嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

假設性幻想題

假設性幻想題

如果有一日你起身之後,突然強制變左女仔,但睇真啲,原來得半身,上半身或下半身……
4 c$ l  I6 w% y7 `3 }- @: y, F8 k  J3 D0 i( c$ c# x/ t% {
你想上半身定下半身變女??點解呢??: w( c+ y5 T5 Q4 W) c3 d( X: ~: e7 F
之後你又會點做??
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 jesscd 於 2020-11-24 23:34 發表   & i  a' ?2 A5 e* b9 n* F
如果有一日你起身之後,突然強制變左女仔,但睇真啲,原來得半身,上半身或下半身……
8 {7 l0 V9 M9 d- G# q2 f( m, ?
" K1 j1 `# a5 R$ j' L& k: a# |你想上半身定下半身變女??點解呢??2 y, ]& ]( F: @: p
之後你又會點做??
( D4 e3 b: w8 b: c4 G$ K1 I

$ M% ?; f$ g) y6 Z$ c2 I當然下半身,上半身可以隆胸呀嘛

引用:
原帖由 jesscd 於 2020-11-24 23:34 發表   
: @0 p$ r3 l2 y* M如果有一日你起身之後,突然強制變左女仔,但睇真啲,原來得半身,上半身或下半身……6 k& j4 g/ c' q0 D- ?# x
& i9 _& K3 \6 m+ [
你想上半身定下半身變女??點解呢??! `, w9 O0 o) J* a, x9 Q; a
之後你又會點做??
. }4 @, T5 Q/ `: O& |
  d8 S& h2 b- ~, G1 P' N! p- U: ^
也是要下半身,變成真正女人, ?5 I  Y& @9 O
.享受做女人樂趣

wow! 當然想下半身啦!/ d* ~9 |$ h0 @  b
不過可否貪心多一點5 W$ P. |; ^' X4 Q! {; _7 J
今日下半身, 明日上半身

我最愛就是穿絲襪高跟鞋,當然是下半身啦!
$ b8 G- h, {& |7 P- s+ d1 u* ^! W* v- _; P
如果會有依一日既話,我就可以無時無刻都可以著絲襪高跟鞋
" @+ |, V- [$ g0 I) {4 \3 @" U, r- @( F. O3 s* k
不過我最想要就係下身被人插個種感覺,但係人係貪心的,% _; J4 X2 c' f: H/ J

5 g4 |  e( \0 }. x! l  t3 g; T最好一覺醒來就已經係女性就最好

梗係下半身

問10個10個都會答下半身啦
- m8 F* ^" J& w9 B( F8 Y少咗嘅大把方法加、潛建,多咗嘅、唔同嘅點整都整唔到: Y. `; ?0 a6 W. x
除非有特殊癖好( P6 V9 u+ E; q, D
9 B1 B# S  k% s/ L- k# B" t
人生苦短,何必苦苦折磨自己。
做想做的事,為自己尋開心;

大約估到大家的年齡層。
; H* O7 J7 ~; o; L& c/ u! a" I2 E) Q5 [* t8 X
想下半身的,95%都是介乎25-36歲。

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-11-25 13:14 發表   
& s3 L- S% J- b$ Q- D- S我最愛就是穿絲襪高跟鞋,當然是下半身啦!2 r9 P1 V/ [& y; M0 h0 k; Y5 ^
+ c/ f7 n. z) M9 T
如果會有依一日既話,我就可以無時無刻都可以著絲襪高跟鞋
4 x4 O! _! n0 n9 U  q- z$ e
( w0 ~: U0 q2 }2 h不過我最想要就係下身被人插個種感覺,但係人係貪心的,
! y, ~8 F& B4 L& |$ b+ M9 m
, C! Y: ~5 ^5 @4 ]' x, q最好一覺醒來就已經係女性就最好
5 r, w. ?! G1 C; Y% ~1 q9 C5 E* y1 H  _( E3 Y( N( U  E+ f7 K
我也是,喜歡被另一半進入我體內之感煲

