嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd係上海街附近?

有cd係上海街附近?

如題,我無啦啦比個老牛聲既cd嚇親
覺得好的就按一下感謝吧~~

附近封區喎,仲邊度會有人

他朝君體也相同.+ ^5 p# s+ G/ q: [0 b- u4 G
: z" m2 f  E# p' Y4 f* o5 n
引用:
原帖由 sally_cd 於 2021-1-23 02:45 發表   
) v# L4 {! C! r' o( W4 s如題,我無啦啦比個老牛聲既cd嚇親

閣下的聲音如何?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

有偽娘/CD/TS 街坊有幾奇
9 Y2 N, J) l, D& w; \1 t個佢出名乜人都有

有cd係上海街附近?

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-1-23 14:24 發表   
: v# a* ?% o* a0 [. v% k+ u; w6 L5 V9 F閣下的聲音如何?
5 v- `8 e; a$ p0 q' u1 v
我比較雞仔聲,我唔係話佢既聲音難聽,而係話佢嚇親我,佢cd緊,無啦啦走埋黎問我要唔要做愛,我當時cd緊

引用:
原帖由 ping456 於 2021-1-23 04:26 發表   
% x) k' f* h5 Z附近封區喎,仲邊度會有人
3 A1 R, N; Z# A0 w" m# A# w( m& t
上海街都好長既,唔一定封區個度

有咁直接既人?阿叔阿伯?

那位CD好厲害% x6 W! q0 q# f) Q8 ]' |- P3 @7 h
無破綻到可以同班企街一齊搵客

引用:
原帖由 sally_cd 於 2021-1-23 17:21 發表   5 ]5 e  S' R' N

: b  j8 s! u, t0 o; e* B我比較雞仔聲,我唔係話佢既聲音難聽,而係話佢嚇親我,佢cd緊,無啦啦走埋黎問我要唔要做愛,我當時cd緊
$ e- H, s" s& K- p" R/ X
4 L9 y  q5 K" J4 [
兩位都CD緊/ c) B, F; Z9 m5 l3 m
佢知妳係妳唔知佢係; Y. `5 X8 S$ ?* f
高下立見

你要記住,當一個女仔好唔專心咁做緊一些唔係女仔會做的動作,而佢又望住你既話,佢就係CD.9 k" `. p* j+ \$ `$ [. t

+ u! b, W9 h9 c; y1 O) t7 l' L
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-1-23 19:21 發表     q& \3 \/ e# W# C
  Z& Y4 A1 G' @5 J8 W5 k& A

* ~2 H5 f+ C. h3 b% V3 B! J  u兩位都CD緊
+ X! u! b8 G/ l; K佢知妳係妳唔知佢係: y7 N) }& O. K" Z* k
高下立見

引用:
原帖由 sally_cd 於 2021-1-23 17:21 發表   
( v2 {4 l4 D- q& X6 i. q) u3 X8 v' Q4 V3 F5 @) G0 \
我比較雞仔聲,我唔係話佢既聲音難聽,而係話佢嚇親我,佢cd緊,無啦啦走埋黎問我要唔要做愛,我當時cd緊
- f8 T  v$ y$ t& }. Y9 ?* n  }咁得意,當時唔認識,兜個圈係度揾?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

樓主做乜唔更新呀