嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢 2 S( c- W$ j! v4 H) F$ t! K# K

6 u! S! W8 G" B0 R2 |. V; }首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:0 x) o9 [) c8 p
! \3 w) S4 c5 t6 a7 W! U: A$ o
(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝
' \  v% @: a' A! d9 S3 R0 }0 u) N' Y. j
(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意
9 A. ~" l( y6 b4 C8 D
! a3 f: s6 z3 O0 t. c( y(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel 4 n/ a: r3 D) Q; [9 N0 T$ c4 l: N# v
6 _# ?& n( q- K* }4 g9 u
(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類# |/ f* j9 D  c
3 v8 |5 l. B8 w% ~
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美" ?2 X6 ^$ Q6 J6 ~1 _1 g6 |
而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   8 |& Z& N/ x! A( v, R; w
鞋形很美
8 }3 @& k" O7 l. f9 v! {. B而妹妹穿上很有上班女仕味兒
4 J5 K1 n' }2 `0 h5 U% o6 Y2 q7 M9 T& D8 c$ l; V
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
* c: T" ^0 Z, ?' F+ \+ F; q; G0 R. @

0 X. O. m# c% u8 e1 b0 Y其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
8 o1 Z% n6 R8 D! J
  ?, ?4 b9 y) r  v
有人幫手,必更美
; {: f" r8 M: h9 d0 Z% I1 e# ?3 J你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
2 j) |; T( @  w- K鞋形很美
( l8 R, u' C/ R5 [' a2 [- d而妹妹穿上很有上班女仕味兒
6 t* H: L" h' w
* V0 D9 ~6 m5 H; @
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜
; y0 ^9 C8 r" S" B( O3 h  P; a7 C- K
加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
# |( q- _; v+ O% I) a& a  o! T" g9 P2 b. V; M" b- C7 L* F0 ~) h
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,
1 e( ?6 x3 x* t/ C! Q1 @+ n2 J! z( |, y+ p
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表     _% M1 L5 z: N6 D4 V9 @0 H

: T$ R5 C0 X: L! }4 W$ u, h- A, N9 u9 \5 |, m4 t$ |' h
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
, x7 N- C! R% T+ s+ j5 d
* L2 L& B- _# U; [要幫手?. S! k% e6 f# t& w) p1 t- j9 E

6 g2 K! g7 g* X" A(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正
% T' M( w. h! w. ?; k% y完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   
: K# P& Y. w- r3 u0 Q( f  n  m) q鞋真心正0 g: r+ l) A, b$ y
完全擊中我心
7 G1 T2 V7 n, i5 \* T/ f1 F
! ~7 ^4 {) ~6 `' I# P" T多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好 # _# s) F7 V; n; t
7 d4 |. }7 r4 Z  S; R

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   ; G# K! A; ]# A) Y
1 R# q- y1 R3 V! F1 C
  F+ i3 \! m/ E
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜8 m, o# v& ]) N( j: ^/ U

. `3 F. Y: Y9 ^& N0 P, W9 `7 y加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,( C' F8 B$ i2 k, A/ ^  q, ^

4 E8 i" G5 {# K* u2 f! f" L) l( d( _尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,' D5 e2 U/ e% t9 X4 g! Y

* }* ^* V( E3 o1 m講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
& R! x7 A3 c" b1 Y( I; d
2 a- e" j! l( X$ w2 |4 K: T
我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿9 z' T' Q0 {4 p1 ^
我未曾穿上那些貴高根- @) [. l2 g* T7 _' ?1 R
也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!
& [3 K0 j8 a  h# c4 P0 K不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   
8 x2 }  b7 H* e7 h" _; Z! s# Cwow! 這對高跟鞋真是很美呀!. `; x2 l) ^- F
不過這對肉色絲襪有點厚了一點
+ j9 ~! Q3 h( b# I) I" j( T; g( m3 q' `8 C; \
我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
/ ^1 m% C! K1 B# _) p- B' h. x4 d, \; C4 _8 A6 a0 e7 s- O1 C
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,
7 k8 D4 I2 T# m  l' u+ p( G) @6 Z
& L) H+ D+ B* M( Z, }當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身
9 e7 m7 K! z1 b: `" T( j. Z7 |6 [1 g: Q3 h1 F+ o: Q

不錯!! 不錯!!$ S! n$ o  h8 p/ i) W6 S
絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!
: N6 E& [$ n3 k, u絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!' q4 u% @0 c3 E# ?5 z+ t

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   
2 B6 ?4 i4 x7 j' F/ J' e7 F* t6 Y6 j
4 a3 |! V2 R' x$ ?0 [5 E, c. W: n
我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
( G/ U* R- O) w' t' m
7 ?* n+ J4 C7 ]厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,
  d! J" `& Q; v; u4 \( x6 [% e# t) T: O4 C
當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
/ a  t7 A: f% V6 P* n0 K
, q' P4 W- Z/ U

3 u! M9 `  O( S0 h3 c' ~我會穿上,薄c
( Z/ M) e5 c8 b$ y. a3 N* l; p; U# e/ G% f0 Q: E# S
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   
& |7 }9 |* }5 m% Q5 Q3 c3 s, i% Y# O
0 \7 f4 b3 [8 L( O- W& P
) g+ n( Y  `7 `& x5 e& [+ t: A3 N. d
我會穿上,薄c
& k% B$ s$ ^3 i; B4 a, b! o( J) q6 J- k% N  L) ~& b5 r
(o^^o)
* R7 x7 j$ v' @; n4 M! I% B1 @" R+ f" W: Q+ z
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)  K3 N; }6 i) T5 D: l0 {: K

' I. E6 X6 [( t* L" g, N% y3 _其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,) o- q- _- A% G, W
$ k& ]% z0 ^- C9 ]5 l
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯" ~: m% J- S% C: Q$ S5 W
近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   
, l7 {7 g5 `) [9 b7 b1 S
! G% p4 c% L4 F- z& U/ s
( [, A' m5 _! _8 M: _薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)6 ]2 u$ q' O; _- g5 {& h. G
$ u  `  s. R# W. B; m
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,# P* G5 H# k5 @( k1 d
! e5 G9 G1 U% e! `! D7 N+ S! h& I) J
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
2 x% ~- T; t0 E9 h1 b0 s自拍真係好難