嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男仔買+玩絲襪

男仔買+玩絲襪

Hi 大家好
& {9 ?# ^% @6 U1 @$ a$ i. V2 |% @4 a) t! q( o' G' k% e: }
唔係好打到字 & C9 c$ z( m0 S6 h; d
2 n8 ~' [3 w6 ~; K2 i, N$ n
大家體諒
6 v6 ]9 h! {0 \2 ]1 H1 U: Q) p$ b0 ~- [9 R2 i4 G
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
澳門既CD報到~~

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-6-22 00:29 發表   
# `4 C7 `- R& i+ p$ |3 X4 Y- H澳門既CD報到~~
; p# M0 u0 g+ H( l0 c6 A5 T, U
+ Z; m6 W' z4 X  A
Hi∼ 唔知你對絲襪大唔大興趣呢?
2 p# {9 q7 S) l" L4 j2 g. Y
- q( d1 N! l( s! s. Z! \  N話說我好似打唔到字

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-6-22 06:47 發表   8 ^0 _5 v1 s% a' N1 r6 P3 w6 b

0 W& M* o+ b4 ]* I1 d$ I
% l; G) D+ N/ P3 ?: P& IHi∼ 唔知你對絲襪大唔大興趣呢?. L4 x% |2 Z3 x, {7 i2 L
' H2 Y6 Q5 r) P4 d' l% N9 r
話說我好似打唔到字
! u) g3 h1 M( u' W1 Q$ t# O+ Y5 T( v7 Q9 T6 L* U
我對制服同校復興趣大D, 有儲開

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-6-22 06:47 發表   0 z2 L+ F. T( g7 g# e1 }  E

. `  A0 z# ]8 b9 ]1 o9 K* E. a話說我好似打唔到字
' |2 G' W5 c  A$ w9 e2 B
, R. {% P2 [( z, D* T系統出唔到廣東話字體,所以打口語就會冇左一D字

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-6-22 23:35 發表   
$ s# v% |( j/ W1 j, ~3 w
& N( p, F1 w( \/ M! ?
, E7 N/ \% x$ P0 ?8 r/ r我對制服同校復興趣大D, 有儲開
9 ~' z, t; H4 w; d! [% Q; e6 _
! @9 T' g$ G) [$ \$ D' N4 Z你鍾意澳門邊套校服?
8 z$ `7 N) r7 F0 }7 H2 \
+ f, v( {2 G( b[ 本帖最後由 JayLai 於 2021-6-30 21:10 編輯 ]

(接上文)
/ w0 F. ?: D3 Y; d7 _1 E又打唔到字
/ g' n( M6 R$ q( k# L
" \5 p+ q; s0 y* t" C2 G3 }  V* U& R" e+ h( c% `* Q: s

夏天見到80D,好熱啊!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2021-7-2 00:14 發表   % V1 N1 [2 [( g
夏天見到80D,好熱啊!
" P5 i  l$ O! d/ M* g* b4 n
( Z& b9 y) x% _8 u/ w
80D真係濕濕碎,我下身唔著褲直接絲襪當褲著
$ [  Y7 K- M% B9 m7 ?
$ E8 y6 N9 n; A( ^! o  o同埋我玩過160D 200D

我 summer每日都係 300D 或羊毛褲袜

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-2 12:04 發表   
1 `9 a0 ?% ?" v我 summer每日都係 300D 或羊毛褲袜
% }# y0 h" Z8 |; \

5 g/ {: e/ |. U300D真係J死人 檔部好舒服9 X; q4 j/ }+ J5 o8 ~+ e9 X; Z: [7 z

: X5 [5 x: ]+ F( x" T& ~3 M而且又唔會透肉,著完好似變女仔

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-2 12:04 發表   
+ q* ^/ ^) Y6 E6 U% E2 k7 w" U我 summer每日都係 300D 或羊毛褲袜
( x+ }, {, e- m* g1 ]" h3 p咁高D數同羊毛你唔熱?

引用:
原帖由 sec2x 於 2021-7-2 15:14 發表   
3 ]5 |9 r( x# E3 P* P7 h# @# f4 E
咁高D數同羊毛你唔熱?
: H7 X6 o% Z& E/ h0 k- X0 v, C( f4 |( z$ }5 t6 }* U- U
屋企玩+開冷氣的話真係冇乜大不了

回復 13# sec2x 的帖子

其實夏天一個星期有四至五日穿

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-5 10:38 發表   - R& W' x, E- w' Z& K# e
其實夏天一個星期有四至五日穿
0 G2 Q! k+ i3 B& D

7 k8 M7 {' p- Z/ t) p你係出街定屋企著?

回復 16# JayLai 的帖子

返工去街經常穿,會著埋高踭鞋

2.CRC ATSUGI 200D 綿柔磨毛發熱連褲襪6 Y0 ~% U6 c: q- P% n% S1 `

2 A& D4 P! l' N# B# }; _[ 本帖最後由 JayLai 於 2022-6-8 00:51 編輯 ]

著黎睇下
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2021-7-11 09:46 發表   
6 y: L0 O5 K$ `' A著黎睇下
3 \8 _1 o1 A. w$ K5 P" r! V

4 r0 n  v1 x' d+ C+ V: ~9 W 唔好啦