嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

朋友家中發現校服裙

朋友家中發現校服裙

某一日、我到朋友家中、去廁所時在洗衣袋發現兩條未洗嘅東華三院校服裙、應該係朋友個妹嘅🤤你哋估吓我會點做? 或者如果係你哋又會點做呢?
, d& Y2 f  c4 s. ]5 \9 F8 D7 A0 O' I7 {( T: j/ S" p# W2 {- z
覺得好的就按一下感謝吧~~

著上身影相

i would first take photos and try it on ....:D
$ d! G6 D/ H: F+ t0 X( T  yHave you got any photos?

估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
Whatsapp: 67676070 方便交流

啱著就拎返屋企
2 `! Z0 t" Q; P- v3 L唔啱著就......
  C0 w/ @5 L. j2 `' h/ j' @4 q3 h, o* c. M+ I9 M* u, S, n
好啦講下笑啫4 \; U4 ]2 y" w( Y' V; _
買條一手都唔係咁難啫??

先著一下,, ?9 k+ X1 Y8 R0 |
之後帶一條返去
9 [+ h  ^$ m3 u6 K  o/ C: I( C4 V% f' E$ a

回復 1# mimiwong 的帖子

點做都唔緊要,最緊要有相呢!

著上身影相. f( x2 Y# I( I

想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過

引用:
原帖由 5632415 於 2021-4-1 18:29 發表   4 |7 C/ i* A) n; P6 E
估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
* X% D8 W# q! r2 ~! H我用手機無法放唔到相上來呢( K- @7 ^$ |8 K) ^
有冇人教下手機點樣可以入相上去?9 J7 f$ w# i# j$ u- h
) m8 [, x6 k; m9 n

偷著下就好
: F$ Q7 F6 m1 o1 x7 V偷既話好易知道係你拎左

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-4-2 01:41 發表   
6 G, M* q9 l7 y2 \想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過
% v. ~3 y  L4 W* W) Q
; a% g6 {, g9 k現在呢?. p& |' W& B4 ^

) W+ o5 k  y9 S+ u( I6 Z6 Y+ K- T現在有冇穿上?
* o! k* U$ t& k- u5 m
6 n) Y; Z6 N: Y1 F4 J; C(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 alpha2008 於 2021-4-3 01:47 發表   
: ?! n. q* F. x# \9 w偷著下就好
/ w! A6 B& H9 G0 P" o偷既話好易知道係你拎左
3 k  K( H" n6 o2 A, e1 _: C' \, I我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤
* X% W$ S  N- w" q/ x7 ^2 n8 r1 D, e$ O! j' v6 I+ A% F( U

吊你老冇,相都冇張,系到9 UP,6uo

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-4 11:54 發表   ! z1 H! j6 j* V; @7 B

( J& e( ^3 J9 _& @我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤
7 f  c/ g9 R. V$ q" p- Y

- L+ y( t1 x! O/ m$ v- x/ q整濕,邊到?
- T3 z2 H' v" P; |
7 ^! G4 u9 A# P9 I& `0 K(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-4 17:02 發表   ; e6 N/ ?& g$ t4 B7 @) q9 v
* N  u( @* L9 Z/ Q) i5 A1 N

; O" ^' |- k+ \/ O整濕,邊到?
8 l6 Q& j& f* }
4 }8 n* u* n! v* k7 _$ s  D(o^^o)
1 I5 _2 ]7 W9 ~" D$ F& Z! K整濕咗條下裙中間位置囉

正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便

引用:
原帖由 yt011007 於 2021-4-5 23:19 發表   3 H6 x" L. g. Q4 O$ M- P3 H
正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便
8 W, k; P+ b$ C; X" N0 q
𨳒你老母爛臭閪、你老母生你個含家產冇生個腦畀你、你唔撚信咪咪撚入嚟囉、你老母臭閪戇鳩白癡仔、搵返自己個腦先同人講嘢啦、𨳒你老母含家產

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-5 14:37 發表   
+ k1 ]9 A- {* K2 @
* @1 t/ T& h; d整濕咗條下裙中間位置囉
" h$ R# P& N9 {; V' D& a3 i
! B7 n/ e% h6 K9 M' q' r* C/ o咁⋯⋯衝動
" A7 R8 Q  f0 c4 O% \(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-6 15:03 發表   
$ `+ q% b/ E! ^# E! E# L3 C+ u2 Z1 }- _* y
1 Y- t# n+ e) j
咁⋯⋯衝動
1 D. x" X' N2 d& e6 j. F$ N( a4 e(o^^o)
& @3 x# c! V3 [" Z, U% {$ W( }
真係第一次咁樣遇人家嘅校服裙、實在太興奮忍唔住囉、同平時上網收二手感覺完全唔同9 [' l% z3 Z- L

% t4 z4 f' ?/ S( L! N[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-6 16:59 編輯 ]