嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢
) `% z+ M) Q# ?0 G' M( S4 e/ h  r$ g! T- C* w3 x  |# G
首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:. A- [! }' A. K. Q- F

4 E$ }  u+ A. n% u  ^, k/ s& ?(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝
5 R0 U; N5 R. M) _- E9 J# X7 `5 b# D) P# }; y
(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意
$ G- ]' {, Y2 g$ }
/ v$ b% j8 J& m3 H: v(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel 3 Z: E5 N* q- f1 |/ q; n
# }0 ]8 N. a, I/ Z) X6 r
(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類
6 Q4 i. M# H# \& }/ ?* O1 B1 @- k1 {( w" C1 F2 C1 k
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美3 x9 u" `6 E8 A, b
而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   # e. e+ \7 S& B. \5 d6 ?
鞋形很美( b& M# O/ r) x2 a; a# D
而妹妹穿上很有上班女仕味兒
& q, A' h& e8 Y- O% e8 ~
& l: u3 m$ |* u! F$ |( J4 g! j
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
* f4 o+ A5 ]' l8 x4 x/ Z+ t
7 u6 Y) j! J1 C$ `- {0 b1 p& t
( V: [9 e3 S/ P! X! q2 A0 k其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
, `7 d- b4 ~3 S+ ?+ Q
: |' F& N% A7 C9 k4 d$ A! R8 t有人幫手,必更美- j  a3 i2 C; A1 l2 _; D- L
你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   / q2 F  B- I/ q6 l) N+ f( Q# q
鞋形很美
, j/ c" L) \: j  ]$ m% @3 D6 Z/ w& u而妹妹穿上很有上班女仕味兒
- P, `* z" K( i; @) P+ t
* E7 o$ X5 E1 g  }
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜) [% P# K5 w$ B) ~) E) S1 [, w3 Z8 N5 g
) @% x; \# U/ Q6 u7 W% C
加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
. I7 `) M6 {- _1 N9 r
& m2 c. Z. {# U9 x8 P5 X- Q3 r尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,
+ C( S0 R, G3 |/ ]7 A
$ v& l- g" M. j  r; V1 |- J講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
7 F$ e4 ~" \  q* ~- T, ^$ Z& d8 ^9 G8 U/ K+ D# i* H8 r& \

4 g% |9 W& q; o其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
: H' P9 b0 A1 I& o& J

2 r; E6 K; h6 b要幫手?
5 h: `% c" _) K8 a7 @* I
' b, r/ s" h- L(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正8 n, N6 a+ n* L
完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   
7 j6 Q6 O" ~6 q3 S5 g( b鞋真心正
6 g! m, z* i  ]* f8 Z- b完全擊中我心
% R+ H0 V! D; O6 B, n/ Y. B
! I  ]& I2 U, X; U
多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好 1 B* J8 ~. p. f  ?8 b* ]

* C, H+ _% g3 ^+ i9 b[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 15:39 編輯 ]

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   ) T. e2 \$ o5 T
" K; B4 W3 g/ R4 b' ~3 J9 y% y' d
! |7 z% }9 C# l/ H" l& Y9 j. ?1 C
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜
: f( [- f7 F( O4 C* H3 V
* Y5 u$ M% L+ ~. Z# l( u; P加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,3 R+ ]9 K+ a, J6 ?  f
, m- }' ]( b. }7 ?4 Z+ M
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,
# C9 y1 c! }# K/ N  B1 _! P
! N, D! [7 x/ l0 v1 p  p! Y' U, x講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
! ]! ?9 A- Z( r0 |/ @; t
" v. Z- u" o% z8 s2 q* N我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿: |- ]- V4 @3 x# G$ V2 W, ?% Q
我未曾穿上那些貴高根6 I8 V, P" ?: l# K
也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!. m9 o! g8 m+ v* M% e* _7 c6 O
不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   
8 o$ W/ v* P) R! Z# T0 kwow! 這對高跟鞋真是很美呀!4 V# h$ K5 T2 x, h$ x, t' g
不過這對肉色絲襪有點厚了一點
2 y. b- H! s/ R( @. L/ T1 M' H
0 m9 g* J: S4 k( z
我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄! q/ h$ g1 [* W8 f- y. K" H5 B- V

. w6 ^( }- ^# J5 n: y, ]- w. [& \厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,- I  b4 q* G' i' k' }' W. @

; `9 l& A6 Q8 q; B2 O- Z當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身( g7 [' z% X6 J# P/ A) k

7 h: Q3 d, K! F4 H/ y2 E9 Y' T$ W[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:27 編輯 ]

不錯!! 不錯!!
  s+ ?1 {7 ^$ s5 y$ I絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!. y. f; X0 |0 X: \; j) b4 }
絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!
: |, k* y$ l) u6 U% L

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   ! Z' a$ H3 ?1 o" I; K* X  W
, F5 x3 J* u2 L
* ~; W+ g2 j3 l! ^: l. Z$ b
我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄: U0 A, m" t& I2 f4 @- p

h; v3 m3 U/ v; X厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,# }$ [6 F% y( l$ J; B! i; M

5 e3 v+ F% T  c5 e: U當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
* W/ r+ d$ X  W% b# \* o' Q& o5 e
! t( o6 m" Q; H1 r
$ p' L9 I# \$ X- o我會穿上,薄c
3 g& ^$ S% F1 O7 y  G6 w) x% r  S8 t+ {
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   
* y# x% A* ^4 @, p3 v; I' ]
9 F  |+ K& W5 F9 M# G7 {
2 Q6 m: z+ a; f' W; i" o- i% Z3 F. L
我會穿上,薄c. D. {2 w$ R5 C% d5 W5 \: Q+ e

t1 t* C3 ~# U4 i# }$ `(o^^o)
0 N( y' c' t0 p: W' o5 x, Z

: L$ m  p7 \$ p. k薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)' K5 s. q. e' A6 n/ o4 F

, D! e9 B$ R+ i" j$ P- m; {; @& P其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,
" ~* i/ x) m& Q: o" B! `8 b/ G& k- S8 Q) Q
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯+ E( `- r" _9 a# c9 g9 X
近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   
( ]. f' J+ g* Y6 H% _" Z  {. i& r
1 |' M' g0 Q1 z$ T3 q, ?- F8 b# B. s1 r/ z8 b* P( q
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
3 S$ T# o7 M$ C( J0 [+ u% f9 M9 F; W* U- h/ w) l( z
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,
" j1 b; M0 h9 e  f; L: W  c1 U9 Q% J" Z7 V$ B6 N3 C
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
2 i. M$ l5 g) x+ {2 t自拍真係好難