嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

欣欣4月既某個星期一返工時間想有人約我 @v@ (176cm高或以上)

欣欣4月既某個星期一返工時間想有人約我 @v@ (176cm高或以上)

想有176cm高或以上既人夫/哥哥/肥叔叔約我 3 S4 V( U' g% P( x: L& z
我170CM 54KG
3 W& x+ c7 }  S4 N' y有意思就PM我介紹下自己啦
) n( }: I6 [4 y* S3 ~) d2 d
' X* M3 o  C  \+ K' S( n: O[ 本帖最後由 愛.o 於 2021-3-29 11:22 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

我183高,你有冇w7?

引用:
原帖由 Fatcat 於 2021-2-19 12:17 發表   ' A8 e0 {* a7 z& d- J
我183高,你有冇w7?
- a0 N4 F+ P- y5 }
no0 a  E% U) s5 q9 J2 e0 H' k
tg

我都想約你,可惜冇176...哈哈!

回復 1# 愛.o 的帖子

祝妹妹心想事成!

我差1cm😥

引用:
原帖由 邱比特 於 2021-3-12 08:19 發表   
; }, v0 v$ t- o' g8 V我差1cm😥
9 Q4 _3 D' k/ S/ M% Y7 N* @
誤差RANGE 之內

香港係咪真係今女多男少

PUSH !!!!!!!

可惜我唔夠高.

引用:
原帖由 ae111 於 2021-3-12 22:55 發表   % p4 W6 O+ a& @9 n  Y9 y
可惜我唔夠高.
- F/ `! R. }4 J* o  ]6 K: I+ |
香港真係冇高男鍾意cd ?

引用:
原帖由 愛.o 於 2021-3-14 00:38 發表   ! F4 [) d5 }# ^4 @

, e; q1 k7 l' t# k2 a  y香港真係冇高男鍾意cd ?
) S& x, j; f9 @* P* R/ s

引用:
原帖由 Fatcat 於 2021-3-14 01:15 發表   
8 C5 o4 q% ]1 `+ e3 w( Z& q1 _2 R/ h! x* a7 o
# ^$ t# h6 k. x; [( u% ^4 G0 P" b其實點解今神秘, 今吾識介紹下自己?) s8 i! _( m$ V& Z7 A
有完就算? 做男仔吾應該主動D咩?

失望..........港男

回復 14# 愛.o 的帖子

係囉!香港好多男仔都寡言及被動呢!

Hello欣欣、我35歲人夫178高、唔介意可以認識下傾下計吖

引用:
原帖由 kk516 於 2021-3-17 03:22 發表   1 m6 ~1 G( W1 x6 t4 ]6 x- Y! W$ M/ m& n
Hello欣欣、我35歲人夫178高、唔介意可以認識下傾下計吖
- l, ^0 z+ M# ^- ~0 n, I
tg?

35歲,181/75kg" E0 w2 s  Y2 |! s3 ?; j7 ^
有興趣認識下3 ]! n$ [  u5 r6 R/ N6 E: _
Tg: Sweetsweet520

老人家可以嗎

Tg @. Xx614