嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:406 [( m7 n8 Z2 M# `8 D
/ u4 y5 f- o9 G! I) v  W' V
因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖
4 s0 g2 A7 z1 i( [0 V2 U0 l* o8 B% ~, P. k- j7 [$ k
新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid702
/ G( v: V: @2 a6 t' [3 _) g) Q. s8 ]* z7 O
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根
! t0 v; p" }. N$ G7 k8 Z很有女人味0 F5 d+ M9 N7 b
期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   0 Z$ S# n( I  d5 Q) U5 L
尖高根
( b7 L( A1 ?" q7 w0 W7 s4 T2 t很有女人味
9 z# x* o+ Z( s. {4 y* d期待穿上
3 e3 A) _' {* g# ~9 h8 s- F' I& X
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
, }4 v: _, D5 F0 F
  P% m  H) a5 u) ?( n感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
# s2 p4 J* F* F# S( c1 t) _
+ l" V" M1 Z) O, f( A7 f3 h咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?# I8 G) b, e# \- Y
& f$ {8 `0 B5 M2 _2 t( v
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   4 Z' H9 U$ l) k- L( u; h! c0 y5 ~

9 G5 Y! m5 {- c" U) U" a  ]& |9 k8 v/ V雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
1 G* l/ T: K7 Y' ^7 y2 t% `! h/ U/ o' v4 }: g. N; j' o: j
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,+ a+ h  Y9 P: Q- J! @
7 |5 }6 W/ I* s* o/ _
咁可能會好睇好多
3 \) \  J- x! |+ N0 P
# K; ?# y1 z3 ^% g1 g2 ]! `3 G就係因為這款已不再流行才放二手呀! ?+ K' P4 F2 E: [. m! U  W! f

/ w: w# W3 A& [; k1 e& q不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   0 i- J( c9 e7 R1 f; }6 ~2 D4 W0 c
感覺,好夾 腳趾?
4 U6 g% _7 Z- F5 r8 b* s6 i/ T3 X( @# W/ R) Z
(o^^o)
# R; h% z& B+ I7 L
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,3 S+ d# S; V- E1 m% g
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,/ G; c) u( U4 M+ H3 e

/ L2 l: c0 x; m為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼" D* L& u0 I# `' [

1 d  }  S0 I9 s, y& f4 @同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,+ I8 n' e: W, p! ~5 K

) @% a3 I, `, b) {2 x[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:26 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   ( R7 P1 q" l& C0 w. p
! A$ p* \# M8 {$ m1 y& V
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
6 m& q. k9 {$ {* U) r4 Y6 {8 H& |; v夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,4 H  M9 }" Z! P5 `. v

- l8 c1 [% b7 T' V6 a$ B: G4 f為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
8 e. J. Z. b& R* ^4 {& V: f9 E8 {! F: l2 r2 M+ I* C6 D$ S0 ]
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
  {: E+ o. J6 O( S3 X1 F1 O
$ m4 s# O* l1 w/ ^
I also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋
0 C/ E  {0 f7 u( ~+ X  F5 w8 X很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   
' n, l* g7 [4 l妹妹你很有心得
. E8 r8 |2 q! h9 g
$ n1 {8 t2 \- ^6 d9 [$ r. n+ b+ h冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 7 L4 M- m8 N$ U3 \/ z5 y
- S; v/ j# W. s. b. d' x
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   
3 t: _  ^# \/ [, }& D# x, h( k著咁高腳痛又會起水泡
+ D! ]. n+ n3 I0 P. m& T3 S8 w- I

- k5 k& X; k# ?' l- c鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
: Z, R3 K# W6 v& ?7 A
- k. I; V4 a3 z1 N6 Z同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我4 ^' V2 W( ~/ ^4 \
; H+ L$ m! T) U% l! C
再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   ' k& s2 w4 v4 E; O8 _+ P; {
呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
& M7 T# X; L8 k# H; N; ^始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表     {) j' [: Q. G, y) d7 q& f7 g
& l( b0 ^$ C0 ]4 x
* v% ^8 b; T* t( g( \2 F! B0 d2 m6 }
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 : D% O2 ]( |( q; ]& D: z, R

! Z1 I- b  \% K4 c! o" l2 b$ u2 z0 R+ B( }# q; E5 Y
# Z9 u4 G2 b. b
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,( [' ]6 V4 Z  @% R9 B7 O" m

3 q& e' Y2 P' E# r5 w. _同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
) Y4 E: Y+ K) l+ O1 M/ L$ r4 V1 a0 @* \- w6 y: ^3 ~
: b' Z9 h  G! [- v
9 _" b% B* e3 z
我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   ' ~* c2 W1 c  |
5 e6 b, o7 v, D: E1 ]

! l( L% \2 s) u) K) _冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 1 ~% G1 o" H7 R
4 h- U, c1 Q/ }4 Z( ~: s0 o) P
5 y) x" ?7 L6 R: M% |

+ u5 T& i& r5 t1 e; Q鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
0 Y) a7 V- H" s$ R/ V+ q1 J
" `8 A: [0 o/ l4 m( ~/ Q0 x同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
  V6 Z. x* D1 w8 z* i4 u2 Y  i& k3 [
7 L0 w  A) L. b4 y- T: W- D: U
! s% f6 i; j. d
姊妹説了貫高根之好處和優點
, a+ T3 K9 M4 U  V我真的想穿吓5 J" V' L! Z+ e$ C- g' C
細味我自己的高根,行走時9 V) d  L2 c' p5 |( m
真的好像側了一旁,冇乘托力