嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

這幾日街拍裙子

這幾日街拍裙子

姊妹們, 喜歡穿上裙子外出, 會穿什麼款外出?
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-21 19:39 發表     U1 u1 A+ [1 |% o  O* S) p5 f
3 x! K' ]' E- i% h+ B1 N
. r  C" d. q& B  Y

For me, I like the first pink colour one. So cute <3

不錯!! 不錯!!: E! F4 I$ c" \$ }& ~: n
絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!- k3 }* k( n$ S. i4 a
黑色絲襪和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!
6 a2 G/ S5 H8 G* M2 Q

我會揀E6860 嗰幅相嘅靚女着嗰絛包臀短裙格仔黑色絲襪高踭鞋。我諗如果我着上身一定會High到扯晒旗,搞到我行街嗰陣時要慢慢行,唔可以行太大步。

引用:
原帖由 gigi61978 於 2021-1-21 23:11 發表   
7 \7 f( r+ V9 Y+ R1 c/ a我會揀E6860 嗰幅相嘅靚女着嗰絛包臀短裙格仔黑色絲襪高踭鞋。我諗如果我着上身一定會High到扯晒旗,搞到我行街嗰陣時要慢慢行,唔可以行太大步。
6 k5 O0 n: r7 L; `- u
( t+ a, ~  L1 @5 v1 p5 ]: X% N我喜歡6776 裙子7 j8 m6 M5 y9 F7 T; ]2 y4 t6 p% k
我們兩個一起上街去

Joey 姊姊自己拍的嘛?  哪裡去拍的? 唔怕被靚女鬧?
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

引用:
原帖由 shuinu 於 2021-1-22 10:14 發表   
. _; [& [& Y/ e; O, vJoey 姊姊自己拍的嘛?  哪裡去拍的? 唔怕被靚女鬧?
. y, p$ C: |4 E; l

# @5 ^" J& Y; p6 x( n7 _; ~在內地拍攝

wow! 有很多很修長的美絲腿呀!

Thank you sharing

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-1-22 23:44 發表   ) ?+ [! f; n5 S% S
wow! 有很多很修長的美絲腿呀!
! Z5 W1 c' P! H% w

K( \) P+ a% K( |0 v" M喜歡白色長裙?2 C; w* r. g1 F1 T

# Y6 \$ O& y+ o) Y4 s[ 本帖最後由 joey221 於 2021-8-5 18:01 編輯 ]

不錯!! 不錯!!
8 K, K* w+ W8 q( k美腿真是很美呀!!
1 p! s: Z6 W$ c1 r2 p1 w: n

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2021-8-5 23:50 發表   - t! ^/ v4 A% ~# q
不錯!! 不錯!!
3 F% |5 E6 l) P6 A美腿真是很美呀!!  ]* P  J6 v2 u$ D  C: W7 r
0 ~- d% f1 I0 }# x! g7 p) k' @% f5 t# B, h/ l
喜歡淺色裙子?

閃高跟好看啊

不錯!! 不錯!!
0 L% {$ t$ \  x5 e( M4 p

回復 1# joey221 的帖子

我覺得那條紅色長裙,較高貴大方呢!

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-20 22:52 發表   + ?' ?! i* O/ A1 v6 y2 O
我覺得那條紅色長裙,較高貴大方呢!
- a5 @5 m: b* w) k% c

% s# e- W8 K. A我,亦十分喜5 _# c  p; M2 l+ A
穿上必十分舒服

不錯!! 不錯!!; z7 B. ]1 E9 b' D2 E" m8 u; ?% r0 T+ G