嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

怎樣才更有女人味

其實女人味對來黎講唔需要由頭到腳全身,
0 F8 [& r* H4 [. s4 V$ C' ~+ U! A2 I
當然啦穿義乳我可能都會穿 (頭部個D化妝、假髮...等等就另當別論), e9 p+ P) p; z# D

) Y; |1 t& c. n+ g: q  }只不過我只重視下半身女人味  (原因講得太多次,唔想再講)* m% [0 G1 ~* }5 r6 A4 Y: q8 g3 X; W

( d: x8 p4 y* n所以為了下半身女人味,務求沒有100%起碼有80%

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-28 15:44 發表   * V, M- I0 K5 u$ O( H% j2 c+ z2 m
其實女人味對來黎講唔需要由頭到腳全身," D7 e# e3 `; @9 M

+ l1 l4 y% j: P當然啦穿義乳我可能都會穿 (頭部個D化妝、假髮...等等就另當別論)
- P+ F( e8 l; Z$ v# t+ R! @6 N5 i/ v* V
只不過我只重視下半身女人味  (原因講得太多次,唔想再講). Q; Q! e- E0 S/ R* h

0 r, B9 F4 X5 |2 @8 b% _" ?所以為了下半身女人味,務求沒有 ...
7 B7 w5 |/ l) v5 {# P4 ]$ H" d6 C
) B4 f% E- p9 k' ?% d1 k; K& k
買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   
( E* j& C" @, n6 ^8 H& }5 E7 |. H2 [9 p- c0 D
) f; `  c, n" J$ L; {/ K; u$ s+ ~) T
$ Z+ S4 N: V% h/ l) M咁上半身呢?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

戴義乳,低胸,間中扮不知情走下光,是不是這樣?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   . L1 [. l- F  G1 @. v* L

$ `9 d+ q. b4 o4 X0 ^9 Z8 |2 i
  I+ b( J0 H  H* {: E7 _: a; W4 T4 [買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點
. q( c$ i% c1 m2 U" u: f
; q! p& A# u- D) U( Y" O* X1 m& |最好配合高根
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

穿了薄絲嗎?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 19:14 發表   
4 c' Z: D1 i2 M$ u4 o; ]* @穿了薄絲嗎?
' h% G* b  j! h* l* u* ~( r) N5 {% n% M8 s# U- v
要穿薄絲高根, 才能好看一些

只要腿美,你男人就迷迷糊糊了。

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 20:22 發表   
0 a) _' e! b( \8 h, C! d8 ^$ c只要腿美,你男人就迷迷糊糊了。
; G) P- D) t5 o: Y" n+ B2 Q
7 v% v+ f2 K# A8 W  l4 N. ~7 h
下回想看我穿什麼?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-28 21:47 發表   5 g9 {/ f- H  W! A& h; `  G
6 [0 F! F1 E8 M' u) k" n/ @
$ b0 `2 K; t6 D0 q  J
下回想看我穿什麼?
1 e$ p4 Z  j! s
胸部?很豐滿嗎?雪白嗎?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   & i( Q4 G" u/ J: {/ o

9 i- N- [- q" h2 o0 ?/ {! e  ?
/ v# g3 C  B+ ]; [4 D4 E2 }絲襪就一定要著多D,但唔需要買咁多,適量就可以
2 e, |8 b- y: R- V0 \( q( g9 B" B' s2 s9 L
同埋我下半身已盡量習慣多女人姿態,例如:交叉腳、翹腳...等等

有無間唔中走下光引死麻甩佬?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-28 22:28 發表   ' q: A8 E3 h3 C' F3 u8 |  o( y3 E
# J5 [0 T3 |; x  Y$ Z6 M
絲襪就一定要著多D,但唔需要買咁多,適量就可以
3 m* r. ~) G+ v+ @2 f- D9 H+ d8 y7 c( t( F
同埋我下半身已盡量習慣多女人姿態,例如:交叉腳、翹腳...等等
& O1 h* c) S& y7 P* n, J- u% s