引用:
原帖由 Tiff_hk 於 2020-11-25 16:15 發表   
8 h- H6 [9 B& \. j9 V問10個10個都會答下半身啦% C1 X) D  |% V" k  p7 c6 i
少左既大把方法加、潛建,多左既、唔同既點整都整唔到" U% g/ e: H) f- z
除非有特殊癖好
2 q1 D+ q. `0 _2 H2 C
' _# Q8 ]; d" @如果上半身係女,下半身係男,咁都唔算係壞事8 O$ i0 y! H; ~* W- ?. q* M

5 \! g3 O- B" g* a5 i' r起碼外出時其他人睇你都唔會擦覺或起疑心,3 U8 a6 e1 p& h" z0 J+ P
% r# P. I8 X& R$ M. f- f: J$ N+ x
下半身總會有辦法整到好似女一樣

我最愛就是穿絲襪,當然是下半身啦 !!
" X' ]9 i$ C% q1 S8 q1 i如果會有依一日既話,我就可以無時無刻都可以著絲襪 !!: K; a9 ?! T2 Z  I* R

引用:
原帖由 joey221 於 2020-11-25 20:24 發表   
/ r8 Q. ~4 }1 c# _; Y$ v0 U) r- ~7 \: L
% j( X. n9 F$ _' s5 l1 d4 [
我也是,喜歡被另一半進入我體內之感煲
6 N7 J: C& i! A8 G* {
依D我都咁覺得,但我依加多左新動向,就好似當年日日夜虞著絲襪高跟鞋咁7 d  w  d* O+ y

5 z7 i# @( L0 f& m但我依加日日夜夜著絲襪高跟鞋之外,仲日日夜夜著假胸圍,因為我想感受女條著胸圍個種辛苦

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-11-25 21:20 發表   % U( Z2 Y0 R+ ~$ F7 r
, ^" N/ |- B, ]) \

4 f, n! O) T! a6 I) g, Z# P如果上半身係女,下半身係男,咁都唔算係壞事$ z- R# c8 h1 }4 ?

! C1 a, J2 d4 O起碼外出時其他人睇你都唔會擦覺或起疑心,
- F% Y% s4 f" ~9 L
0 p. N. W5 A) k; n" z下半身總會有辦法整到好似女一樣
+ Q; y  e  `' i# f* w' x3 K
係街冇人會知你下面雙腿間係乜嘢: N- I3 F2 K9 [) `2 T- i
上半身係女好多時都足夠,樣、聲、胸等等
9 T1 ?2 M+ c0 o0 v7 x- w不過點整下半身都只係似,無論係tucking或手術
, \9 F' x" V8 x# \; Z- L當然上身都可以整,由化妝、義乳到FFS、隆胸,聲帶手術/練聲4 y9 W) ^; X1 x7 W* m8 j$ O  o  A

+ F4 o) w: J( ^, k7 a/ `! t3 u睇你點睇囉
5 B8 D3 z6 w) X' L* ^* a: t4 B做男人婆嘅真女,還是高仿美女即偽娘(冇手術前提下). R2 ], f# ~0 q

- o4 z+ E& e" F9 f[ 本帖最後由 Tiff_hk 於 2020-11-25 21:46 編輯 ]

引用:
原帖由 gila 於 2020-11-25 16:22 發表   # @2 h+ p, j6 p, K7 O( O5 Z# m
大約估到大家的年齡層。5 l: V' E! j) B! j% R
1 U# K) V$ b5 ~$ a! Q3 X
想下半身的,95%都是介乎25-36歲。
7 g) T7 ^5 i8 Q; F
個R選反 木台 ,唔想揀,咁係幾歲 XD
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

