嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Del~~~~~~~~~

Del~~~~~~~~~

Del~~~~~~~~~~~~~~~~~~+ {# `2 s4 n: J) B) g
9 \5 T0 F1 k- N3 |" |" m5 X; z
覺得好的就按一下感謝吧~~

有老婆都唔好好珍惜,可恥。

回復 1# Seekforcd 的帖子

Pm u please check

引用:
原帖由 june5167 於 2021-4-17 13:55 發表   & O3 Q, M: A+ `+ n& A4 |" C
Pm u please check
8 J1 [) J* c. J! }' W. ^6 N3 _Added, let’s have a chat

已婚都玩~~???

走肥?
3 ?+ X" S2 N% P* f; F另外,請問有沒有年齡要求呢?

請問喜歡cd如何打扮

引用:
原帖由 suedemi 於 2021-4-18 00:10 發表   ) m$ X  Y% h6 C+ a
請問喜歡cd如何打扮
: I+ F- R. |& ?8 `; y一般貼身短裙,上衣比較透的,

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-4-17 23:48 發表   
+ q: W. R' ?0 R  G- U; ^0 _, N+ d1 e走肥?
- k) `; ^) ~) a, T, s6 ?3 }另外,請問有沒有年齡要求呢?
, z4 e6 X4 Z% T, n. ?- _1 @4 B9 k5 `
年齡又無乜特別要求

引用:
原帖由 suedemi 於 2021-4-18 00:10 發表   
* M5 H. E5 d3 i請問喜歡cd如何打扮
0 U. y: A' p2 b) z5 d0 {可愛型會比較討好

有太太, 不要出軋. ( W0 H/ ?; c( J, ^$ Z, q- O# J
她會不高興

引用:
原帖由 joey221 於 2021-4-18 18:52 發表   ) j7 c! U/ T) e2 i! c% |+ a
有太太, 不要出軋. 8 m; i5 t2 c; _0 {+ ]0 I+ E1 j% j
她會不高興
3 k. g% z. @% k% u你情我願啦其實
/ t" |& X9 M8 X8 K  ^! w4 s/ ]( Q2 Z我都見有CD出po搵人夫

喜歡女生如何打扮?
喜歡女生如何打扮?

引用:
原帖由 ggininder 於 2021-4-19 19:04 發表   ( f# A# `( Q7 L1 v, u9 D
喜歡女生如何打扮?
* P+ b; i# Q- ^- V" N1 b8 f可愛活潑5 Q' z6 J' R% m& Z
直接型

呢幾日少左人應徵 都未搵到個好適合既

隔左一陣又上黎望下先

你好👋跟CD出街嗎?可以到你地方才化妝嗎?

引用:
原帖由 CindyLi1214 於 2021-5-4 10:40 發表   - u* z+ g& d% J: \
你好👋跟CD出街嗎?可以到你地方才化妝嗎?
0 u0 E6 s; e% k6 ~: J可租酒店房 上房先扮

你好, 可以約埋你老婆出來嗎?

你好,可以的話' z* d# s: n! @% i; {$ Y
Pm me傾