嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

貼d女僕相

貼d女僕相

早兩日分享過係香港kig既經驗4 E2 B! t+ F1 t. }& V, c1 S' f' K: L6 V
studio燈光同戶外晒住真係唔係講少6 n; O! Z" f2 s" Z* ^
傳送門:http://hkcd.tv/thread-78792-1-1.html
8 z* F9 V; b; L1 x多人關注再po2 {; X* m& y( D; }
3 ]. q+ y; J7 p2 K  s
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

Very Cute!
Yukina 雪娜

看相,
8 W$ H4 y, F; w- q; k個”皮” 是半身的?: W1 X* ^& \- `6 B1 N9 M  u
因見手,都吾似女仔纖細!: b# @4 a8 t; S
4 \/ h; U: B- I4 j5 Q+ @
推文,想看相
# |9 v" f$ }) t$ L
3 ^0 B  l4 [1 t(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-5-19 18:02 發表   ) U+ a" E% D; E: K8 m
看相,' f% u! J( P* N5 {) z
個”皮” 是半身的?
/ [! ?0 I) F' @/ Z! S6 Q/ u因見手,都吾似女仔纖細!5 M" o% b3 f, ^  s; j; W9 k

, Y: r/ v; u' M2 v3 O3 T- `推文,想看相
) T( D$ j2 |( @* Q, z. f" v1 l: b- X; o' E$ b
(o^^o)
  s" [( g9 z# J% x8 y0 Z
$ K4 k$ Z" z  F3 Z6 N1 z
因為件皮有dd厚, 撐大左隻手% g+ w, b8 Q% t; H
同埋執過d相想整細個頭突出對手既kig皮& V  P% s' S9 T) F8 q
! j" C3 b' e* K* G
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 19:15 發表   
  J( g" _. i7 R/ f3 M( Z. e( |9 c5 t' I" W  b
& l4 ]7 H1 F! j; X: y7 d; s6 E
因為件皮有dd厚, 撐大左隻手3 e$ Q7 G7 R7 @2 y& D) g
同埋執過d相想整細個頭突出對手既kig皮
) A5 H' _! X- e6 l/ I, M
6 b# j6 R! n, d( `) Y5 G! D
所以,其實件皮,只有頭,去到頸?6 c$ o$ j. D8 r& B# h/ h. [( m

8 X7 O+ Z6 u/ R' J2 G! c最後那張,好誘惑。
享受 一分一秒的 CD

回復 5# misslady 的帖子

唔係啊
" w8 k0 j6 i% L! _" b件皮全身架2mm款加厚款耐刮6 l  U8 c% t/ A3 l
可能咁所以特別熱 / f- V" S. s6 ^* N' G
我係著左zentai先敢擺d誘惑post
. x. C0 H/ [  {5 K% c, a( B% p平時都係著得密實
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 20:13 發表   0 B9 \2 M. W: |
唔係啊
. |9 t' Z% ~) G; b$ I件皮全身架2mm款加厚款耐刮
/ h" |4 v% \9 `$ \0 S可能咁所以特別熱 ! m" d, x" ?5 L$ a( u
我係著左zentai先敢擺d誘惑post
# B1 t0 }; I# G平時都係著得密實
3 T. ^' W! M9 r! U$ T* E% ~1 n0 P  {( h( F
心,身,吾一樣。
  E& _- o: B' J$ l! _4 R看大腿,可能穿了cc,感覺好自然。
1 M$ q1 r% z$ K1 h
& \$ [' U$ B& O) q問,男生穿這皮,只 2mm ,下體會不會,遮到?# F8 I) ?8 k+ ]' n6 C
6 i, t! J, r; j- O3 q
(o^^o)
5 K6 |6 W6 M/ n: ], w2 A6 X/ ?/ f2 E" U' H4 ?' n9 |( H$ j* X4 \
享受 一分一秒的 CD

回復 7# misslady 的帖子

男仔唔知啊
. A+ C- q" ~- Z- s4 O你地自己試下
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

Very nice!

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 20:35 發表   ( F/ \2 b: A* L1 [/ y" M; ^
男仔唔知啊 2 |$ F3 H) b1 O3 h
你地自己試下
8 ?9 q  I% X( K. u1 j1 e7 Y9 p
: ?7 P, P# j2 u/ R' `& d5 D
/ D' G5 [% A, W" v- l4 U5 a; D0 _
咁熱,又焗,& {& X& W/ M; R
我吾會6 h. Y" V" ]2 ~# K( N
(o^^o)
- f9 a" r5 F$ L4 w( ?+ _5 l! D- o  I- h7 A, ?
享受 一分一秒的 CD

不錯!! 不錯!!

戴呢類長手套是否需要查左爽身粉先?; _( o5 d/ n1 X* r' u2 \) m8 c4 D3 z
通常做一次show總共要戴幾多小時?
- `9 D5 q" S9 O9 M會唔會太焗出晒汗?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-5-21 16:19 發表   
3 x1 m* H5 x4 G- t戴呢類長手套是否需要查左爽身粉先?
) p/ |5 i; C3 i通常做一次show總共要戴幾多小時?& e) e" [" |: x2 p; q; l
會唔會太焗出晒汗?
  k2 l7 d$ {0 h" v, G8 Z
唔洗搽爽身粉架
* [- t7 l& |- [' g9 F! B9 T9 m% G% a通常zentai或者kig皮d料係好滑等你容易套晒成個人入去
5 Q8 a  h9 X, p9 m& N: s呢次book studio係3hrs包晒所有過程6 y( q' u3 T% H1 E6 c& ]7 \4 q( k
換衫呀休息呀咁" K( v* m- V6 [
出汗就唔洗講啦,一定會
1 T+ l, |, e; Q盡量唔濕透件皮就得,因為會影得唔靚
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

咁好正啊. |8 U5 m7 S$ Y0 e2 H! k  T0 I
搞到我也心癢癢的很想試
* P) [4 ]" Q( g) v

雖然影照可以影到好好睇, 不過記得好似好貴, 清潔保養又好麻煩, 但值得!

不錯!! 不錯!!0 f; L# R  O* k9 ?+ f2 E

kig真的好棒!

很美啊!亦都係一次很愉快的體驗吧!2 B' V5 A" d6 U, D0 p. k
8 w9 |- s* n- L4 \9 L& y; X( b  Y; x
Book Studio價錢貴嗎?謝謝!
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314