一定下半身,上半身易整好多

引用:
原帖由 Tiff_hk 於 2020-11-25 21:41 發表   9 k7 Y' H, z. l# h% w

. F3 w9 }; T. z# w) T0 H係街冇人會知你下面雙腿間係乜嘢& \* r+ d# V* q( @  g
上半身係女好多時都足夠,樣、聲、胸等等5 I1 U* ]/ B& m3 f. \
不過點整下半身都只係似,無論係tucking或手術5 H5 i/ |- a- U3 N. G6 V3 n! ^) r
當然上身都可以整,由化妝、義乳到FFS、隆胸,聲帶手術/練聲  }3 \+ [8 `0 X
) [4 q* J/ g% R, Y( b
睇你點睇囉9 {5 R" T! j$ `, K
做男 ...
5 j: G2 X9 `+ G1 G我既意思,我指既上半身就係眼耳口鼻嘴、臉、樣、聲、頭髮、胸已經100%係女性,唔需要整、戴義乳...等等  ^7 e/ B% W: ?( m2 n2 Y/ @0 {
: S; q" q7 s( k5 j( o8 _, C
就等於你幻想有一日訓醒照照鏡時候,你上身到腰已經100%係女性,你話幾好,所以之前我個回覆就係咁既意思2 _- O; [- f9 J, _( K0 P

6 ~3 f- R0 v8 A* ]4 `* q; N0 e[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-11-26 00:01 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-11-25 21:30 發表   , b/ ]5 [' R0 S) S2 n6 E

- s, G! e6 N" r; e- V6 j依D我都咁覺得,但我依加多左新動向,就好似當年日日夜虞著絲襪高跟鞋咁
; o+ p5 n2 [7 |$ d$ ^/ W6 l- G% K. E' D) Y% B- B
但我依加日日夜夜著絲襪高跟鞋之外,仲日日夜夜著假胸圍,因為我想感受女條著胸圍個種辛苦
/ c8 V% V  B* c& e' b

) K; `9 ?3 |& C我也是每日己女生打扮生活
5 @5 m  }; e( ~$ X* d1 O0 m# o6 O外出時也會穿上不太高的高跟鞋

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-11-25 23:59 發表   
( f2 x3 G* Z: ]7 R6 I
  I0 L6 Z- p8 i6 A1 @0 G我既意思,我指既上半身就係眼耳口鼻嘴、臉、樣、聲、頭髮、胸已經100%係女性,唔需要整、戴義乳...等等
4 c: i) K# y( i
' [  A. ~) a2 i: v就等於你幻想有一日訓醒照照鏡時候,你上身到腰已經100%係女性,你話幾好,所以之前我個回覆就係咁既意思 ...
8 }, _1 H# v3 K1 r% H5 J  a0 A我明你講乜% A: ]- }: N1 T+ r  d: O' |  M& R8 [
所以咪講,大部分時間無人會理或想知你雙腿間係乜6 C  T, `) A; O1 I' b
大部分時間上半身100%女就已夠
. m/ `5 w! ?: O: }; a9 j5 P唔會起疑心或察覺/ w" L  A  Z# C$ l8 F
當然也有不夠嘅時候...
- W; _. F- Y+ r+ P* V2 P; |
+ T' q- J% C7 I5 z! i9 p/ m1 P[ 本帖最後由 Tiff_hk 於 2020-11-26 07:31 編輯 ]

越難得到的,當然會多人會選擇,上半身基本上很多地方都可以後天處理得到,但下半身基本是改變不到的,所以是會選下半身先。

引用:
原帖由 joey221 於 2020-11-26 00:25 發表   
. @" w- a0 L  B, g4 A6 N! j- M; h% J1 L! v1 `& |" ?3 y+ x& D6 e
9 K. V% d/ u! T! E0 @
我也是每日己女生打扮生活
2 L/ O4 p: U5 @& u, q外出時也會穿上不太高的高跟鞋
  J# o6 X$ \9 s我唔同你,自從愛上絲襪高跟鞋就有好嚴重怪癖,我係唔係都好想著絲襪高跟鞋,1 q0 h( S5 o* u- C$ i
+ v  _! E0 N3 ~. i/ O
就算高跟鞋可以唔著,但絲襪點都要著一著,總之兩者二選一,6 y0 r0 _% b/ q" d) f8 `

\3 G7 d+ v' P( V曾經試過兩者一日唔著,但好難受,就好似吸毒一樣

最近訪問的版塊