Q1 q+ P: t- \  _) b! ]你也有女人姿態心得

我新手真是要向各位姐姐多多學習

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 23:11 發表   $ s: A4 g2 O) Y2 B
我新手真是要向各位姐姐多多學習
8 C2 {8 s! R- U% ?4 Q" B; w

0 h/ s* e) I) s& w當你習慣了女性內衭的軟滑
6 K7 k$ n3 a5 ^和絲物的貼身,會娈常常穿上

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-28 23:06 發表   
  A2 N8 U# K+ T% T, r( E) U7 H, q5 z

! i5 ^) P$ O9 P. u9 ^你也有女人姿態心得
/ e$ z  P! ?. i1 S5 e6 f
2 R* X! U, c) k' }5 O2 K' x我個D唔算咩心得,就好似打機咁,一次過唔到關,咪嘗試多幾次或睇片睇人點嘗到過關為止) a2 l( \  J- _" i
5 t- B8 `) w1 p, V) }5 s% q
原理都係一樣,初初唔多識,就連穿絲襪都大有學問,唔係隨便著上身就係得,
5 h1 I7 Q5 ]& p8 g7 R6 ], ?  D$ E! @, X7 E; d& A
後來不斷對依方面左吸收右吸收,不斷累積經驗,咪到今時今日囉/ i3 B$ k, D: h. f0 D* [
% c; c. Q% |8 @0 P5 k  |+ Y# M
3 {8 Q7 A2 }7 l
引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 18:05 發表   & a6 Q. O* p0 z' O) f5 L) v

/ `) R4 g# V9 t- v" u% U6 l$ Q% w
0 H- T+ Y0 }, W0 N當你習慣了女性內衭的軟滑
' E, z- l  `; w0 z9 S7 ~: s, `和絲物的貼身,會娈常常穿上
' j! ~" Z) w* x  u; V% u3 y% V6 I& ~( m0 m0 e9 x
你講得冇錯,當你習慣左就停不了

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-29 18:49 發表   
4 X+ g$ g% g' R6 e
0 N6 `( @& q7 [$ A  @! X3 ~# Y4 p+ L# w) h) e" ], q+ |  f
我個D唔算咩心得,就好似打機咁,一次過唔到關,咪嘗試多幾次或睇片睇人點嘗到過關為止
$ k  S4 Q; G/ E, ]( o- q; i/ _& V9 F+ s* E" j
原理都係一樣,初初唔多識,就連穿絲襪都大有學問,唔係隨便著上身就係得,
5 @9 N  U# L' o  t/ o4 R4 d- `- K, F- S! @( X" T' i
後來不斷對依方面左吸收右吸收,不斷累積 ...
2 b( ], w: a4 I2 S' j
4 @! Q9 f$ Q& y- y. N1 z/ d* _* n
女性的衣裙, 也是貼身中帶柔軟, 穿裙子坐下的感覺, 太美妙的. O( _- Q0 Q* s& Q- F0 w8 m0 t

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 18:05 發表   
; y) ?5 P# n9 Z5 M9 B" Q  u5 r4 B+ b1 {0 x& Q, t% S/ P  N

( P* r+ C1 ?! R當你習慣了女性內衭的軟滑6 H7 a( V. {3 u( ^6 R
和絲物的貼身,會娈常常穿上
  Y  K2 H: S* M- }. M! x! r- z. y
好,我也要學做個好女人

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 19:38 發表   
1 Q* Q: u- G, R( a. l
: }* A! V8 T- h4 c$ _/ s5 j1 Y7 S
: x' d' c3 O3 i3 \, G1 l6 {女性的衣裙, 也是貼身中帶柔軟, 穿裙子坐下的感覺, 太美妙的
! R, K: z8 t% Y. s0 `
+ u8 x- }/ _, X. @  N
很舒服,我期待這種感覺

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-29 20:04 發表   
" h/ z8 ~2 [" Z: t# i  t1 i/ {, D# h( g+ e0 b7 A
很舒服,我期待這種感覺
9 I* r& w& r- ^7 `1 k4 O
% L) X3 c/ Q' K3 D0 ?
貼身之感覺, 坐下裙子包實PAT PAT
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件