嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:40
6 [! `9 L5 N5 x$ b7 {( M! n  j$ }+ T9 x0 e6 B+ B
因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖" q* O/ q3 ]/ b
% ?0 o4 I/ t# Q$ S" p7 C' ?/ |& O/ @' j+ i
新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid7021 e4 a7 h, O% ~

$ X, x8 H1 T) T' [[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2023-7-27 14:21 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根0 _- T) {9 @( ?7 r
很有女人味! o( U) W  T1 F& Y5 p+ y
期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   0 R% }* f# P$ {- N
尖高根  I6 n- \) a4 [- {, K
很有女人味' _0 {' n- [& L0 M5 R8 G
期待穿上
  y. a$ Q% m4 ~, e
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
; o( A0 X; w3 D5 i* f
- G- ?3 s1 y( O9 s# d# V/ U感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,) @( N) s: F) d7 }7 L% d
8 s3 j- O% \4 u3 Z, z7 d" B5 [" u: V
咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?
! a3 }5 ^4 P% k4 x. ~, G, s6 w  |1 a' f6 X! \7 s+ w
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   6 R/ l# d* D( D9 H. X/ a* S/ _3 G
& M4 P% }( n4 j
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖* R" c7 }2 t7 _1 F4 p3 I! {* \5 r

/ P; k2 U9 d2 j* I9 {6 @9 z/ }  J感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,& i3 j# w9 U- o
3 [% j: Y8 J" B! p0 }3 D. V
咁可能會好睇好多
# _" s5 z5 M* }" S! T# x, Z+ \, G3 r& s- U4 H, T5 _+ A
就係因為這款已不再流行才放二手呀
8 m/ H4 n0 x7 q) M. n8 [5 o
3 B* }- ^- n  M4 j4 [" l不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   
: _  ]! P. [$ p+ {! o感覺,好夾 腳趾?1 u( m' R2 P/ [% I- D
. I2 C/ W; r# f' D. x/ G
(o^^o)
+ C) s4 S2 v- M: Q完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
. Q" P3 J/ c" ?$ i9 e( [. x夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
3 \! f5 U' u2 j! I' ?/ o  k4 j9 _( f0 }9 q; }6 [: a
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼* J" i) z( Q1 J( ~6 t+ R5 J

$ d2 w" a) l/ \6 d2 Q同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
/ o4 r% _. F$ Z: A$ Q  O+ n1 f4 m  u) u& w- R4 `

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   / H+ S0 q8 N7 j& g0 x/ S2 z

! Q  x* \( ^' H3 ]* ^1 W完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
- ]& [9 i# p7 ^9 L6 p+ r6 ?8 T, |夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,: F1 k; H& s% ]
( D+ j/ I3 r; f
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
% V6 r% k, b6 k' L: g$ E( C* N( R- F+ P8 O! p8 |
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
) g. r5 P" ]3 x! v
3 H2 n2 _9 v. y# z) T
I also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋
6 x) u# Y6 X6 G) ]0 ^$ I, c% h很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   
8 \5 ]2 f$ _% y+ O5 J' ^" R妹妹你很有心得
" J* v: n" A: Q/ a" i
4 H3 P$ a5 Z0 K
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 ; ]7 t. \% a) v/ ^/ ?8 O) @9 A

* K% ~2 ^! e8 J' B4 _
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   + E; ^8 f! A5 r7 J  G9 X# _
著咁高腳痛又會起水泡
. Q2 o4 `- o. T! H! W# Z' {% J6 A" c" _* z0 y: l8 l4 `' R7 K
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,- u/ X. s3 D3 ]. o

8 Q2 ~) Y, G, W; U3 _同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我1 r" L5 T* H' B/ d" s, |

& T2 Q/ L  B/ O& V" T2 r再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   , l. h( T8 T  X& w2 j  q/ A
呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
$ v) h  F, M: w5 N+ g始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   + |) \! [& G/ a/ C* L4 i1 L/ L: _5 b

& |  N  L" s6 Q( L; }; l
. ?# ~7 i& [, L% y9 i冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 ! `" F+ i" Q2 w3 O( @- S( [

4 V! R; p! h) }+ u$ k; |8 r# ~+ E/ r
8 Q9 N& n) ?* v5 Q# _* A) w
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
; J" L( e% `8 K/ c/ E2 K) ]" b  p* H  p( {+ v$ b) J, `
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我( \: F# ]7 I! G, F  j

3 c, @+ \3 E2 ~$ v$ |9 A再腳痛、再乜野我都會繼續著,
4 r0 F. J# j$ v

1 r: }5 U6 s3 ?+ v我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   5 t5 x1 X) f, F

* I( N! a) _5 g$ O  v: C: M/ |/ P% b( b* s% k4 t
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 8 I9 M# q# M  x2 A
/ x/ a3 }( {- w

( ?/ y! m6 u8 ^: A6 V5 o& j- j  F5 N% O* w- ]
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,$ H' t7 l' u7 o( g0 v. Y, ~7 M9 ^- C

6 z( ^. W8 l* f同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
% p: q- P+ o: v+ ^5 f
  O9 h0 M0 f" l/ M再腳痛、再乜野我都會繼續著,
/ D9 H* `( R% ]. N" k- U$ q& ?: p# m% j- U1 I
姊妹説了貫高根之好處和優點' I8 F5 v& c( b: g. e% @
我真的想穿吓# w4 B4 C/ z) R- I( T- e
細味我自己的高根,行走時
9 X% _/ c2 b2 h8 ^真的好像側了一旁,冇乘托力