嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

引用:
原帖由 silkypanties 於 2021-3-25 09:39 發表   
, {2 E. o( K* G+ U+ o
9 q* U( E  L: r+ X9 D自拍真係好難
* f2 r' _/ p( O" X, J3 B

% r( j- P5 B0 S5 E/ zsilkypanties 自拍底底, 好有經驗
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-25 11:00 AM 發表   
5 l" G! z/ B+ ~& @" K# L. P. s! `/ u# I, J5 l! b

: I6 f8 d- L- ]  j* c/ Asilkypanties 自拍底底, 好有經驗
. L# Q' X4 a0 k, x鞋,我都係自拍架

引用:
原帖由 silkypanties 於 2021-3-25 09:36 發表   / B3 w) c2 E, F  q. J2 O/ p1 z; f
的確唔錯6 U& V1 m+ Z" D( b' f+ {5 s' d
近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮
5 U$ y$ O8 W4 V( }' _4 G' j! h

1 l0 m" G4 i. S2 ?; A當初著鞋都係隨隨便便,冇乜點要求,唔難睇就得(男裝鞋除外),但N年前著一著高跟鞋就忘不了這種感覺,所以我眼中只有高跟鞋+ k; q5 m7 ?2 ?# W4 o! c. I

; F. k, D- o$ {. S8 j8 y講白D咩女裝鞋都唔會著,只著高跟鞋。但我可能著慣高跟鞋關係,對我著高跟鞋有一些要求。
0 f, |5 {# B' n9 u/ Y, y- ~" ?8 e1 t
例如:魚嘴、露鞋踭、圓頭、鞋跟太過低....等等,一律 至於講到鞋既皮質,我可能只會買油皮和漆皮,) O) c6 s4 M  X# C6 h; t4 B
. T5 g7 a+ {/ S& `
不過麂皮高跟鞋恐怕不會買,但我仲有其他我著高跟鞋有一些要求,例如:顏色 我就唔會一一列出說明/ l3 T+ a- @4 o( M5 y

7 z4 s: R& O8 @/ P; x4 \2 d6 E總之冇辦法啦 著開高跟鞋總會有些要求,我都唔想
9 \6 s9 L$ l8 L( C/ E% o( `
: u. M3 W0 c& J; K  i: ?% ]/ G* B
引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-25 11:00 發表   ( L, d* X, L4 J4 N

6 g* f) l1 L0 Z# W" ~- m* A2 f1 ^9 O# c( n+ ^
silkypanties 自拍底底, 好有經驗
6 {2 A( ?+ _2 _1 E6 M  Q, P8 R! g5 J% o
自拍底底應該難不過,只拍show高跟鞋掛
# y: I3 ]( \. F4 @9 W- ~0 D0 ]6 K1 T5 E5 N! g9 R; i3 t

你對腳好靚呀

這對高跟鞋很美

Look great , thank you

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表     v, f1 [/ A2 C( p6 R; F4 s0 J) x4 h) C

6 O4 b8 O5 ~4 I
- \* _$ ?$ r5 z( O其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
8 Q: O/ K% R) L# r' n- D
1 J  ~; M6 Z; ?* E# O" o! Z
7 K2 s/ a% V  ?0 h1 p我居然看漏了這個貼!0 h; A) b' e( N" \1 K5 F6 ?) @/ ~
自拍不難,用自拍棍就事半功倍!
4 _( p; u; U0 a$ J9 [% Z% B$ X- K用可站立自拍棍,放在地上由下向上拍,腿看來較修長!

美腿

回復 1# HKReindeer 的帖子

好看...好看... 真好看