嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如有姊妹將高跟鞋割愛,歡迎pm我

如有姊妹將高跟鞋割愛,歡迎pm我

我cd裝備,獨欠鞋,其他都有哦!
所以,如姊妹們有鞋想放售,可聯絡我呢!謝謝!
我穿男裝鞋,通常穿42號。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去oriental traffic門市大把款 仲成日有特價
話者小ck官網都有得訂

回復 1# Charlotte_Tse 的帖子

我有D 馬莎 42碼,全新的,有興趣可pm我
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 Fayia:( 於 2021-3-7 18:26 發表   
去oriental traffic門市大把款 仲成日有特價
話者小ck官網都有得訂
Oriental Traffic 雖然有最大去到size 43 的女裝鞋, 但鞋圍比較窄(腳板較寬大)和穿絲襪的話易磨爛絲襪(質料較差)

回復 1# Charlotte_Tse 的帖子

淘寶買啦,大把款又平

要唔要41?
腰26"、169cm、45kg 一手抱起XD
做fd吹水可pm我add你既方法

回復 2# Fayia:( 的帖子

多謝你的回覆兼分享呢!

回復 6# Lightning 的帖子

我男裝都穿42,女裝鞋頭以至鞋身一般較窄,女裝41對於我可能會細了一些哦!

好奇一問,各位妹妹係穿男裝還是女裝入店內買女裝鞋呢?

我的cd裝備,基本上都是家姐搬走時,留下來的!只可惜我和家姐的腳形卻相差太遠,所以未能穿上她的鞋。

男裝穿42,女裝要44吧。

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-3-8 00:21 發表   
選買時
不要太尖鞋頭
及太高根
否則外出不便

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-3-8 00:07 發表   
我男裝都穿42,女裝鞋頭以至鞋身一般較窄,女裝41對於我可能會細了一些哦!
女裝要穿43 (尖頭), 圓頭或方頭就42 已可以.

多謝各位姊妹呢!

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-3-8 00:21 發表   
好多鞋舖都歡迎幫襯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 june5167 於 2021-3-7 22:15 發表   
淘寶買啦,大把款又平
老實講:我曾經買高跟鞋都係淘寶裡買,心態都係同你地一樣--平(便宜)

但寄運到你手上個件實物、質地就真係.....唔係話貨不對板,

但最常見係淘寶買返黎D鞋,必定著到你腳痛、生水泡....等等

就算你在淘寶網知道自己著咩鞋碼都冇用,係淘寶裡買鞋質地就一定唔荒得好去邊,依個係講真嫁

因為我曾經係淘寶浪費好多冤枉錢買返黎D高跟鞋,並非我唔識得選

後來我把心一橫買名牌高跟鞋好過,雖然名牌高跟鞋價錢的確好貴下,但名牌既鞋碼就真係足某某碼數既鞋碼

即係:假如你著開42鞋碼,名牌高跟鞋就真係足42鞋碼D人穿著,不會鞋太窄也不會鞋太「逼」,而且質地真係堅料

唔似淘寶貨D高跟鞋咁,話就話42鞋碼,實質只適合40鞋碼之類人士穿著,所以你嘗試買過名牌鞋,你就會有唔同睇法
引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-3-8 00:07 發表   
如果你係淘寶買既話,你選擇岩鞋碼都冇用,因為淘寶D鞋大多數為左平,好多都唔岩腳型

甚至你都可能會有聽過,例如:39鞋碼適合38或37.5鞋碼女士穿著....等等之類,

不過名牌鞋就真係唔會有D咁既問題,39鞋碼就真係39鞋碼、42鞋碼就真係42鞋碼

我有鞋唔要,你啱唔啱

回復 17# ada1982 的帖子

多謝妹妹的回應呢!
但多得多位姊妹推介,近日已收了數對女裝鞋,暫時停一停,待7月後,我是否仍有工做,才再作打算了。謝謝大家!

淘寶買啦

對於46大腳板的我已經放棄了。。。