E
2 @( U1 W$ `5 C
; C: h5 q; M% B' T- f
女神係觀塘有禁室....
4 {' g  e7 Y1 o% `/ m4 ]
1 {) t! M& m; e9 m9 P  |8 Toh.. 呼之欲出
享受 一分一秒的 CD

去中環咁大膽( e2 Y0 r  @' n+ Z+ o
幾時落MK俾我撞下
* Z$ w6 n0 c7 G. Y: o" @" x! U: U# U1 a; T5 H

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-9-30 11:43 發表   ' ]- c0 m" R8 H
去中環咁大膽9 Q/ C9 V! m9 x) ?3 x( l2 ?
幾時落MK俾我撞下( }: x, j% M: Q) H! u$ |# r* L$ t
- }3 e1 T" z' l
0 N0 \! H0 x2 {; z) B  a( F

# U: n5 V" ]$ D& m1 a用對,愛美神,撞下
0 u" Y- Z" h8 Y' }. t^_^
享受 一分一秒的 CD

回復 2# gila 的帖子

你係咪有去中環先?下午2點左右咁上下