嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

敢問大家這個問題

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   2 J5 E6 M; F: d, ?' N
2 Z# J! A5 r7 ^3 w

; g) {, s! U/ Z' e; e  q那要看看身邊人是誰
" b  j/ F/ o* z& A' C: K! P是屋企人就打死都唔認
7 L& j* V0 m& }8 s0 {+ ^9 T* [6 @6 c7 b9 ^" X
有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
# [* w, n5 s$ ]8 T5 x6 N, V! ^0 l: ^. g2 ~
所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,
+ U( c. V6 H7 [% ~+ x9 M  |) v# K
$ e) {; P8 Q+ b6 E& W又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,  i8 g0 N0 U) M9 l% G3 c

$ e, n& X% V6 v( ^8 `所以用你直覺判斷,你父母係邊種類型囉!

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   
) t+ M! ~  c) K0 q* T& P9 L% `) M! X0 k9 O+ K% v

8 u5 n+ _  B$ |5 H4 p* C9 _那要看看身邊人是誰
/ e  w+ v) p. G) e是屋企人就打死都唔認
; n: G9 T  ?: L4 H) y  Q我現在十分小心,盡量不留半分線索

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2021-2-2 15:16 發表   
+ I- F5 W; P& t( W6 Q我較幸運, 我有個姐姐.........
4 `& t) D$ ]# u; A; s% w9 w; [9 e( `
0 v# K' o# N. H% [9 M) F$ ?% j1X 歲時, 被姐姐發現我收藏的女裝內褲..........佢沒有講畀爸爸媽媽知,...........可能我自細就幫佢保守咗個大不了的秘密, 所以佢幫我保守返一個秘密.............5 D) v5 u% s9 v* B0 V
2 H, I; l7 w1 l7 [1 }- l) X
我2X歲 ...
1 [7 L6 `- q: }5 D7 l" J# f* B8 T
姐姐你真幸運,有個接受你用女裝的家人

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   ( F# `6 t! t$ S$ K5 p; u6 \) Y

* d+ X( [8 S4 {! U, E' s
% ]! Y: i& O* O6 f有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
! h$ b! ~9 S0 x; h
  i* z- B; N9 t6 o+ T; ~# E) h所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,
0 |3 o& W% o/ X) K; l: L( W5 p# T& I: d% L
又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
# K' Z+ n, i: y7 N
- y+ b+ c2 r; U; C- |所 ...
) f; a8 N% J2 O" x  F2 s
我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   1 k% P5 t. ?! C) @$ D( N* Y; P
6 \, w# `& {! x  S7 R7 f
% F4 _( t$ v7 J/ g; i0 w# [0 z
有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
7 c) u( k; s8 X5 w! O9 s
* w: u! P: l$ ]% h' X所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,; Q* e; T5 X9 O4 ~. |
" m! o& V# }/ m9 z/ _3 w- Y; w' `
又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
. p( y+ _4 x' }4 }/ J7 Q% v! v) R/ |" g) {
所 ...
; c8 u3 t. V* T( m, X( S/ o1 G& g% q# O6 f4 L
好多女仔把自己打扮成為男人
4 @1 R3 X5 N. L  n" W穿休閑裝,剪短頭髮,就冇人會理
/ C$ q* B: W" r1 r0 t  O而男人穿女裝,好似好大件事

這是社會文化+ h8 m/ ?1 G- s# H. Z
女扮男,接受,反之,就是心理有問題( ?/ u1 t/ U1 \2 O: G4 A& a! T# k
甚至,他身邊人會有危險

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 22:56 發表   9 R+ V. n" ]+ V' ?" ]1 `
這是社會文化! {# V. I6 B6 }+ X/ i
女扮男,接受,反之,就是心理有問題
8 m% `! b  r' ?8 o5 W0 s2 n甚至,他身邊人會有危險
/ U$ B& L) r4 ]  ^& ]  G

# y, J% S* [; E  G' j3 K台灣和日本也有不男人
; l; a9 L8 }- S; @喜歡穿上女裝

外國風氣的確開明得多) z' E1 y  ]5 D* T
例如人地好多服飾設計,男女服不再分得那麼清楚

還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-3 00:46 發表   , \1 ^4 D8 i1 |1 G
還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事
$ C; K/ L; o) r& \6 _

