嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

被強迫插入既感覺

I want that feel too

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有冇相。推介下型号

求更多產品資訊 我都想好似咁玩

玩捆綁有其他刺激係更好
% ?8 ?& H2 h2 b0 l如果唔係綁完,之後無乜特別
8 g" e& y# F) F5 k' z/ }本身鍾意 cd 椅子綑綁,用索帶綁6 i$ y7 k& n8 y) {+ b; \
綁完想試下比人伸手入裙底或者除衫撩乳頭  C$ E% R3 ~; ]% f
不過無 partner 只能靠幻想

其實妳係感動都喊就真

小妹都中意被強的感覺

都唔係好明。有冇片睇下

下次要偷換妳副手扣先

聽你介紹完,心動

我都想試下玩, 但屋企冇位放

很想知道是那一款

引用:
原帖由 sukicdhk 於 2021-2-28 18:54 發表   % o7 A; ?5 y# G# I# _/ d9 K
我係cd suki,我諗好多m既cd都想試下被強迫插入,最好係俾人用繩綁住反抗吾到果種.
- d) {' V. {, I
0 U; r9 S# x3 a! M; s2 B! w" F最近買左一部自動抽插機器,呢部機器本來就吾會識得強迫插入,但呢部野力量好大,只要m將自己同機器放響岩既位置,咁就可以做得到強迫 ...
+ l! R* _  S! c5 W7 C, K3 J" c* A. j+ o; T
我的肉洞也是想一試

搞到咁麻煩,不如搵個男人啦

引用:
原帖由 sukicdhk 於 2021-2-28 18:54 發表   
8 t9 [5 C2 D1 r  h我係cd suki,我諗好多m既cd都想試下被強迫插入,最好係俾人用繩綁住反抗吾到果種.
4 n9 _. g) L" d6 O" I$ u, ?& r6 c1 E! A0 T) l7 H: j" x% j
最近買左一部自動抽插機器,呢部機器本來就吾會識得強迫插入,但呢部野力量好大,只要m將自己同機器放響岩既位置,咁就可以做得到強迫 ...
$ |7 _, F% f- E" r( f3 ]4 b
4 H0 j6 ^* x% O1 I2 X) l9 o, j呢個設定好正喎,通常都會就住假狗自插,無諗過強插喎 可惜無可能神不知鬼不覺咁偷運返屋企 ( v, U  u0 @" B+ _

# t- t1 v  E3 K[ 本帖最後由 kinkyb 於 2022-6-7 13:02 編輯 ]

同被強姦有甚麼分別

引用:
原帖由 christina01 於 2022-6-7 14:22 發表   
+ I2 V4 h- b: p( H$ _: m同被強姦有甚麼分別
+ N! n' ?& k2 A. ?: n+ j
1 v" L+ K0 ]$ p; Hhmmm,係自己安排俾自己既假狗插,總好過俾其他人真係強姦好既,唯一係上左癮要比真人強姦就返唔到轉頭
. P1 p' {* W  j3 C! t" D
3 s1 }+ Q  g' d/ E  e[ 本帖最後由 kinkyb 於 2022-6-7 16:04 編輯 ]

好像很好玩,想试试

Any photo?