嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有用過封窗順網上訂購?

有沒有用過封窗順網上訂購?

封窗順出左網上訂購好耐,不過我未用過,有沒有人可以分享下點用?(流程,會問咩等) 會唔會似其他公司網上訂購要用咩學校登記號?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
早前見到有,但未用過.

召喚會員whk幫忙
Whatsapp: 67676070 方便交流

我之前好奇WhatsApp問過,佢會要你班別同姓名,所以我都係決定親身去買,其實冇乜嘢,不過我諗緊,如果網上訂購比假資料會點?

引用:
原帖由 kimo 於 2021-6-11 02:35 發表   ) U: z' f. }6 C% e# @, @0 u5 I* ?
我之前好奇WhatsApp問過,佢會要你班別同姓名,所以我都係決定親身去買,其實冇乜嘢,不過我諗緊,如果網上訂購比假資料會點?
) o. O6 Q/ V3 h2 E4 C

0 h( ^: v2 q3 [9 b親身去買到? 封窗出左名親身去都封窗......

回復 5# YukiMinakami 的帖子

其實我都淨係買過運動服,不過我亦都試過喺維多利、心儀、三德、仲有金錀買校服裙都冇問題,我淨係知道金龍出名要有學生證先買得,封窗我真係唔知,師兄可唔可以講

引用:
原帖由 kimo 於 2021-6-15 23:21 發表   % `/ p* V1 T9 ~
其實我都淨係買過運動服,不過我亦都試過喺維多利、心儀、三德、仲有金錀買校服裙都冇問題,我淨係知道金龍出名要有學生證先買得,封窗我真係唔知,師兄可唔可以講
$ ^- d. t  R5 ^  \" L
. h/ g; X$ y& q. N2 O
自從2015年左右大埔某人玩大左後封窗大部分門市, 特別係大埔/沙田區都唔賣, 要SHOW學生證, 唔好話男生買女生校服, 女生買女生校服都比班SALES為難, 我會覺得就算比到學生證果班SALES都係會為難人, 好似唔休做咁款; 另外, WHATSAPP買都要SHOW學生證, 所以都係買唔到

昌記會唔會好啲?

引用:
原帖由 nicole00 於 2021-8-19 14:24 發表   7 E/ F) r! Q) c
昌記會唔會好啲?
0 R! c; s% ]6 a6 p- _1 W$ S日日記還在嗎?

沒有密碼啊

引用:
原帖由 kimo 於 2021-6-11 02:35 發表   
1 D' F! C+ o+ _我之前好奇WhatsApp問過,佢會要你班別同姓名,所以我都係決定親身去買,其實冇乜嘢,不過我諗緊,如果網上訂購比假資料會點?
; o+ B: z$ ?' M$ z3 \7 k+ u( B( z4 s7 p  k- ^- [
% F+ c8 ^* F. ^% X( l
我估佢同學校查詢卦

引用:
原帖由 kimo 於 2021-6-11 02:35 發表   
# K5 R( Y, D3 e- k4 R; g" x/ O" A我之前好奇WhatsApp問過,佢會要你班別同姓名,所以我都係決定親身去買,其實冇乜嘢,不過我諗緊,如果網上訂購比假資料會點?
" K6 B( k: t# q

h3 R! [9 B6 s4 ?9 I" X2 f$ u3 T$ L4 q; E5 s
我估佢同學校查詢卦