嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

欣欣4月既某個星期一返工時間想有人約我 @v@ (176cm高或以上)

欣欣4月既某個星期一返工時間想有人約我 @v@ (176cm高或以上)

想有176cm高或以上既人夫/哥哥/肥叔叔約我
+ [1 _4 G' F( w1 ?. X& Q  ?我170CM 54KG+ |9 S, I. }/ ^6 d0 T4 N* C
有意思就PM我介紹下自己啦
$ P- D' p0 z7 T+ U, z4 a) G2 m! t$ h0 ^  q
覺得好的就按一下感謝吧~~

我183高,你有冇w7?

引用:
原帖由 Fatcat 於 2021-2-19 12:17 發表   
+ u6 H6 L" O) v+ M我183高,你有冇w7?
- B/ r3 p3 D1 o3 P5 x2 rno
  _! s% d4 f8 N/ I6 Ntg

我都想約你,可惜冇176...哈哈!

回復 1# 愛.o 的帖子

祝妹妹心想事成!

我差1cm😥

引用:
原帖由 邱比特 於 2021-3-12 08:19 發表   
! k2 ^" d' J$ \( ?  H我差1cm😥
8 N. P7 v9 h  B2 m; z
誤差RANGE 之內

香港係咪真係今女多男少

PUSH !!!!!!!

可惜我唔夠高.

引用:
原帖由 ae111 於 2021-3-12 22:55 發表   8 U. S' \+ u7 P  L2 I: a
可惜我唔夠高.
* z5 |/ H) F; o  V9 c  S香港真係冇高男鍾意cd ?

引用:
原帖由 愛.o 於 2021-3-14 00:38 發表   6 V' X  }7 ]* O

7 w0 H' v' k& L香港真係冇高男鍾意cd ?
2 f/ h  b% J, n1 }

引用:
原帖由 Fatcat 於 2021-3-14 01:15 發表   $ ^% A% |% C3 Y- S& p

& R7 Z) ]  o/ P* {! x
  B8 T/ u. W6 E, i* _8 J+ ]其實點解今神秘, 今吾識介紹下自己?  n- Z" T1 g8 |
有完就算? 做男仔吾應該主動D咩?

失望..........港男

回復 14# 愛.o 的帖子

係囉!香港好多男仔都寡言及被動呢!

Hello欣欣、我35歲人夫178高、唔介意可以認識下傾下計吖

引用:
原帖由 kk516 於 2021-3-17 03:22 發表   - A9 c, [8 O* C5 e
Hello欣欣、我35歲人夫178高、唔介意可以認識下傾下計吖
; n6 x; P) M, [$ X; G9 T, |
tg?

35歲,181/75kg8 H; q# {6 m- R% N8 t, Z( r+ H
有興趣認識下8 t: P3 H8 d; L$ V! M$ M
Tg: Sweetsweet520

老人家可以嗎

Tg @. Xx614