嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無同好喜歡絲襪塞口

有無同好喜歡絲襪塞口

以前爬文曾經見過呢度有人開post講過玩用絲襪塞口1 W8 Y8 c' \" R: {, @+ v
唔知而家再開post仲有無同好呢
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
絲襪塞口就未試過,絲襪捆綁就有

我鐘意用封箱膠紙
加我wechat傾計丫^^
wechat : dorathyng

引用:
原帖由 lztt 於 2021-1-11 00:19 發表   ( j# A% X3 b) j. M! ^+ U/ y
以前爬文曾經見過呢度有人開post講過玩用絲襪塞口2 D( G, V: P9 Q8 ^9 M0 L
唔知而家再開post仲有無同好呢
, z, c& Q+ ~: P5 |3 U
; R/ E0 m: P; @" c5 H% s7 `# |
我也是有,塞在我口,作出又姣又痛苦表情

絲襪塞口就無...但是我不介意對方塞我穿了絲襪的腳指....

今日嘗試咗先將一整條絲襪塞入口,然後再套上8層絲襪
1 w0 i/ L5 H! G& E3 b; ~: k/ g含住對絲襪幾個鐘感覺很好,但8層絲襪實在壓得太緊好辛苦

塞口,笠頭,捆綁都試過。

引用:
原帖由 lztt 於 2021-1-11 16:19 發表   ; @! S# {9 B7 E3 G8 }) t
今日嘗試咗先將一整條絲襪塞入口,然後再套上8層絲襪
6 k) T8 N! C0 s$ c- ~含住對絲襪幾個鐘感覺很好,但8層絲襪實在壓得太緊好辛苦
$ B! r( H" T. a8 {# E0 C1 _4 p
* g. {# X- J* p. M0 Y個頭套住8層有無呼吸困難?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-1-11 18:05 發表   $ e7 q: q% F, o4 f7 e  [" M

3 s/ T% k* V* R' J6 c, E  F) V/ x; _/ W5 k4 x$ X; c4 g
個頭套住8層有無呼吸困難?
1 f1 ~4 q& }: D5 A* J2 A1 u5 ?# r

5 C; U( L$ P, S: U+ U& }6 b無,因為係比較薄既絲襪,都仲透到氣& w- k* e+ I( ~* m( q
不過8層太辛苦,6層應該好d,壓逼得黎又唔會緊
# b0 {+ \1 u/ u' A& f, m4 J
; G' @# u9 _1 Y% b[ 本帖最後由 lztt 於 2021-1-11 18:25 編輯 ]

絲襪塞口和絲襪捆綁都試過0 t$ x6 s$ X1 }' `; G

捆綁絲襪正

但曾經被摸(由下摸到大臂內側) 和著住絲襪啜腳趾都試過0 W6 a8 w4 z7 _- _5 F) e
" @5 ]" K$ f+ B$ N, `* u# |* O. S
就係絲襪捆綁+絲襪塞口,我未試過,
: W# {; o" R0 c! T. s
: i6 l4 w- l  I1 P: x; v不過時至今日就算絲襪捆綁+絲襪塞口,我都冇興趣想試,
/ w/ e7 _- u& ^' o2 H% f' s" A, K0 [* }- U7 ~0 p
因為我唔鐘意咁,絲襪係用黎著既,就算用癡漢方式被摸絲襪,我都還可以接受,7 u2 u7 f; V! Y$ ~& H3 ?1 f7 v9 r
  E2 f: i4 u3 d( [3 o) W% \
但再有絲襪捆綁+絲襪塞口的話,我會說不。如果係名牌就更加唔洗想,
: B8 C  V* ^4 A; T  w
( H4 x0 b+ x/ f可能你地覺得我會好大轉變,話唔埋我著慣左絲襪既影響我對絲襪既睇法都未定,
0 H) |9 M/ u' w# Q% T' e3 \' c2 g
0 s+ B1 P5 l' J( b) }8 z8 o% U5 J所以我依加著絲襪都係用呵護心態黎著,務求鍚佢多D,著佢多D

絲襪在口中會膨脹,壓到舌根的時候會有嘔的感覺。塞口還是用專門的口塞或是小一點的手絹感覺會好

絲襪綑綁和綁嘴巴都試過

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-26 18:57 發表   ' P8 f" `8 v4 b& G
但曾經被摸(由下摸到大臂內側) 和著住絲襪啜腳趾都試過) I1 h* t' a8 }# C, c
. a1 _9 `4 `1 E$ H9 p! E
就係絲襪捆綁+絲襪塞口,我未試過,5 F" S  `: M5 j' `2 b

5 z# D; R( C: l6 r6 M9 S% L- {不過時至今日就算絲襪捆綁+絲襪塞口,我都冇興趣想試,
/ D" D- a# T; t, g  `' r
3 [) |* ?% g8 p: E, G* F8 ^" R" U* K因為我唔鐘意咁,絲襪係用黎著既,就算用癡漢方式被摸絲襪 ...
: U  `9 C) _( m0 ]! ^3 B
欣賞對絲襪個種尊重 點玩都好最緊只要兩個人認同