嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Long Time No See - 心儀CD研習班

引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2020-10-22 11:55 發表   
% M. w0 @+ G# e7 [; u2 U/ X番黎囉∼ 我都係新手呢∼ 要跟心儀好好學習~
1 l7 `% k% M( x! ?: J9個鐘一次過有啲辛苦呢∼
& u% T% j: b7 n$ f$ S9 r$ X你新手?新你頭個XD
* i  P1 B0 y1 z) [6 l1 m: E我唔算復出呢,哈哈

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
入坑時都係自己亂咁周圍睇人講 而家有埋課堂上 真幸福

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-22 11:46 發表   - ^1 r4 t* }, n! h7 W$ Y1 C
% i# X4 c3 I; |
朝十晚六差唔多啦,不過實際我都係想睇反應先決定
9 Y3 j% x) {! z! @+ E咩叫原教旨毒?
8 l/ q' X' h/ ]7 o. J2 S以前讀書就最憎成日上堂,腦閉塞 XD5 p# w; i. I9 M9 R) [+ b8 o3 [
+ j$ j0 P4 y. D4 v* i' D" [
原教旨<<TG答左,懶R唔抄啦+ u% {8 I7 a0 Z- K: t" }4 j3 s! n
簡單講就自古以來果堆迷信、迷思
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

Zoom 上堂?: e5 B0 U; N5 [% `2 T3 |

7 ~  j8 {& ?$ h# F" K( q7 h7 F(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 心儀 的帖子

我有興趣,但唔知係咪要上好多堂?(因為我係全日制學生,未必有太多空餘時間)Anyway,請pm我,thanks

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-21 15:24 發表   " V: w" q) F) d; ~1 \; D

+ Q3 U- y% e3 Y! o" I. t7 c會有人記得好開心
* r. m5 |! ~8 @( r5 ?" i$ ^, ~, j不過而家睇返自己以前d相,覺得好恐怖呵呵呵
& |4 t6 l) I: i3 Z+ c5 u4 w
* q- y4 {9 ?. {- _- `5 V4 z你都話恐怖。好多人要删相。
5 ~! b% U" g$ l% r, S1 y: I9 X你出山教後進,圈中多幾個靚靚心儀

好有印象。。雖然未打過招呼就是啦=w="
; Z9 c9 ^% ~( s% Z  \) x- m6 }好耐好耐剛剛開始cd之前就羨慕的對象xdd
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)

我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦

引用:
原帖由 daniella 於 2020-10-25 22:34 發表   
( S/ K8 s8 y; ?& ~3 I我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦
2 c8 [' |! w/ d' I! ?( i5 L7 I8 t  j4 @+ Q1 N/ f4 b; C0 Y
只是 熟女
6 W2 S4 k% U2 z4 ?, g6 S3 E
2 s, C, p6 _2 O' n' o0 [8 J(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

只能說大家都長大了

好久不見

回歸回巢回坑回乜都得9 B' `8 v9 H9 a( t( [
回來就好了 long time no see

引用:
原帖由 露姬 於 2020-10-27 17:21 發表   5 A- `( l, L/ }/ R/ }7 y2 A
好久不見
; z% ?; M% D* s7 r/ U
. M+ m' {' @3 L6 U. q心儀一岀手,. @0 f$ `( b0 E* T2 J0 I3 y4 }. ^
好多 以前的姊姊,也岀貼
( G1 e" Z/ i# ]  _2 u9 j1 i: a. ~6 l* u/ t% m3 y! \" |/ I
(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

Long time no see,我細細個就看心儀姐姐 ka。
著絲襪、高跟返工…

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-30 16:01 發表   
4 B( N/ K9 B- }% a0 a) H0 F
7 V2 I. g  O$ c! f1 b* {
: u6 R. a" l. Y! }! G! N5 T4 x心儀一岀手,
$ p" ?) G: f6 D1 X: i  \好多 以前的姊姊,也岀貼' r. `; a, j, B0 h3 ?
5 O+ F2 U/ p7 ~: ~$ M/ x' i
(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
/ g. v# d- d0 d5 }2 I% R/ x- q
因為不知說什麼好

我都有興趣呀,心儀姐姐