( {; q% h) G6 n# I  g' u! K是呀, : T6 Z( o, `8 _8 ?4 u4 S# O! F
我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-20 09:13 發表   
% ]6 C  [0 L' j沒有私人空間,循從自己意願不易。萬一當身邊人發現到各位的女性內衣褲或服裝高跟鞋,大家會如何應對?
" v  h& m2 |4 p' T: h* E5 ^) _8 {* O3 e4 E3 s. K
直接認了?編個故事?
, e; C! [7 s& ?; q# {
細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-3 18:23 發表   
! Z2 k9 F/ k( N
4 b/ q, e' k3 S. m* G6 v; D- z) {9 e( G- \  Y- Y
是呀, 7 z2 o* }3 @" m$ ]4 G# d5 D( I
我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話
5 p  ]: i" ^  d( k, S8 z) U* ~) o; S我們只是遵循我們所好,活我們的生活8 w: q- q' z! F/ B( l# F
威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般
7 R3 S  q- z* s# Q都不可以

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-3 23:56 發表   
6 ]. A* e! _( U6 ?  q% M3 e# ~/ u& J3 _9 w
細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死
# [/ Y9 k2 D% z( ^8 ?
說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-1 18:08 發表   5 m# r& G' x) {* H8 J9 [

% x' o9 k) B% ^  \# R* Z
4 H6 l0 W, q. }, F4 F, |9 k我只享受被進入之感覺
& {6 M, `. R+ e. R& w

- u% C' e* m' C, J我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺0 [) y7 N: s7 ?
+ l- Q) z- c* f  J2 s
引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 17:34 發表   
3 N5 A* ?8 l  a
4 z5 s1 P1 R& |我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心
8 R$ C3 W& @" W& ^1 q9 k
8 z/ f, v: K) d! g我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,4 C% F  u) g" k* j3 x$ {$ M

% E% k3 w, z$ p- w7 w- [所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,
6 z% J1 E4 n  D. B$ z7 j& ~! Y( ]0 s" z0 Y
同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋
9 j9 q* C' R; x2 Q# l0 k3 |7 g0 R; h& U, r; b
不要問為什麼又是高跟鞋,我只鐘意高跟鞋,有時候唔著高跟鞋真係唔舒服
9 u* B4 T% k- i: M' x
8 R$ U9 U- h# _就算難聽D講句,「打飛機射精華,我都要著住高跟鞋黎打才夠爽」

明白的,正如我迷上絲襪,都無得解

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:46 發表   
7 b. m6 D6 q3 g6 z- e' x8 E9 {, ^) g; m+ V- z3 k8 q
說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢
$ n) F* A; u( y  I  w2 N/ R5 W- P# u正常O既, 的確好難# P4 C& L3 H$ B8 z
一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化/ ?* [2 w( E4 q' v. G
最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:45 發表   , x9 [7 f# {( T" E; g( `

5 w+ \$ r* q% I4 J. s/ a+ @我們只是遵循我們所好,活我們的生活
+ O, X9 @( ]- w/ Y; ?0 Y, T3 ~) K威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般: ]) j6 E+ I8 g2 M: m* h
都不可以
  B( b* F2 _8 M
4 d( k$ Q+ Z* `6 H當時我急腳走了

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-4 14:52 發表   6 [; h9 z+ y) Q$ P1 e7 v

' U' {6 D, D2 f% k8 }9 }5 l& c  s; k4 h+ S9 O* d7 V8 I
我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺
) J0 V+ b/ c$ |" z, i
) K* {) q& g& e- K3 L1 a. ~, j5 ~; ]
/ x, x3 E( x6 o3 C9 N2 E% y. E, l
我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,4 G% n; i5 z' w
) X" P9 w7 s5 @3 i0 n! r" T, i- J5 j9 A
所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,- u  D% }- Q8 ]6 l$ \5 r% h7 o4 H
" m  z' C6 ~* \6 X3 a
同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋2 h7 P. a0 i1 B

6 R: @4 B8 d% m2 J2 c1 Z- V不要 ...
9 c: b2 E; z* ?9 |- g
1 c. ~& J* n1 F/ @
妺妹你帖子* X7 M1 z8 S6 e" @7 p0 F. p
的高根高貴又美麗8 h/ ~1 U. a) C
我平曰只穿上平便貨品

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-4 15:35 發表   
6 {7 n) O) n. y, \8 q! \7 S8 G5 a
正常O既, 的確好難
% ]9 n5 t$ z' x8 J一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化7 w  W8 p: k2 n
最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!
$ t9 Q6 S) [7 X( Y( M7 @8 g呢個就係難處,咁多年始終無呢份勇氣。% g  r4 d% ~' m- x" \
真係無鬼用

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-4 17:45 發表   
/ ]$ l" U  c% |4 M; `* d4 h( O
' E4 |, M# B- S; X7 f6 f3 B
9 C$ Y5 x8 l7 P! H$ M. J當時我急腳走了
% B5 z4 `3 ]) R/ l
我們沒有錯,但難為你了。