嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

敢問大家這個問題

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-26 23:21 發表   * }7 s5 {: M% o6 u7 @# j  ?
謝謝你,待我家無人時或時機到,向姐姐同大家分享分享。
' y/ k$ R6 O4 n% |
5 c+ `" D, x2 g3 @% p好的,但是最好不要拿家人內衭
- S8 T: S9 q, R0 @# g$ J怕流下分泌

當然,用就用自己的寶貝

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 00:27 發表   : d1 M) H8 J" M' M
當然,用就用自己的寶貝
, v% i+ t& B( Y

3 G$ `# c& n9 C. ^你會否穿上女性衣裙自瀆?

我最多玩過胸圍底褲絲襪,從未穿過裙子,慚愧

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 01:06 發表   
* P/ i2 x4 s) C5 |. c: m我最多玩過胸圍底褲絲襪,從未穿過裙子,慚愧
3 h- E' \; t7 l& e: t8 v1 ~2 ]6 o! f/ L  e+ f$ I
Cd 生活會沈迷的. z* R+ v( ~# G% Q4 U  X
,也是會把自己心作了女八
* i( u2 a: }7 e,最好把自己好好工作。+ ]. A, ~/ T0 V( N7 X- X
認真找個真正女朋友

但我想試試CD先

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 02:47 發表   
4 `6 M! [0 U7 z* ~但我想試試CD先
1 p# m5 P/ {) f5 H5 v6 O6 L
" n$ a1 A5 v. e6 K. r$ K8 s8 b你身形如何?

有少少肚腩,正瘦身,其他的ok

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 08:16 發表   
6 |7 [# S7 U( W1 x7 {6 U5 h有少少肚腩,正瘦身,其他的ok
* w9 H0 O- m2 t7 O; U, p1 v) Q

" Y! t2 z# C2 z$ @. y9 `3 y你的jj 如何尺寸?

你很貪心想知好多東西

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 17:20 發表   * |1 I: B9 t4 M( a% a" S8 C
你很貪心想知好多東西
! n. f" a/ h$ t7 l+ L( q$ A4 g4 _4 L( x2 z
我不喜太大的

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-27 17:55 發表   5 j; M: L* f6 Q2 z% w
5 V( B' z5 H8 N

- U+ L& A7 f0 p- q2 y我不喜太大的
8 m% S6 }, F( c$ n又不是太大

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 18:44 發表   
+ \& t* z" |& p& k) q4 k  k0 u; o8 p$ b% m% F5 Z9 `1 j' ?) s
又不是太大
- _2 z  b9 i/ i% o. I1 ?  j
6 _4 x. n2 G- e- c
如太大我受不了

你有honey就萬事足,我與你隔千里啊

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 20:00 發表   + M5 K3 v' e7 E; I* j. C" R% W
你有honey就萬事足,我與你隔千里啊
- D# f9 k$ e1 w# Z! z

# ^9 H( c# K' W我們在這保持朋友關係

當然,好朋友。

回復 2# Dolly 的帖子

開我以前買二手,條女用個唔size 公文袋寄去屋企,因為物品多,但袋細,寄到屋企爆口,郵差見到都係放喺屋企門口嘅地上,家人覺得寄怪,再睇係我個名,我返到屋企見到就知道出事
$ h  }' K( A4 j* _9 C$ l$ H8 d! D' d& d3 z: p; A% f# \
自此我買二手bra 同底,一定揾可以面交嘅妹妹

回復 7# kelly1983102 的帖子

早半年有呢個打算,但我家附近嗰D最少要四五千

[quote]原帖由 brabrabra 於 2021-1-28 22:14 發表   
' J1 N( o+ ~; S- Z+ N8 C8 }  N開我以前買二手,條女用個唔size 公文袋寄去屋企,因為物品多,但袋細,寄到屋企爆口,郵差見到都係放喺屋企門口

我同你都出過事,同病相憐啊。